- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Bir kere gitti,bir daha gitmez. Pahaliymis,ne faydası olacakmış. Üç sene oluyor sanırım.İcimde sanırım bitmek üzere artık geleceğe dair bu adamla bir hayalim yok.Evlikik terapisinin faydası olmaz mi sizce? Yoksa icinizde bitirdiniz mi?
Konuşunca hiç bir şey degismiyor,aynı tas aynı hamam.Yani kafanızda bittiyse soylencek bisey yoktur .
Eşinizle oturup konusun dicem kim bilir kaç kez yaptınız .
Ya yardım alın düzelmesi icin yine de uğraşın fakat dediğim gibi kafada bittiyse soylenicek bisey kalmiyo
Kesinlikle bunların kodu bozukKonuşunca hiç bir şey degismiyor,aynı tas aynı hamam.
Hiç boşanma konusu geçti mi peki aranızda ?Konuşunca hiç bir şey degismiyor,aynı tas aynı hamam.
Beklemenin bir anlamı yok ama işte bebeğim çok küçükYeterli sebep değil diyenler için hic yeterli sebep olmuyor.
Boşanmak cok zor gerçekten tahmin edebiliyorum ama degismezse sizde katlanamazsaniz yapcak bir şey yok
Koduna ...... ........ ........ .......Kesinlikle bunların kodu bozuk
Peki.Siz boşanmazsınız
Boşuna efelenmeyin
Ailenizde bakmaz mi siz çalışırken?Beklemenin bir anlamı yok ama işte bebeğim çok küçük
Zaten yapamıyorum,akşam çok sıcak olduğundan çocuğu banyo yaptırdım. Dış çıkarıyor demiştim huysuzlandi küveti vs yerde kaldı her gün banyo yaptırmak zorunda mısın? Zorundaysan neden kadirmiyosun diye soylendi ve salataya biber dogramadigim için tavir yapti.Narsist mi yoksa sadece bencil mi önce bunu anlamak gerekiyor. Alıp karşınıza konuşmayı denemişsinizdir mutlaka ama tekrar deneseniz. Ya da sağlam bir cinnet herşeyi çözebilir. Mutfak dağınık mı kaldı toparlamayın,çamaşırlarını yıkamayın,yemek yapmayın bakalım ne zamana kadar dayanabilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?