Herkesin artık yeter dediği nokta vardir. O noktadan sonra ne hatır kalır ne de sabır.

Aynen boyle. Az önce vatsaptan mesaj attım hemen gel o çocuğu yeter kötü patlayacam dedim. Ben alınca sen ne yapacaksın ki yazmış.Kufretmemek için zor durdum.

Eğer çocuğum küçük bosanamam diyorsan öyleyse sessiz sessiz ilerleyeceksin.

Hem bosanmayip hem öfke krizleriyle kalbini bedenini yoracaksan evli kalmanın bir maması yok.

Madem değer vermiyor ve seni boşanma noktasına getirdi ve sen çocuk küçük ve dayanağin yok diye bosanamiyorsan öyleyse maddi olarak kullanıp belli bir seneye kadar sabredeceksin.

Birikim yap. Is imkanlarını tara , iş kurun kurslarini araştır v.s

Büyük yavrunu da ihmal etme. Evi olduğu gibi bırak , olduğu kadar. Ondan destek bekleme.

Olumsuz elestirilerinde sadece " haksızlık yapıyorsun, saygimi kaybediyorsun gibi bir iki kelimelik cümleler kur .

Kavga etmenin manası yok, işe yaramıyor çünkü.

Meslek yok,ailem destek işte o ilk ceserat şimdi yok. Aldım ceketimi cikmistim,şimdi eser yok.

Çocugun büyümesini beklemek niye. Zaten adam etkisiz eleman.

Şimdilik mantıklı olan bu ama Allah büyük bugunleri unutmayacam. En mutlu oldugumuzu sandığı günde vuracam onu,sinirim gecmezse o zamana.

Böyle ilerliyordum,ama artik sabrım kalmadı sanırım. Buraya konu acmasam büyük kavga çıkacaktı belkizo kavganın sonunda annelere donecektim. Hala daha tam geçmiş değil sinirim ama bu nebze rahatladım.

Bebekten önce öyleydi, şuanki hali daha iyi demişsiniz.

Siz yüklerin altına fazla omuz vermişsiniz. Nasılsa olur, nasılsa halleder rahatlığına eriştirmişsiniz.
Ufaktan başlayın bugüne kadar yapmadığınız kaprislere. Ay belimden başlayın, başım tuttudan çıkın. Kucağa verin en yakın soluklanabileceğiniz bir yere atın kendinizi ama yarım ama bir saat. Bebişin karnını mutlaka tok tutup bırakın. Aklınız kalır olmaz.
Bugün yemek yapamadım, hadi dışarı datlum. Bebiş durmadı. Hoop kaçsın ona hesap. Temizliğe yardımcı alın mutlaka, e durmuyor bebek napayım adı altında yine kaçsın ona.

Böyle böyle kaçıra kaçıra, sizin demirden yapılmadığınızı, yıpranabileceğinizi, yardıma ihtiyaç duyduğunuzu hissedip anlasın.

Hissettiğiniz öfkeyi burdan hissettim. Ama gerek uykusuzluk, gerek eş sorumsuzluğu,gerekse evin yükü fazla hunhar davranmışsınız kendinize. Anasıgilde maç mı izliyor? Bebiş kucağına bırakılsın, eve gelinsin kahve içilsin. Uğraştırmanız lazım biraz kendinizle.

Çocugun büyümesini beklemek niye. Zaten adam etkisiz eleman.
Maddi problemler zorluyor olabilir
Çocuklar boşanınca anneye çok sorun çıkarmış olabilirler
Kadının ailesi arkasında olmayabilir
Eğer çalışma gibi bir düşüncesi varsa çocuğun bakıcısı problem olur
Genelde bunlar için çekiniyor kadınlar boşanmaktan

Dışarda kahve içmeye çıktım bir kaç kere,hemen soluğu annesinde aldı. Annesi de bebeğe ne bulursa yedirme derdinde. Bebeğe çeşme suyu iciriyor vs. İçim rahat olmuyor gitmedim bir daha. Dışarda yemek ayda bir defa yemek yoksa kahvaltılık hazırla der. Paşa.

Boşanma kararı almış birisi zaten yeterince doluluk oranına ulaşmıştır.
Yerinizde olsam ona sorumluluk yüklemekle işe başlardım.

İkici secenek,oğlum çok zorladı tekrar evlendim. Şimdiye alışmıştı : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…