- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Bir köşeye çekilip senle evli olduğuma ağlıcam. Terapist çok para, ağlamak bedava de. Tövbe tövbe.Aynen boyle. Az önce vatsaptan mesaj attım hemen gel o çocuğu yeter kötü patlayacam dedim. Ben alınca sen ne yapacaksın ki yazmış.Kufretmemek için zor durdum.
Aynen boyle. Az önce vatsaptan mesaj attım hemen gel o çocuğu yeter kötü patlayacam dedim. Ben alınca sen ne yapacaksın ki yazmış.Kufretmemek için zor durdum.
Hakkınızda hayırlısı olsun değişmesi için sans verin ama gözü korkması lazım. Olmuyorsa da üzmeyin kendinizi. İnsan ne yasayacagını bilemiyor bu hayatta =(Sessiz çok kaldım
Meslek yok,ailem destek işte o ilk ceserat şimdi yok. Aldım ceketimi cikmistim,şimdi eser yok.O kadar nefret dolu bi dil kullanmışsın ki, hiç küfür yok ama ana avrat söver, bi kaşıkta boğar gibi bi dil.
Eğer anlık hisleriniz değilse bunlar bence bu nefret seni de, onu da, çocukları da yer bitirir. Bazen aslında tam da "çocuklar için" boşanmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Ayrı ayrı daha mutlu anne, baba olacaksanız boşanmak daha mantıklı. Yine de küçüğü biraz daha büyütüp, bu süreçte birikim yapıp öyle ayrılmayı düşünürdüm. Tabi meslek, aile desteği, maddi durum gibi kriterleri de göz önünde bulundurmak, ona göre karar vermek en doğrusu.
Çocugun büyümesini beklemek niye. Zaten adam etkisiz eleman.Uzun başlıklardan nefret ederdim kınadığını yaşamanın hüznüyle birlikte konuya giriyorum.
S.a,benim 8 aylık doğduğundan beri sürekli ağlayan,gece gündüz demeden ilgi bekleyen oldukça zor bir bebeğim var. Allah bağışlasın,sağlıkla büyüsün inşallah. Bir de artık nefretle anar olduğum sefsiz bir adam kocam var. Şu an ki durum,mutfak masasi yemek yendi öylece duruyor,yatak üstünde çamaşırlar ve kucağımda dış cikardigindan dolayı hiç susmayan bebeğim. Kocam annesinde çay icmekle meşgul. Bebeğim kışın dogdu,gaz sancıları vs o zaman da çok aglardi,kocamın dizileri vardi. Mutfakta bulaşıklar dağ gibi olurdu bir hafta hiç uyumadigimi bilirim o TV karşısında sigara icememekten yakinirdi.
Diziler bitti,oğluma PS almış doğum günü hediyesi,sürekli her akşam oğlumla PS oynuyor ve evin işleri kızım ben yine başbaşa bir birimizle bakisiyoruz.
Şimdi de maç sezanu açılmış annesinin evinde Digitürk var her akşam orada artık ciddi ciddi kriz geliyor bana önceleri çok kavga ettigimden oğlum içine kapandığından ve birşeyler çözülmediğinden kavga etmiyorum ama buz gibi soğudum bu rezil adamdan. Şimdi siz böyle bir adamdan şimdi mi bosanirdiniz,yoksa biraz sabredip su çocuğu buyutuyum sonra bir hal çaresine bakarım mi derdiniz? Bu arada ben korunuyordum,o çocuk çocuk çocuk diye evde dört dönünce ve içimde bir yerlerde çocuk sevgisi olduğundan doğdu kizim,tabi önce Allah nasip etti. Boşanmak için yeterli sebep değil diyeceklere sadece tek sorun bu değil,adam bu dünya da canım kendim,hersyim kendim,iyi ki kendimim diye yaşayan bir adam,sadece ve sadece kendisini düşünen asalagin teki.
Şimdilik mantıklı olan bu ama Allah büyük bugunleri unutmayacam. En mutlu oldugumuzu sandığı günde vuracam onu,sinirim gecmezse o zamana.10 yasindaki cocugu buyutmussunuz adam cocuk da cocuk diye akliniza girmis sonra hooop tum sorumlulugu kucaginiza birakmis. Boyle baba olmakta ne var, ben de olsam 2. cocugu hatta 3.cocugu isterim nasilsa bakip buyuten var. Bu yogunlukta salata yapmissin Allah razi olsun denecegine bunun neden biberi yok deniyor. Belki de toplumca bizim sucumuz var bu duzenin boyle gitmesinde. Nedense cocuk bakma gorevi anneye zimmetlenmis gibi. Siz hakli olarak destek beklemis ama goremeyince yipranmissiniz bence bebek biraz buyuyene kadar bekleyip sonra nihai kararinizi verin.
Ya ahahahahahaHalbuki Allah günah yazmasın kurbağa ve fil evliliğinden hasıl olmuş gibi çirkindir.
Böyle ilerliyordum,ama artik sabrım kalmadı sanırım. Buraya konu acmasam büyük kavga çıkacaktı belkizo kavganın sonunda annelere donecektim. Hala daha tam geçmiş değil sinirim ama bu nebze rahatladım.Eğer çocuğum küçük bosanamam diyorsan öyleyse sessiz sessiz ilerleyeceksin.
Hem bosanmayip hem öfke krizleriyle kalbini bedenini yoracaksan evli kalmanın bir maması yok.
Madem değer vermiyor ve seni boşanma noktasına getirdi ve sen çocuk küçük ve dayanağin yok diye bosanamiyorsan öyleyse maddi olarak kullanıp belli bir seneye kadar sabredeceksin.
Birikim yap. Is imkanlarını tara , iş kurun kurslarini araştır v.s
Büyük yavrunu da ihmal etme. Evi olduğu gibi bırak , olduğu kadar. Ondan destek bekleme.
Olumsuz elestirilerinde sadece " haksızlık yapıyorsun, saygimi kaybediyorsun gibi bir iki kelimelik cümleler kur .
Kavga etmenin manası yok, işe yaramıyor çünkü.
BilmemÇocugun büyümesini beklemek niye. Zaten adam etkisiz eleman.
Malesef eşinin değişeceğini düşünmüyorum
Bundan bı halt olmaz,ben gideyim bununla evlenecek olan kim olursa olsun asla anlaşamaz. Sorunlu,asalak.Malesef eşinin değişeceğini düşünmüyorum
eğer bir kere ayrılma noktasına geldiğiniz halde seni kaybetmekten korkup kendini düzeltmediyse değişmesi çok zor
Maddi problemler zorluyor olabilirÇocugun büyümesini beklemek niye. Zaten adam etkisiz eleman.
Dışarda kahve içmeye çıktım bir kaç kere,hemen soluğu annesinde aldı. Annesi de bebeğe ne bulursa yedirme derdinde. Bebeğe çeşme suyu iciriyor vs. İçim rahat olmuyor gitmedim bir daha. Dışarda yemek ayda bir defa yemek yoksa kahvaltılık hazırla der. Paşa.Bebekten önce öyleydi, şuanki hali daha iyi demişsiniz.
Siz yüklerin altına fazla omuz vermişsiniz. Nasılsa olur, nasılsa halleder rahatlığına eriştirmişsiniz.
Ufaktan başlayın bugüne kadar yapmadığınız kaprislere. Ay belimden başlayın, başım tuttudan çıkın. Kucağa verin en yakın soluklanabileceğiniz bir yere atın kendinizi ama yarım ama bir saat. Bebişin karnını mutlaka tok tutup bırakın. Aklınız kalır olmaz.
Bugün yemek yapamadım, hadi dışarı datlum. Bebiş durmadı. Hoop kaçsın ona hesap. Temizliğe yardımcı alın mutlaka, e durmuyor bebek napayım adı altında yine kaçsın ona.
Böyle böyle kaçıra kaçıra, sizin demirden yapılmadığınızı, yıpranabileceğinizi, yardıma ihtiyaç duyduğunuzu hissedip anlasın.
Hissettiğiniz öfkeyi burdan hissettim. Ama gerek uykusuzluk, gerek eş sorumsuzluğu,gerekse evin yükü fazla hunhar davranmışsınız kendinize. Anasıgilde maç mı izliyor? Bebiş kucağına bırakılsın, eve gelinsin kahve içilsin. Uğraştırmanız lazım biraz kendinizle.
İkici secenek,oğlum çok zorladı tekrar evlendim. Şimdiye alışmıştı : (Maddi problemler zorluyor olabilir
Çocuklar boşanınca anneye çok sorun çıkarmış olabilirler
Kadının ailesi arkasında olmayabilir
Eğer çalışma gibi bir düşüncesi varsa çocuğun bakıcısı problem olur
Genelde bunlar için çekiniyor kadınlar boşanmaktan
Çocuğu veriyorum kucağına gidiyor annesine,kadın bebeğe yedirlemeyecek şeyler yediriyor ifrit oluyorum. Vermesem bunlar oluyor.Boşanma kararı almış birisi zaten yeterince doluluk oranına ulaşmıştır.
Yerinizde olsam ona sorumluluk yüklemekle işe başlardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?