- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
O zamanlar hiç bir şey faydacetmedi bı şurup dışında. Bir kaç gün ine yine doktoruna götürdüm bu çocuğun huyu böyle kabullen artık dedi.bu asiri gaz icin kizima bir sey verdi dr u 3 gunde etki etti
dr unuz hic mudahale etmedimi bu duruma
Önemli olan kocanızı evde tutmak .Çocuğu veriyorum kucağına gidiyor annesine,kadın bebeğe yedirlemeyecek şeyler yediriyor ifrit oluyorum. Vermesem bunlar oluyor.
Ama kuzum düşünsene ev kirli. Sonuçta o evde sende yaşayacaksınsizde yapmayin is guc bukadar basit yani aslinda ama cocuk var diyeceksiniz haklisinizda
Destek,hamd olsun.Hem ufak hem çok zor bir bebekÖnemli olan kocanızı evde tutmak .
Siz onu yollamamak için mutlaka bir yol bulmalısınız.
Ayrıca bebeğiniz daha çok ufak. Ben yeriniz de olsam büyümesini beklerdim.
Aileniz destek mi ?
Keşke öyle olsaymışİkici secenek,oğlum çok zorladı tekrar evlendim. Şimdiye alışmıştı : (
İyi fikir, kalkıp hazırlar mısın? Kaç gece kahvaltılıkla idare edebilir ki?Dışarda kahve içmeye çıktım bir kaç kere,hemen soluğu annesinde aldı. Annesi de bebeğe ne bulursa yedirme derdinde. Bebeğe çeşme suyu iciriyor vs. İçim rahat olmuyor gitmedim bir daha. Dışarda yemek ayda bir defa yemek yoksa kahvaltılık hazırla der. Paşa.
Rabbim yardımcınız olsun.Destek,hamd olsun.Hem ufak hem çok zor bir bebek
Gidiyorum babam benimle birlikte gece uyumuyor,bana uyu diyor. Babam uykusuz kalacagina bu rezil uykusuz kalsın.boyle guzel kadinlarin saglikli evlatlarin kiymetini bilmeyen adamlardan tiksiniyorum. mis gibi karin ne guzel cocuklarin var. ne maci ne ps si be dizisi.
acaba bi sure annene filan mi gitsen?
var mi oyle bi sansin?
of yaGidiyorum babam benimle birlikte gece uyumuyor,bana uyu diyor. Babam uykusuz kalacagina bu rezil uykusuz kalsın.
Baştan nasıl alıştırdıysanız öyle gider. Eğer ilk zamanlar yardım beklentisine girmediyseniz şuan ona tuhaf geliyordur. Artık göreviniz haline gelmiştir.Uzun başlıklardan nefret ederdim kınadığını yaşamanın hüznüyle birlikte konuya giriyorum.
S.a,benim 8 aylık doğduğundan beri sürekli ağlayan,gece gündüz demeden ilgi bekleyen oldukça zor bir bebeğim var. Allah bağışlasın,sağlıkla büyüsün inşallah. Bir de artık nefretle anar olduğum sefsiz bir adam kocam var. Şu an ki durum,mutfak masasi yemek yendi öylece duruyor,yatak üstünde çamaşırlar ve kucağımda dış cikardigindan dolayı hiç susmayan bebeğim. Kocam annesinde çay icmekle meşgul. Bebeğim kışın dogdu,gaz sancıları vs o zaman da çok aglardi,kocamın dizileri vardi. Mutfakta bulaşıklar dağ gibi olurdu bir hafta hiç uyumadigimi bilirim o TV karşısında sigara icememekten yakinirdi.
Diziler bitti,oğluma PS almış doğum günü hediyesi,sürekli her akşam oğlumla PS oynuyor ve evin işleri kızım ben yine başbaşa bir birimizle bakisiyoruz.
Şimdi de maç sezanu açılmış annesinin evinde Digitürk var her akşam orada artık ciddi ciddi kriz geliyor bana önceleri çok kavga ettigimden oğlum içine kapandığından ve birşeyler çözülmediğinden kavga etmiyorum ama buz gibi soğudum bu rezil adamdan. Şimdi siz böyle bir adamdan şimdi mi bosanirdiniz,yoksa biraz sabredip su çocuğu buyutuyum sonra bir hal çaresine bakarım mi derdiniz? Bu arada ben korunuyordum,o çocuk çocuk çocuk diye evde dört dönünce ve içimde bir yerlerde çocuk sevgisi olduğundan doğdu kizim,tabi önce Allah nasip etti. Boşanmak için yeterli sebep değil diyeceklere sadece tek sorun bu değil,adam bu dünya da canım kendim,hersyim kendim,iyi ki kendimim diye yaşayan bir adam,sadece ve sadece kendisini düşünen asalagin teki.
Hazirliyorum,akşam yemeğini hazırlarken kızıyla oynar niye çünkü kendisine hizmet. Ama mutfak toparlanirken ya sigara ya TV ya oyun.Zaten aynı sofraya oturmayaya baslamistimzbeyfendi yalnız yemek yemekten nefret eder annesine gitmeye başladı yemeğe,o ordayken annesi bebeği istedi ben gitmedim bebeğim babasıyla gitti derken düzen kalmadı. Yeniden beraber yemeye başladık.Oyun oynarken temizlik yaparım bebeği yanına birakirim,sigara icemeyecek miyim diye bağırır,alır çıkarım kavga etsem oğlum var etmesem içimde firtina.İyi fikir, kalkıp hazırlar mısın? Kaç gece kahvaltılıkla idare edebilir ki?
Bebek küçük, tereddütlerinizde haklısınız. Hele o and
a bebek ne yaşıyor diye kafasını dahi çevirip bakmayan bir babaya emanetse..
Eşiniz sizi sindirmiş malesef. İyi haber, hiç birşey için geç değil.
Daha da ileriye gidebilirim. Ama kumar oynamaya benzer. Hazırım derseniz...
Eve geleceği saatlerde dışarda olun, oyun oynadığı zamanlarda temizlik yapacağınız tutsun. Aynı sofraya oturmayın, muhattap olmayın bir süre. ( Annesine daha çok gidebilir, kumar demiştim)
Bu insanla ömür geçmez, eminseniz hiç boşuna zaman kaybetmeyin. Minik bebeğinizle, ailenizle en mutlu olmanız gereken zamanlar böyle olmamalı.
Bende seniof yakadinlar babalarina benzeyen adamlara asik olurdu hani? bi kocaya bak bide fedakar babaya.
seni tanimiyorum ama burdan gordugum kadariyla cok seviyorum. dibindeki adamin senin kiymetini bilmemesi onun ayibi.
maddi sikintin olmayacaksa babanda arkandaysa bosan diyecegim zira adami sevdigini de pek sanmiyorum.
asil sen ne dusunuyosun bizim bosan dememizle de olmaz ki?
Çocukları annenize emanet edip ona sigaranın farklı yollardan da içilebileceğini deneyimletseniz? Hiç cinnet halinize şahit oldu mu?Hazirliyorum,akşam yemeğini hazırlarken kızıyla oynar niye çünkü kendisine hizmet. Ama mutfak toparlanirken ya sigara ya TV ya oyun.Zaten aynı sofraya oturmayaya baslamistimzbeyfendi yalnız yemek yemekten nefret eder annesine gitmeye başladı yemeğe,o ordayken annesi bebeği istedi ben gitmedim bebeğim babasıyla gitti derken düzen kalmadı. Yeniden beraber yemeye başladık.Oyun oynarken temizlik yaparım bebeği yanına birakirim,sigara icemeyecek miyim diye bağırır,alır çıkarım kavga etsem oğlum var etmesem içimde firtina.
Bunun ailesi erkek sofraya oturmadan kadın sofraya oturmaz diye düşünen geri kafalı cinsten. Gelin geldim,KV oturma sofraya erkekler oturmadan dedi,oturdum. Biraz torpuledim,anca bu kadar oldu. Hatta bana ne diyor biliyor musun? Annesi sırtında büyütmüş çocuklarını,Allah tan annemin yanında soyledide sen alsana çok biliyorsan sırtına dedi,kesti çenesiniHazirliyorum,akşam yemeğini hazırlarken kızıyla oynar niye çünkü kendisine hizmet. Ama mutfak toparlanirken ya sigara ya TV ya oyun.Zaten aynı sofraya oturmayaya baslamistimzbeyfendi yalnız yemek yemekten nefret eder annesine gitmeye başladı yemeğe,o ordayken annesi bebeği istedi ben gitmedim bebeğim babasıyla gitti derken düzen kalmadı. Yeniden beraber yemeye başladık.Oyun oynarken temizlik yaparım bebeği yanına birakirim,sigara icemeyecek miyim diye bağırır,alır çıkarım kavga etsem oğlum var etmesem içimde firtina.
bende yasayamam da evde cocuklari tek basima yapmisim gibj davranan bir okuxlz olsaydi durumlar degisirdi sanirimAma kuzum düşünsene ev kirli. Sonuçta o evde sende yaşayacaksınben çok takığım ya bu konuda.
Çok oldu,bir gün mutfak temizliyorum yine: ) tezgah üzerinde cam bardaklarzporselen tabaklar indirdim makineden çıkardım düzenleyip kaldiracam. Hala bitmedi mi ne yapiyon akşama kadar dedi,bitmedi yardım et bitsin dedim. Etmedi,markete gidip gelene kadar bitecek dedi,aldım bardakları tek tek fayans üzerinde kirdim,tabakları aldım attım. Haydi temizler dedim,ben anneme gidiyorum gelene kadar bitsin dedim,gittim. Deliydim ama oğlum çok etkilendi artık biraz duruldum.Çocukları annenize emanet edip ona sigaranın farklı yollardan da içilebileceğini deneyimletseniz? Hiç cinnet halinize şahit oldu mu?
huyu boyle derken nasil yani peki refluye falan baktilarmiO zamanlar hiç bir şey faydacetmedi bı şurup dışında. Bir kaç gün ine yine doktoruna götürdüm bu çocuğun huyu böyle kabullen artık dedi.
Her şeyine bakti,çok ilgili doktoru. Ama bı sorun çıkmadı şükürler olsun. Huysuz diyor.huyu boyle derken nasil yani peki refluye falan baktilarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?