- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Ay inşallah. Sizin bir umut var benim bilemedimAynen benim evimdeki egoist manyağa benziyor. O da yemekten sonra göbeğini kaşıya kaşıya koltuğa geçerken "offf ne kadar yoruldum, yemek yemek ne kadar yorucu" diye söylenir. Aynanın karşısına geçip "dünyada benden yakışıklısı var mı" diye kendi kendine övgüler yağdırır. Halbuki Allah günah yazmasın kurbağa ve fil evliliğinden hasıl olmuş gibi çirkindir. Seni benim konularıma yaptığın yorumlardan hatırlıyorum. Ben bir yıla bilemedin iki yıla tepiği basacağım. İnşallah sen de sana en uygun sonuca ulaşmış olursun
Sağolun,çalışmıyorum evet. Aslında zor değil,biraz bebekle ilgilenmek vs hayatı çok zorlaştırıyor. Rest cekecemde çekemiyorum iste.Çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla, bosansaniz ailenizle mi yaşayacaksınız, yaşayabilir misiniz yada? Bu kadar küçük ve zor bir çocukla yeni düzen kurmak çok mantıklı gelmedi bana.
Çocuğunuz büyüyene kadar sabredin derim.
Allah yardımcınız olsun.
Biberi alır, bütün bir şekilde ağzına sokardım sanırım.Zaten yapamıyorum,akşam çok sıcak olduğundan çocuğu banyo yaptırdım. Dış çıkarıyor demiştim huysuzlandi küveti vs yerde kaldı her gün banyo yaptırmak zorunda mısın? Zorundaysan neden kadirmiyosun diye soylendi ve salataya biber dogramadigim için tavir yapti.
Bakar ama dediğim gibi çok zor bir bebek,yatıyor ağlıyor kalkikyir ağlıyor. Kimsede durmuyor sürekli beni istiyor. Bu halde nasıl olur bilmem.Ailenizde bakmaz mi siz çalışırken?
8 aylık,10 yasKaç çocuğunuz var yaşları ne anlayamadım ama böyle evliliklerde, şöyle insanlarla neden çocuk yapıyorsunuz asla anlayamıyorum.
Yani bebekle bırakıp gidenin böyle yapacağı bellidir zaten.
Boşanmak için başka nasıl sebepler gerekiyor bilmiyorum ama bebeğiniz var. Çok da üzücü bir durum bir bebeğin hiç anne baba birlikte görmeyecek olması.
Konuşmayı deneyin. Sizin için durumun ciddiyetinin farkında mı?
Yapmayacam diyorum,olmuyor.Yanlıs anlamazsanız sizin kendinizden cok verdiğinizi düşünüyorum. Yani daha önce de konusmustuk Bi konunuzda deli gbi temizlik yapmanız, dört dörtlük yapmaya calısıyorsun uz herseyi.
Bakislarim sanırım aynı etkiyi yarattı üstünde.Biberi alır, bütün bir şekilde ağzına sokardım sanırım.
Yani zaten sizi de anlamaya calısıyorum insan düzeni seviyorsa kendinden cok veriyor. Terapist iyi olanilir ama fiyatlar malum =( bir süre sessiz kalıp sonra alıp karsınıza konussanız mı acaba?Yapmayacam diyorum,olmuyor.
8 aylık,10 yas
Aynen boyle. Az önce vatsaptan mesaj attım hemen gel o çocuğu yeter kötü patlayacam dedim. Ben alınca sen ne yapacaksın ki yazmış.Kufretmemek için zor durdum.Boğazına kadar kaşık sokup yemek yedirilen, sen dur annem. ben senin yerine de nefes alırım diye büyütülen sorumsuz tipler bunlar. Varsa yoksa kendileri. Sorumluluk almak yok, sorumluluk paylaşmak yok. Zora gelmek hiç yok ama onlara hizmette asla kusur olmayacak. Çünkü onlar paşa.
Boşan ya da boşanma diyemem ancak garanti ederim ki eşins göre yolunda gitmeyen hiçbir şey yok. Kadınsın tabi yapacaksın kafasında o.
Hayır,bebekten sonra iyileşmiş halı bu.E yıllardır da evlisiniz aslında. Bebekten sonra mı değişti tavırları?
BenimSiz daha önce eşinizden boşanmamış mıydınız başka biriyle mi karıştırıyorum
Sessiz çok kaldımYani zaten sizi de anlamaya calısıyorum insan düzeni seviyorsa kendinden cok veriyor. Terapist iyi olanilir ama fiyatlar malum =( bir süre sessiz kalıp sonra alıp karsınıza konussanız mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?