• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin babası böyle mi ?

buseke

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
38
Herkese merhaba bunu yazdığım için çok utanıyorum ama paylaşmam lazım sizinle. Konu yine babam eski konularımı okuyarakta babamın nasıl bir insan olduğunu anlayabilirsiniz. Bu seferki konumuz babam gaz çıkarıyor ve buna çok gülüyor. Koku oluyo haliyle o yüzden bende başka odaya geçiyorum bu seferde çıkarttığı gazı koklamıyorum diye küsüyor. Geçen sefer gaz çıkardığım için "başka odaya gidiyorsan defol git bu evden" dedi. Yani bu hareketler normal mi herkesin evinde böyle mi ben artık gerçeklik algımı yitirdim.

Ya böyle birşey normal olabilir mi?
Soruyosun yani bide herkesin babası böyle mi diye değil çünkü normal değil bu.
Neden sinirleniyorsunuz ki zaten yazımın içinde de belirttim gerçeklik algım yitirdim artık diye

Herkese merhaba bunu yazdığım için çok utanıyorum ama paylaşmam lazım sizinle. Konu yine babam eski konularımı okuyarakta babamın nasıl bir insan olduğunu anlayabilirsiniz. Bu seferki konumuz babam gaz çıkarıyor ve buna çok gülüyor. Koku oluyo haliyle o yüzden bende başka odaya geçiyorum bu seferde çıkarttığı gazı koklamıyorum diye küsüyor. Geçen sefer gaz çıkardığım için "başka odaya gidiyorsan defol git bu evden" dedi. Yani bu hareketler normal mi herkesin evinde böyle mi ben artık gerçeklik algımı yitirdim.
Sizin ev bi garip. Eski konulardan yola çıkarak yazıyorum.

Yok artık 🤣babanının ciddi akıl sorunu var herhalde🙄koklamadin diye küsüyor ne yahu😐

Böyle bir durumçok iğrenç yanş

Ali Rıza Tekin?
O küserdi böyle vara yoğa :KK53:

Ali Rıza Tekin?
O küserdi böyle vara yoğa :KK53:
Ay kahkaha attim. Bir babanın evlatlarina bırakacağı en degerli miras saglam bir gaz kokusudur ahsdhd

Konu sahibi kusura bakmayin tutamadim kendimi guldum ama tabii ki normal degil.

Normal değil asla ama bir müddet böyle kabul edeceksin

Sizde gaz çıkarın karşılıklı gaz çıkarıp durun sjsjsjsjsj

Ama o osurdum koklamadiniz diye küsmedi hiç 😂😂😂
Off evde biri oyle bir sey yapsa Ali Riza şöyle olurdu:
1770768138375.webp

Back
X