Dusunmedim zaten allah ne verdiyse saydim ama olan bize oluyo baskalarinin gonlu olsun derken benim huzurum bozuluyo iki saat sonra anliyo basiya kafasi ama is isten gecmis oluyo okadar stres yaptiktan sonraPostayı koymak senin elinde. Üç aylık bebeğimle beni düşünmeyen kocayı ben hiç düşünmem
Normalde dusuncelidir biraz ama doldurusa cabuk geliyo hatasini anliyo ama is isten gecince3 aylık bebeğin var çalışıyosun bir de eve gelip yemek yapıyosun çocuğuna da senin annen bakıyo eşin de git eltine yatdım et diyo!!!
Böyle keskin konuşmayı sevmem ama yerinde olsam bırak eltiye yardımı işi bırakmak eve yardımcı tutmak gibi radikal bir çözüm bulurum
Çünkü eşin senden önce o minicik yavruyu düşünmüyo Allah ıslah etsin
Vicdansız bir eşiniz var.Eltim ayaginin altindan sigil gibi bisey aldirdi ameliyatla, gittik yanina misafirleri vardi kendi onlarla oturdu daha ilk gun basamiyodu ustune bende misafirlerini agirladim yardim ettim kahvesiydi yemekti suydu buydu eve gelmemiz gece 12 oldu ben ertesi gunu ise gittim kizim var ayrica 3 bucuk aylik oda surekli ilgi istiyo tabi.
Her neyse atlattik o gunu sonucta yatalak degil dogum iznim yeni bitti ise ayak uydurmaya calisiyorum kizimi gecerken annemden alip eve geliyim diyene 6 bucuk oluyo yemek yapip ye ic bulasik yika 8 bucuk oluyo sonra az dinleniyim diyemeden kizim mizmizlanmaya basliyo onun gonlunu edio yatirasiya canim cikiyo zorlaniyorum.
Esim bunu gordugu halde beni anlamiyo geldi bana yengemi aradinmi hic uc gundur diye isde gec bitmisti sekizde eve geldim nezaman yemek yapip nezaman yiycektik girir girmez nasilsin gec geldin yorgunmusun arginmisin demeden direk bunu deyince patladim benim zor zamanimda kim ariyo diye oda basladi sen karsilik bekliyon herseyden sen boylesin suda buda.
ben en zor zamanlarimda bile kimseden bisey istemedim bi beklenti icerisinde olmadim dogumdan sonra annem bile kalsin istemedim yanimda herkesin isi gucu var benim basimimi bekliycekler diye.
Onun ara demekten kasti yanina gitmemi istiyo yoksa telefon elime yapismicak zaten onlarda aramayla tatmin olmaz onlerinde onlara ikram edice evini fln silip supurucem bunu bekliyolar. Bugun bi akrabadan duydum iste gelmiyo gitmiyo diye ya allah askina sekizde eve giriyorum biliyolar is saatlerimide niye herkes ustume geliyo.
Dogum yaptim kimse kapimi calmadi xx nasilsin nasil oldu bebek diye soran olmadi telefon dahi gelmedi simdi benden ne yuzle kucagimda cocukla hergun orayi beklememi istiyolar sinirleril bozuluyo zaten iki haftadir bunaldim esimle bu konular acilinca direk kavga basliyo zaten senin ailendi benim ailemdi diye.
Butun ama butun ailesi bi beklenti icinde surekli onlar icik biseyler yapmami istiyolar ama bos vaktim yok insanlar ne kadar dusuncesiz olmus ya.
Bunlari yazinca rahatlarim diye dusunuyodum iyce moralil bozuldu keyfim yok mutlu degilim mutsuzda degilim yorgunum insanlar beni cok yoruyo napicam bilmiyorum.
Saat olmus sekiz agzimi acmaya halim yok acligi bile unuttum ben geldim aman koca olacak adama yemek yapiyim derdindeyim onun yaptigina bak suan bogasim var onu hic gozumde yok resmen
Ne demek ev hanımı olsan neyse, ev hanımları da beklentileri karşılamak zorunda değil. Herkesin kendine göre düzeni var!Eşine de ki hayatım yengem çok yoruluyor beni bilyosun bütün gün iş güç bebek,arada uğrasanda evini silip süpürsen
Senin vaktin olabiliyosa onunda olur illaki
Kafana takma ev hanımı olsan neyse ama değilsin kusura bakmasın kimse
Aynı annem gibisin canım: herkesin yardımına koşardı,sadece yardım etmeyi sevdig için..babamda onun herseyin üstesindn geldigini (zannettigi)için yardım ve destek istekleri bitmezdi... erkek mantıgının kesinlikle -görünen-gösterilen-görsellik mantıgında çalıstıgnı unutmamak gerek,onlar kadınlar kadar duygulara odaklanmıyor,görunene bakıyor.Senin gibi insanlardan beklenti hep olur,yapmazsan isyan çıkar. Bence sen de isteklerini kesinlikle dile getirmelisin. Sessiz kalma. Yapmıcaklarini bilsen bile iste-Eltim ayaginin altindan sigil gibi bisey aldirdi ameliyatla, gittik yanina misafirleri vardi kendi onlarla oturdu daha ilk gun basamiyodu ustune bende misafirlerini agirladim yardim ettim kahvesiydi yemekti suydu buydu eve gelmemiz gece 12 oldu ben ertesi gunu ise gittim kizim var ayrica 3 bucuk aylik oda surekli ilgi istiyo tabi.
Her neyse atlattik o gunu sonucta yatalak degil dogum iznim yeni bitti ise ayak uydurmaya calisiyorum kizimi gecerken annemden alip eve geliyim diyene 6 bucuk oluyo yemek yapip ye ic bulasik yika 8 bucuk oluyo sonra az dinleniyim diyemeden kizim mizmizlanmaya basliyo onun gonlunu edio yatirasiya canim cikiyo zorlaniyorum.
Esim bunu gordugu halde beni anlamiyo geldi bana yengemi aradinmi hic uc gundur diye isde gec bitmisti sekizde eve geldim nezaman yemek yapip nezaman yiycektik girir girmez nasilsin gec geldin yorgunmusun arginmisin demeden direk bunu deyince patladim benim zor zamanimda kim ariyo diye oda basladi sen karsilik bekliyon herseyden sen boylesin suda buda.
ben en zor zamanlarimda bile kimseden bisey istemedim bi beklenti icerisinde olmadim dogumdan sonra annem bile kalsin istemedim yanimda herkesin isi gucu var benim basimimi bekliycekler diye.
Onun ara demekten kasti yanina gitmemi istiyo yoksa telefon elime yapismicak zaten onlarda aramayla tatmin olmaz onlerinde onlara ikram edice evini fln silip supurucem bunu bekliyolar. Bugun bi akrabadan duydum iste gelmiyo gitmiyo diye ya allah askina sekizde eve giriyorum biliyolar is saatlerimide niye herkes ustume geliyo.
Dogum yaptim kimse kapimi calmadi xx nasilsin nasil oldu bebek diye soran olmadi telefon dahi gelmedi simdi benden ne yuzle kucagimda cocukla hergun orayi beklememi istiyolar sinirleril bozuluyo zaten iki haftadir bunaldim esimle bu konular acilinca direk kavga basliyo zaten senin ailendi benim ailemdi diye.
Butun ama butun ailesi bi beklenti icinde surekli onlar icik biseyler yapmami istiyolar ama bos vaktim yok insanlar ne kadar dusuncesiz olmus ya.
Bunlari yazinca rahatlarim diye dusunuyodum iyce moralil bozuldu keyfim yok mutlu degilim mutsuzda degilim yorgunum insanlar beni cok yoruyo napicam bilmiyorum.
Siz kendiniz hayatla mücadele ediyorken başkalarını düşünmek zorunda değilsiniz bence eşiniz ne derse desin takmayın sakince bize anlattığınız gibi sinirlenmeden izah edin erkekler düz düşünen insanlar ekti olayına gelince kimse için kendinizi yıpratmayın hatta gülün geçin unutmayın hayata bi daha gelmeyeceksiniz ve siz hizmetçi değilsiniz çok lazımsa kadın tutsun önemli olan bebek ben sizin yerinizde olsam geceleri arada ziyarete gider bişey yapmadan geri dönerim oh olsunEltim ayaginin altindan sigil gibi bisey aldirdi ameliyatla, gittik yanina misafirleri vardi kendi onlarla oturdu daha ilk gun basamiyodu ustune bende misafirlerini agirladim yardim ettim kahvesiydi yemekti suydu buydu eve gelmemiz gece 12 oldu ben ertesi gunu ise gittim kizim var ayrica 3 bucuk aylik oda surekli ilgi istiyo tabi.
Tabiki,ama ev hanımı olarak karşılayamadığın olayı çalışan biri olarak hiç yapamazsın.Ev hanımıyken çocuğunla yine bi denli vakit geçirebilirsin iş hanımıysan bu indirgenir bir saat iki saat neyse...Ne demek ev hanımı olsan neyse, ev hanımları da beklentileri karşılamak zorunda değil. Herkesin kendine göre düzeni var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?