Herkesin benden bi beklentisi var biktim bu ne ya!!

Postayı koymak senin elinde. Üç aylık bebeğimle beni düşünmeyen kocayı ben hiç düşünmem
Dusunmedim zaten allah ne verdiyse saydim ama olan bize oluyo baskalarinin gonlu olsun derken benim huzurum bozuluyo iki saat sonra anliyo basiya kafasi ama is isten gecmis oluyo okadar stres yaptiktan sonra

3 aylık bebeğin var çalışıyosun bir de eve gelip yemek yapıyosun çocuğuna da senin annen bakıyo eşin de git eltine yatdım et diyo!!!
Böyle keskin konuşmayı sevmem ama yerinde olsam bırak eltiye yardımı işi bırakmak eve yardımcı tutmak gibi radikal bir çözüm bulurum
Çünkü eşin senden önce o minicik yavruyu düşünmüyo Allah ıslah etsin

Normalde dusuncelidir biraz ama doldurusa cabuk geliyo hatasini anliyo ama is isten gecince

Vicdansız bir eşiniz var.

Hiç cevap bile verme eşine. Bırak onlar da konuşsun. Seni kıskandığı her halinden belli. Sana da maşallah ev, iş, bebek.... Senin derdin kendine yeter. Ne edecen şunları. Eşin de zamanla bırakır bu huyunu inan bana.

Saat olmus sekiz agzimi acmaya halim yok acligi bile unuttum ben geldim aman koca olacak adama yemek yapiyim derdindeyim onun yaptigina bak suan bogasim var onu hic gozumde yok resmen

Kendini dusun
Bencil o biraz
Biraz nazlan
Zeyna gibi her seyi kendi basina halletme...
Her aksam of ayaklarim,ay belim,ay basim ne yorgunum de ..
Yataga atil horlamaya basla
Belki o zamam o odun kocan anlar yoruldugunu ..
Caniniza yazik ya
Bu kadar anlayissiz olunur mu ?
3.5 aylik bebegi olan kadina
Hele bi de calisiyorsa
Evde kicini buyuten yengenin evini temizle

İşten çıkmayı teklif et bakalım ne diyecek...

Bir de kendi evin dışında kimsenin evinde temizlik yapma. Kocanın ailesinin hizmetçisi değil, evinin hanımısın!

Ayy şu erkek milleti diye başlayıp söylenince kızıyorlar sonra ama bu nedir allah aşkına ya , kendileri suya sabuna dokunmazlar kadın çalışıyor bebek var banane ulan elti den anası kardeşi yokmu gelsin baksın aaaa yeter be

Ne demek ev hanımı olsan neyse, ev hanımları da beklentileri karşılamak zorunda değil. Herkesin kendine göre düzeni var!

Aynı annem gibisin canım: herkesin yardımına koşardı,sadece yardım etmeyi sevdig için..babamda onun herseyin üstesindn geldigini (zannettigi)için yardım ve destek istekleri bitmezdi... erkek mantıgının kesinlikle -görünen-gösterilen-görsellik mantıgında çalıstıgnı unutmamak gerek,onlar kadınlar kadar duygulara odaklanmıyor,görunene bakıyor.Senin gibi insanlardan beklenti hep olur,yapmazsan isyan çıkar. Bence sen de isteklerini kesinlikle dile getirmelisin. Sessiz kalma. Yapmıcaklarini bilsen bile iste-

Siz kendiniz hayatla mücadele ediyorken başkalarını düşünmek zorunda değilsiniz bence eşiniz ne derse desin takmayın sakince bize anlattığınız gibi sinirlenmeden izah edin erkekler düz düşünen insanlar ekti olayına gelince kimse için kendinizi yıpratmayın hatta gülün geçin unutmayın hayata bi daha gelmeyeceksiniz ve siz hizmetçi değilsiniz çok lazımsa kadın tutsun önemli olan bebek ben sizin yerinizde olsam geceleri arada ziyarete gider bişey yapmadan geri dönerim oh olsun

Bir araba sevdası , bir de yenge sevdası.Bunlar klasik...

Ne demek ev hanımı olsan neyse, ev hanımları da beklentileri karşılamak zorunda değil. Herkesin kendine göre düzeni var!
Tabiki,ama ev hanımı olarak karşılayamadığın olayı çalışan biri olarak hiç yapamazsın.Ev hanımıyken çocuğunla yine bi denli vakit geçirebilirsin iş hanımıysan bu indirgenir bir saat iki saat neyse...

Kocanda olsa agzinin payini ver ezdirme kendini. Sen kendini dusunmezsen kimse dusunmuyor.

Babamda boyleydi hatta daha beteri.
Ota b.ka anami ara babami ara bunu aradin mi...
Bekarken bile sinir olurdum.Allahtan esim öyle degil.
Dusuncesizler.
Evde karilarinin bi yerinden ter ciksin bunlarin umrunda olmaz...

Bence her kadın kendini etrafa yorgun ve çok yoğun göstermeli gerçekten öyle olmasa bile.
Ikı lafimizdan biri ay yoruldum şu isim de yarına kaldı yetişmedi olmalı ama bunu her ortamda filan söylemeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…