Herkesin benden bi beklentisi var biktim bu ne ya!!

Insallah birakir beni ailesine begendirmeye calismasindan biktim

Zaten ben genelde oyle giderim oyle bi konusuyoki sanki surekli gidip yardim ediyomusum bu sefer gitmemisim gibi sakince anlatamiyorul bana o sekilde tek cumle kurdumu cildiriyorum

Boş vaktiniz olsa gönüllerini hoş edeceksiniz yani
Sizi enayi yerine koymalarına müsaade etmeyin
Bunu bebeğiniz için yapın.

Canim sana tavsiyem mesafeli ol.seni minnacık bebeginle anlayışla karşılaması gereken onlar.eltinize hayret ettim ya ayağından bı siğil alındı diye o ilgi alaka ne.sanki tümör alınmış muamelesi:)

bazı insanlar kullnamak isterler sen ne durumda olursan ol. acsaydın eltibi nasılsın iyinisin ya canım yardım etmek istersin temizliğe ama ben kendi evime yetisemiyorum . 8 de anca toparlanıyorum derdim .

bazı insanlar kullnamak isterler sen ne durumda olursan ol. acsaydın eltibi nasılsın iyinisin ya canım yardım etmek istersin temizliğe ama ben kendi evime yetisemiyorum . 8 de anca toparlanıyorum derdim .
Yok onu hayatta demem erken dahi gelsem yapmamki kendi kendilerine umsunlar ancak

3,5 aylik bebegin var ve calisip gec vakit geliyorsun. O kocaya soyle yetisemiyorum ben herseye eve geldigimde yemek hazir olsun diye. Is bolumu yap kendini naza cek ki hakkindir da. Seni ailesine ise gondertmeden sen onu calistir az.

11 aylık oğlum var,çalışmıyorum ona rağmen kendi evimin işini bitiremiyorum. Siz insansınız ve uykuya çok ihtiyacınız var,enerji depolamalısınız ki ertesi güne yetebilin.istiyorsa gitsin yengesine kendi hizmet etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…