kızlar merhaba öncelikle benim derdim kayınpederim ve görümcem daha öncesi varda ben kısaltarak anlatıyım kına gününden aralarındaki tartısma basladı baba kız pek anlasamazlar bunuda benım dugunume ve kınama özellikle beklediler sanki kına günü ikisininde suratlar 5 karıstı buraya kadar herşey normal dugunumle kınamın arasında 1 gun ara vardı kınam cuma gunu pazarda düğünüm olmuştu bunlar yani görümcem ve kayınpederim cumartesi günü baya tartısmıslar bende oraya sansa gittim ve görüümcem evi terk etmişti onu alıp bize gitmem gerekiyodu cünkü düğünüm gündüz düğünüydü bizde kalması gerekiyodu kız ortada yok arıyorum acmıyo zor bela yalvar yakar aradım actıda aldım gıdıcem kayınpederim geldi o kız dugune gelırse düğününü cehenneme ceviririm dedi yüzüme yüzüme sesimi cıkarmadım ama yinede kızı aldım gıttım düğün günü oldu kayınpederim gelin almaya gelmek istememiş kayınvalıdemm yalvar yakar getırmıs geldı huzurlu olsa keske görümcemin erkek arkadasını kovmus görümcem cıldırdı işte yakarım yıkarım gelin almada bu kavgaları yaptılar neyse guclukle sakınlestırdıler ama ben sınırden kasılmıstım baya boynum tutulmustu yani herneyse yınede dugunum oldu korktum bısı olucakmı dıye falan görümcem düğünüden sonra 2 gün arkadasında kaldı sorun olmasın diye 3. Yada 4.günü babasıyla evde harp yine bu sefer kendi otrudukları evı yaktılar gece yarısı aynı bınadayız o korkuyu anlatamam sızlere daha 4 gunluk gelınken bunları yasadım uzerinden 1 2 hafta gectı yada gecmedı bu sefer kayınvalıdem ve kayınpederım tartıstılar görumcemde bunun uzerıne gelınce babasıyla baya kapıstılar hatta bıcak cektı falan ayırdık guc bela herneyse geçen yine kayınpederim kv ıle tartıstı u sefer olaya sıddette karıstı ve kp evden uzaklastırma aldı buraya kadar seni ilgilendiren ne diyebilirsiniz insan üzülüyo sonucta bu seferde görümcem abısıyle yanı esımle tartısmaya basladı baban gıbısın falan demeye karısmadım esımı susturdum en son olarak abısıyle olan kavgasında annesı sıddete ugradıgı ıcın sınırle heralde dıyorum rahat uyuyun o evde işte sızı(kayınpederimn evi otrdgumuz ev) evden kovcak diye bokunu ye babanın falan dedi rahat uyuyun sız evde dedı tek bıldıgınız ıs karı sıkmek dedi afedersiniz ama ben bu lafı haketcek naptımm diyorum beni ne olarak gördüde bu lafı kullandı zaten sureklı rahat rahat uyuyun dıye sureklı ıgnelemesı vardı ama bu son oldu burdan tasınmayı dusunuyorum kayınvaldm aıle hep bırarada olsun kardesler bırbrne dusman olmasın dıyo ama zaten dusmanlar bende daha hepi topu 1aylık evlıyım bunca yasadıgım stres bana yeter dıye dusunuyorum kredımız vardı takılarımzla onu kapatmayı dusunuyoruz ve kıraya cıkmak ıstıyorum ama o zamanda korkum kayınpedermn bıze gelmesı ıstemedgmı esımede soyledım oda anlayısla karsıladı ama işte korkularım var mantıklı olan cıkmak diyorum ben ama bazıları cıkma görmcene ıstedgnı verme kapın ayrı falan dıyo ama burda ıcım hıcc rahat degılll yardım edın kızlar
vuaav görümceye bak be ... durumun varsa kira ödeyecek çık bence bu kız durulmaz çünkü kavga olduğunda abisi sonuçta dayanamayacak ve inecek aşağ ne oluyor diye
allah yardımcın olsun canım ayıplamıyorum herkes bir şeyler yaşayabilir ama sen naısl bir ailenin içine düşmüssün be güzelim ..allah düşmanımızın başına vermesin ..cicim ayı bile olmamış kırkın bile çıkmamıs..
Neyse umarım ilk ve son olur yaşadıkların allah göstermez bir daha...:26::26:
Kızlar merhaba öncelikle benim derdim kayınpederim ve görümcem daha öncesi varda ben kısaltarak anlatıyım kına gününden aralarındaki tartısma basladı baba kız pek anlasamazlar bunuda benım dugunume ve kınama özellikle beklediler sanki kına günü ikisininde suratlar 5 karıstı buraya kadar herşey normal dugunumle kınamın arasında 1 gun ara vardı kınam cuma gunu pazarda düğünüm olmuştu bunlar yani görümcem ve kayınpederim cumartesi günü baya tartısmıslar bende oraya sansa gittim ve görüümcem evi terk etmişti onu alıp bize gitmem gerekiyodu cünkü düğünüm gündüz düğünüydü bizde kalması gerekiyodu kız ortada yok arıyorum acmıyo zor bela yalvar yakar aradım actıda aldım gıdıcem kayınpederim geldi o kız dugune gelırse düğününü cehenneme ceviririm dedi yüzüme yüzüme sesimi cıkarmadım ama yinede kızı aldım gıttım düğün günü oldu kayınpederim gelin almaya gelmek istememiş kayınvalıdemm yalvar yakar getırmıs geldı huzurlu olsa keske görümcemin erkek arkadasını kovmus görümcem cıldırdı işte yakarım yıkarım gelin almada bu kavgaları yaptılar neyse guclukle sakınlestırdıler ama ben sınırden kasılmıstım baya boynum tutulmustu yani herneyse yınede dugunum oldu korktum bısı olucakmı dıye falan görümcem düğünüden sonra 2 gün arkadasında kaldı sorun olmasın diye 3. yada 4.günü babasıyla evde harp yine bu sefer kendi otrudukları evı yaktılar gece yarısı aynı bınadayız o korkuyu anlatamam sızlere daha 4 gunluk gelınken bunları yasadım uzerinden 1 2 hafta gectı yada gecmedı bu sefer kayınvalıdem ve kayınpederım tartıstılar görumcemde bunun uzerıne gelınce babasıyla baya kapıstılar hatta bıcak cektı falan ayırdık guc bela herneyse geçen yine kayınpederim kv ıle tartıstı u sefer olaya sıddette karıstı ve kp evden uzaklastırma aldı buraya kadar seni ilgilendiren ne diyebilirsiniz insan üzülüyo sonucta bu seferde görümcem abısıyle yanı esımle tartısmaya basladı baban gıbısın falan demeye karısmadım esımı susturdum en son olarak abısıyle olan kavgasında annesı sıddete ugradıgı ıcın sınırle heralde dıyorum rahat uyuyun o evde işte sızı(kayınpederimn evi otrdgumuz ev) evden kovcak diye bokunu ye babanın falan dedi rahat uyuyun sız evde dedı tek bıldıgınız ıs karı sıkmek dedi afedersiniz ama ben bu lafı haketcek naptımm diyorum beni ne olarak gördüde bu lafı kullandı zaten sureklı rahat rahat uyuyun dıye sureklı ıgnelemesı vardı ama bu son oldu burdan tasınmayı dusunuyorum kayınvaldm aıle hep bırarada olsun kardesler bırbrne dusman olmasın dıyo ama zaten dusmanlar bende daha hepi topu 1aylık evlıyım bunca yasadıgım stres bana yeter dıye dusunuyorum kredımız vardı takılarımzla onu kapatmayı dusunuyoruz ve kıraya cıkmak ıstıyorum ama o zamanda korkum kayınpedermn bıze gelmesı ıstemedgmı esımede soyledım oda anlayısla karsıladı ama işte korkularım var mantıklı olan cıkmak diyorum ben ama bazıları cıkma görmcene ıstedgnı verme kapın ayrı falan dıyo ama burda ıcım hıcc rahat degılll yardım edın kızlar
kredimiz vardı kredimizi takılarla kapatırsak eşimin maaşı yetiyo bize krediye ödedğimzn yarısı kıraya gıdıcek cunku abısı yanı esım pek önemsemyıo hep böyleler kurtulamadım bı dıyo aılesı ıcın ama tabı takıyo görümcem biz niye karışmıyoruz diye bızımle kavga edıcek durumda pskolojı o durumda yani bende o son sözlerinden sonra yzüne bakasım gelmiyo acıkcası kırıcı olmak ıstemıyorum sustum sustukca azıtıyolar ama
O nasıl bir görümce öyle ya.Yani abisine öyle konuşması felan haikaten çok iğrenç ve itici.Daha bir aylık gelinsiniz bunları yaşamışsınız 1-2 yıl daha orada kalırsanız depresyona girersiniz.Ayrılın eşinizede şartları söyleyin.
hiç durma cnm o zaman gerekirse sende çalışırsın gül gibi geçinip gidersiniz kafanızda rahat olur ... ama bi kere çıktımı bir daha tekrar dönmeyin o eve sonra demesinler bak geldiler diye... kira ödemek tabiki zor ama insan ruh sağlığından olur o evde
Arkadasım günaydın. Görümcenin bir anlık siniridir bir defa oldu durulur denecek türden değil. Sanırım onun yapısı bu ve 1 ay içinde gercekten çok şey olmuş. Yakınında olduğun sürece sana yansıyacak kacgalar istemesen de. Eğer kp size gelmek isterse aynı binada bile gelebilir. Bence görümceye yenilmiş olmamak için kalmak saçma olur. Çünkü olan sana olacak. En güzel zamanların olması gerekirken bayağı stres olmuşsundur. Durumun varsa çık kiraya. En azından kafan rahat olur
görümce kac yaşında yaaa
babasına yaptıklarına bak
kiraya cıkmanız en saglıklısı
görümcenin lafı yenilir yutulur gibi dedil eşini tenzih ederim ama çok çirkef bir aileye gelin gitmişsiniz , bunu bilmiyor muydunuz başından çok merak ettim
görümcenin lafı yenilir yutulur gibi dedil eşini tenzih ederim ama çok çirkef bir aileye gelin gitmişsiniz , bunu bilmiyor muydunuz başından çok merak ettim
bu arada v18 yaşındaymış ben o görümcenin ağzını burnunu kırar dişlerini eline verirdim bu ne saygısızlık ahlaksızlık terbiyesizlik sokak çocuğu mu bu
en güzeli hiçbirinin hayatta olmaması :) şakaydı tabii
imkanını bulduğun ilk anda taşın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?