Herkesin eşine baktıkça bakası mı geliyor

Aşık olunca kusurları görmüyor gözün örneğin eşimi ilk gördüğümde etkilenmistim kel kara koca burunlu disleri çarpık yeni saç ektirmiştir kafası sürülmüş tarla gibiydi kızarmış potur poturdu ama bana hiç itici gelmedi ki ben beyaz uzun saçlı ve bebek Yüzlü erkeklerden hoslanirdim ...demekki aşık degilsin yada sana olan ilgisi hoşuna gidiyor bunu aşk saniyo olabilirsin

Ben eşime baktıkça bakasım geliyor .Kimse mükemmel değildir hepimizin vücudunda ufak tefek sorunları vardır önemli olan sizin onu nasıl sevdiğinizdir. İnsana sevdiği çok güzel görünür derler. Siz önce emin olun sevginizden

mutluluklar :)
inşallah ben de deli gibi aşık olurum
Inşallah canım hissettiklerimiz aynı..
Onun senin için çabaladığını gördükçe aşık olucaksın zaten..
En azından biraz devam et. Eğer zamanla aşk olmazsa bitirirsin. Ama hissettiklerimiz aynı sende benim gibi aşık olarak evleneceksin..

+1

Sımdı dgru mu anladık, adam hakkında bunla sevgılı olsam naparım dıye dusunurken sevgılı mı oldun? Eee napysun dıslerı sarı ve mıss Turkey degıl dıye ıcın rahat etmıyor. bılmem cok dusunme ustune zaten ayrılırsınız.

Esimi benim arkadaslarim cok begenmiyor onceki sevgilime gore nasil kabulettin diyorlar ama benim icin dunyanin en yakisiklisi bakmaya doyamiyorum cunku esimi seviyorum.bence siz sevgilinizi sevmiyorsunuz

Çoğu insanın eşi zaten çok yakışıklı vs. değil. Ama bize öyle geliyor. Size şimdiden öyle gelmiyorsa, hem de daha ilişkinin en başında, bence sadece onun size gösterdiği ilgi hoşunuza gitmiş hepsi bu. Acil karar verip evlenmeye falan kalkmayın da gerisi önemli değil.

Valla bılmıyorum hormonlardan mi ama bir gün eşimi içime sokasim minciklayasim her tarafını elleyesim geliyor diğer gün 1 kaşık suda boğasim haahahhaha

Benim kocama baktıkça bakasım geliyor gerçekten öyle yani. Kocacım sarışın masmavi gözlü:) gözlerine bakınca denize bakmış gibi mutlu oluyom

Baslarda benim de baktikca bakasim gelirdi.Su an 20 yil gecti artik isime gucume bakiyorum.Ask sevgiye donustu galiba.

Valla kimse kocasını benden çok sevmiyordur bence

Yutmam dediğim onca şeyi yutup onu silemeyişimin bana göre başka bir açıklaması yok.

Ben bile dönem dönem çirkin buluyorum.
Her şeyi batıyor.
Özellikle aramız kötüyse, bir şeyine gıcık olmuşsam ulan diyorum ne tipsiz bu be.

Ama sonra güzel bir şeyler yapıyor, bir tavrı ile gönlümün kralı oluyor.
Ahaaa diyorum işte bu tipsizin busunu sevdim ben.
Ayy sevimli çirkinim diye içime sokasım geliyor..

Böyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte.
Bugün fena değildi mesela da 2 gün evvel var ya göresim yoktu haa!

Yani ben mesela böyle deli gibi aşık değilim tanıştık beğendim gerçekten ve evlendik diş önemli bencede allahtan eşim dişlerini biz tanışmadan tam önce yaptırmış çarpuk çurpukmuş gözüme güzel geliyor eşim baktıkça bakıyorum seviyorum çünkü yanaklarını mıncıklarım sıkarım böyle ağzına hafif şaplak atarım ne bileyim ben en çok gece uyurken yüzünü gözünü okşarım elini kolunu tutarım zorla kendimi sarmaş dolaş hale getiririm zamanla kusurları bile gözüne kusursuz gelebilir (fiziksel şeyler) seversen ama hemen kaptırma sen kendini

Aşık olunca herbir yeri, kaşı, gözü teni, kokusu, büyük burnu her bir şeyi eşsiz gelir... yaşadım, biliyorum...

Hep TV Ler yüzünden bunlar zamanla seviyor insan zaten ne bileyim bir anne yavrusuna baktıkça bankası gelir çünkü ona aittir... Birde birinin hayatında alkol vs herşey varsa bir süre yoktur sonra yine olur... Sen onun sevgilisini kiskanmissin şuan onun boslugundasin yakma kendini

Benim eşimi de bu konu da eleştirenler olmuştu.. Yeri geldi benim de beğenmediğim zamanlar oldu. Hala daha olur.. Bazen bakıp bakıp 'çirkin lan bu' diyorum... Bazen de 'senin gülüşünü öperim' diye seviyorum, ağzını burnunu sıkıyorum. Çok tatlı gülüyor.. Yani özetle; "Güzelliğin beş para etmez, bu bende ki aşk olmasa".. İnsan sevdi mi kusurlarını görmüyor. Diş bu, yapılır.. Yeter ki kalbi kusurlu olmasın..

Ayrıca hemen deli divane aşık olacaksın diye birşey yok.. Şu süreç için sadece hoşlanman yeterli.. Ben aşkın, sevginin zamanla olacağına inanırım.. Baktın olmuyor ayrılırsın..

Ben çikinime baktıkça yiyesim geliyor.çünkü zort diye geğirince "fıs yaptim" diyor ya da yanıma sokulup "beni sev" diyor ya da "yanağım kaşındı kaşııı" diyor vs.vs. Yani gel beni ye diyor.napayim yirim ben onu yirim. aşık olunca kör olsa da "badem gözlerine kurban" diye seversin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…