- Konu Sahibi usuyenprenses
-
ayrılmakta istemiyorum yaaUsuyen prenses isinmak icin bir prense ihtiyacin yok. Sevmiyorsan ayril. Hersey sevgimi diyeceksin ama bende sevgi onemli.. dislerde onemli tabi. Inci gibi olmasinagerek yok gulemeyecek kadar dislsri curukse benden uzak dursun.d
neden 2 ay :)Yazın tarihi bir yere, 2 ay sonra bazı şeyler değişecek. O yüzden şimdiki kıymetini bilin..
ne alaka öyle olsaydı başka bir sürü erkek var teklif eden de var onları kabul ederdimBkz: Sırf can sıkıntısından sevgili olmak.
Ay şimdi konunun üzerinden fazla geçmemiş ama baktıkça bakasım geliyor artık sevmeye başladım zaten ben bir şey demeden dişlerini yaptıracağını da söyledi o kadar da gözüme batmıyor da artık :)))Disleri kotu ,sasi ama genel tip olarak hoslandigim biri oldu.Acikcasi ben onun dislerini sasiligini takmazdim.Kisilik olarak cok begeniyordum ki ben goruntuye onem veririm o hosuma gidiyordu ama kendi beni uyum olarak begenmedi Baslamadan bitti;(
Bir de sarisinlari sevmem kisalari sevmem sarisin ama masum yuzlu kisa boylu birini cok sevdim.Ama zayifti.Kilolu erkekler cekici gelmez asla.Yasli gorunumlu de sevmiyorum genc duruslu olacak mutlaka.
Baktikca bakasim gelen iki kisi daha oldu.Tip olarak en iyileriydi.Bu 4 unu guclu bir sekilde istedim ama onlar istemedi;(
Sevindim adina:)Ay şimdi konunun üzerinden fazla geçmemiş ama baktıkça bakasım geliyor artık sevmeye başladım zaten ben bir şey demeden dişlerini yaptıracağını da söyledi o kadar da gözüme batmıyor da artık :)))
Şimdi batmıyor hiçbir şey seviyorum :)eger tipini begenmiyorsan asik da olmassin..asik olmayincsda hic o yola baslama simdiden disleri batmis sana zamanla neleri batar neleri
Ünlü düşünürün bir sözü vardır çok hoşuma gider ,
" aşk bu kızılötesi yaralı müzesi hareket edemem."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?