Herkesin eşine baktıkça bakası mı geliyor

Usuyen prenses isinmak icin bir prense ihtiyacin yok. Sevmiyorsan ayril. Hersey sevgimi diyeceksin ama bende sevgi onemli.. dislerde onemli tabi. Inci gibi olmasinagerek yok gulemeyecek kadar dislsri curukse benden uzak dursun.d
ayrılmakta istemiyorum yaa

Hiç kimsenin sevdiği manken gibi olcak diye birşey yok sen onu seviyosan zaten isterse dünya çirkini olsun bakmaya doyamazdın bence sen bi duygularını gözden geçir çocuğun tipini değil...

Bkz: Sırf can sıkıntısından sevgili olmak.

Sakallıyken baktıkça bakasım geliyordu, ne karizmatik ne baba bir kocam var diyordum
Yeni iş yerinde sinek kaydı istiyorlar. Şimdi baktıkça "Yapyon çen bakim. Oy oy ağzı varmış burnu varmış" diye yanağını mıncırasım geliyor
Kızdırdığı zaman da yüksek bir kuleye kilitleyip 1 ay orda bırakasım geliyor.. ama 1 saat görmesem özlüyorum.
Çok karışık. Ama kesinlikle bana çirkin gelmiyor. Kusurları yok mu, var. Ama ne önemi var ki.. Önemli olan bende yarattığı etki. Ona pek söylemiyorum ama görünce kalbim pıt pıt atıyor

Disleri kotu ,sasi ama genel tip olarak hoslandigim biri oldu.Acikcasi ben onun dislerini sasiligini takmazdim.Kisilik olarak cok begeniyordum ki ben goruntuye onem veririm o hosuma gidiyordu ama kendi beni uyum olarak begenmedi Baslamadan bitti;(
Bir de sarisinlari sevmem kisalari sevmem sarisin ama masum yuzlu kisa boylu birini cok sevdim.Ama zayifti.Kilolu erkekler cekici gelmez asla.Yasli gorunumlu de sevmiyorum genc duruslu olacak mutlaka.
Baktikca bakasim gelen iki kisi daha oldu.Tip olarak en iyileriydi.Bu 4 unu guclu bir sekilde istedim ama onlar istemedi;(

Ay şimdi konunun üzerinden fazla geçmemiş ama baktıkça bakasım geliyor artık sevmeye başladım zaten ben bir şey demeden dişlerini yaptıracağını da söyledi o kadar da gözüme batmıyor da artık :)))

eger tipini begenmiyorsan asik da olmassin..asik olmayincsda hic o yola baslama simdiden disleri batmis sana zamanla neleri batar neleri

Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa demiş aşık veysel ne güzel demiş.
Çok yakışıklı veya güzel olmasıyla alakalı değil. İnsan sevince kusurlu yanları bile güzel görünür.

Nedense yasam tarzlariniz farkliymis gibi geldi bir insan nasil olurda tamamen degisebilir ki? O Sevmediginiz her herseyi yapiyormus sevgiliniz.yarin evde icmek istediginde ne yapacaksiniz ? Gereksiz katilik bana kalirsa.ya da dusunce tarziniza gore hayat arkadasi sececeksiniz ki sonunda uzulen siz olmayin..hayatinizdaki insanin once en yakin dostu olmak ortak seylerden zevk almakla basliyor cunku
Not:evet baktikca bakasim geliyor guldukce guluyorum ayni seylere gulup zevk aliyoruz.bu muhim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…