Herkesin eşine baktıkça bakası mı geliyor

8 senedir beraberiz hep aşkla bakıyorum hep ilk gördüğüm an gelir aklıma ilk bakışmalarımız ilk buluşmamız. Kirpikleri kocamandır mesela. Her baktığımda ilk gördüğümde de dikkatimi çektiği gelir aklıma. Hep çok sevdim Allah a şükür şüphe etmedim ama o da ettirmedi hiç. Karşıdaki insan da önemli hevesinizi kırmamışsa eğer her düştüğünüzde kaldırmışsa hep aşkla bakarsınız

Aaaaah ahhhhh kocam ilk 2 haftalık konuşmamızda tam bir İstanbul beyefendisiydi. O kadar kibar o kadar naif. Tiyatrolar, Sinemalar, Kitaplar havada uçuşurdu.
Sonra bi görüştük. Baya bildiğin küfürlü müfürlü, kitabın ksini bilmeyen, herşeye parlayan bi tip.

Yani demem o ki KANMA KUZUM.

Ha senin için şunu dileyebilirim. İNŞALLAH hayatında merhametli ve seninle beraber saçmalayıp gülebilen bi eşin olur. Çünkü her ne kadar birbirimizi yesek de 6 sene oldu benim hayatımda böyle bi adam var.

Ve benim kocam hem bana göre hem bi çok kişiye göre çok yakışıklı, yorgunluktan azcık göz kenarları kahvelesmis ama olsun seviyorum..

ay ne kadar tatlısınız siz ya öpesim geldi sizi

çok güzel bir yorum yapmışsınız
yol gösterici :)
teşekkür ederim

işte biraz böyle hikayelere ihtiyacım var :)
hangisiyle daha mutluydunuz?
bu da öyle sürekli inceliyor her detayı fark ediyor şaşırıyorum
beni görünce heyecandan zor konuşuyor
mutlu etmeye çalışıyor
çok yakışıklı olsa bu kadar üstüme düşmezdi sanırım :)

Evet eşime hep aşkla bakıyorum. Ona bakmalara doyamıyorm bazen onu coook seviyormmmm rabbim ayırmasınnn

Bende merak ediyorum ama var galiba ya ben konu sahibine hediye filan alsam da benim içinde birşeyler düşünse olur mu acaba kabul eder mi
bir de ne aklıma geldi sanırım 4 yıl önceydi litrelik kolalarda isimler yazıyordu
arkadaşlarım 2 tane almışlar birisinde adım diğerinde bir erkek adı yazıyordu
ama alakasız bir erkek ismi öyle arkadaşım bile yok
o zaman fotoğrafını çektim dedim ki ileride bu isimle sevgilim olacak
bugün gmail fotoğraflardan bulucam o fotoğrafı
ve şimdikinin adı aynı ad

Ben de eşimle ilk tanstıgımda tip olarak hiç etkilenmedim:)
Ama o kadar iyi bir insandi ki
Görüsmeye devam ettim
Suanda 4 yıllık evliyiz ve o benim için cok yakısıklı hatta cok kıskanıyorum onu:)
vaay süper sevindim bunu duyduğuma

vaay süper sevindim bunu duyduğuma
benim eşim 1,92 boyunda
ben de 1,60cm
eşimi görünce asla ben bu adamla evlenmem dedım
acayıp komplekse girdim boy olarak
direkt olmaz dedim:)
hayatım boyunca süreklı topuklu mu gıyecegım dedım, yanıma gelsın yanımda yurusun hıc ıstemezdım
şimdi boyunu fark etmıyorum bıle

inşallah çok mutlu olursun. kendi başımdan geçeni anlatayım. aynı şekilde işyerinde tipim olmayan birisinin bana ilgisi vardı, senin gibi düşündüğüm zamanlar oldu, ama denemeye karar verdim. ve o kişiyle 6 yılımı geçirdim. bir daha da önceki düşüncelerim aklımdan bile geçmedi. çevremdekilerin söyledikleri bir kulağımdan girdi bir kulağımdan çıktı. o bana çok aşıktı, ben aşık olarak başlamadım. ama zamanla çok sevdim. ve çok sevildim. şimdi ayrıyız, ama kendisine sevgim her zaman baki. herşey her zaman tip değildir.

çok güzel
teşekkür ederim
umarım siz de çook mutlu olursunuz

Yokkkk artık ya inanmıyorum tmm bak sen benim için birşeyler yap düşün filan bende sana hediye yollıyım

biz aynı kişi miyiz

Adam 2 haftada değişmiş,2 hafta sonra tekrar değişmeyeceğini nereden biliyorsunuz?
İlişkide tarafların birbirlerini değiştirmeye çalışmasına karşıyım,işin suyu çıkıyor.
Son olarak yüzü güzele 40 günde doyarsın,huyu güzele 40 yılda doyamazsın demişler,aklınızda bulunsun.

Usuyen prenses isinmak icin bir prense ihtiyacin yok. Sevmiyorsan ayril. Hersey sevgimi diyeceksin ama bende sevgi onemli.. dislerde onemli tabi. Inci gibi olmasinagerek yok gulemeyecek kadar dislsri curukse benden uzak dursun.d

Nisanlandigimizda ben eşimin her dediğine katlanır deki gibi onu dinlerdim

Birde derdim mi içten içe çok yakışıklı beni nasıl beğendi bu adam falan derdim
Çevremde kiler de derdi sen çok güzelsin yakisiyorsubuz ama sen ondan yakisiklisina layıksın falan

Ben onun gözlerinin içine bakardım halada öyledir yani
Ama evkendik ben kilo aldım yüzüm falan değişti bı muhabbet açıldı

Dedim ki iste ben kendimi çirkin bulurum hep yıllardır filan
Esimde dediki sevgiliyken hep sasirirdim senin kadar güzel biri nasıl benle sevgili oldu

Senin kadar güzel biriyle evleneceğimi aklımın ucundan geçmezdi

Bana hiç güzelsin vs iltifat etmezdi ama evlendikten sonra bu sözlerinden sonra anladım nişanlılık dönemindeki kiskancliklariji
Konuyu Suna getireceğim esimi çok yakışıklı bulurum çevremde Allah var yakışıklı adam ama sen daha güzelsin der ben ona rağmen

Ne kadar yakışıklı birini gorsemde benim eşim herkesten yakışıklı derim içten içe

senin ona deli gibi baglanman gozunu ayiramaman tamamen AŞK tan...

Aşık değilsiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…