- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
ay ne kadar tatlısınız siz ya öpesim geldi siziValla kimse kocasını benden çok sevmiyordur bence
Yutmam dediğim onca şeyi yutup onu silemeyişimin bana göre başka bir açıklaması yok.
Ben bile dönem dönem çirkin buluyorum.
Her şeyi batıyor.
Özellikle aramız kötüyse, bir şeyine gıcık olmuşsam ulan diyorum ne tipsiz bu be.
Ama sonra güzel bir şeyler yapıyor, bir tavrı ile gönlümün kralı oluyor.
Ahaaa diyorum işte bu tipsizin busunu sevdim ben.
Ayy sevimli çirkinim diye içime sokasım geliyor..
Böyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte.
Bugün fena değildi mesela da 2 gün evvel var ya göresim yoktu haa!
çok güzel bir yorum yapmışsınızBenim eşimi de bu konu da eleştirenler olmuştu.. Yeri geldi benim de beğenmediğim zamanlar oldu. Hala daha olur.. Bazen bakıp bakıp 'çirkin lan bu' diyorum... Bazen de 'senin gülüşünü öperim' diye seviyorum, ağzını burnunu sıkıyorum.Çok tatlı gülüyor.. Yani özetle; "Güzelliğin beş para etmez, bu bende ki aşk olmasa".. İnsan sevdi mi kusurlarını görmüyor. Diş bu, yapılır.. Yeter ki kalbi kusurlu olmasın..
Ayrıca hemen deli divane aşık olacaksın diye birşey yok.. Şu süreç için sadece hoşlanman yeterli.. Ben aşkın, sevginin zamanla olacağına inanırım.. Baktın olmuyor ayrılırsın..
işte biraz böyle hikayelere ihtiyacım var :)Eski esim deli yakisikliydi okulda gozumu alamazdim.kimse alamazdi.evlenince mesela yemek yerken kahve icerken incelerdim.nasil ozenli muazzam bi adam bu diye.ajanslardan surekli teklif alan bir tip iste. Simdi erkek arkadasim katiyen alakasiz boyu benimle ayni tombik biraz haldur huldur hareketleri var ama gozleri bana bakarken muthis parliyor.yuzumde ki mimigin degistigini saniyede yakaliyor.mutlu olmam icin deli gibi uğraşıyor.
Disler yapılıyor dert etme karakter kalp dusunce niyette iyi kaliteli olsun yeter
bir de ne aklıma geldi sanırım 4 yıl önceydi litrelik kolalarda isimler yazıyorduBende merak ediyorum ama var galiba ya ben konu sahibine hediye filan alsam da benim içinde birşeyler düşünse olur mu acaba kabul eder mi
vaay süper sevindim bunu duyduğumaBen de eşimle ilk tanstıgımda tip olarak hiç etkilenmedim:)
Ama o kadar iyi bir insandi ki
Görüsmeye devam ettim
Suanda 4 yıllık evliyiz ve o benim için cok yakısıklı hatta cok kıskanıyorum onu:)
Hahah en dogru yorumAboo adam ickiyi birakti ve evden cikmiyorsa ondan bisey olmaz. Saf saf oturmaktan fenalik gecirirsiniz bir sure sonra. Erkegin disari cikani makbuldur
benim eşim 1,92 boyundavaay süper sevindim bunu duyduğuma
inşallah çok mutlu olursun. kendi başımdan geçeni anlatayım. aynı şekilde işyerinde tipim olmayan birisinin bana ilgisi vardı, senin gibi düşündüğüm zamanlar oldu, ama denemeye karar verdim. ve o kişiyle 6 yılımı geçirdim. bir daha da önceki düşüncelerim aklımdan bile geçmedi. çevremdekilerin söyledikleri bir kulağımdan girdi bir kulağımdan çıktı. o bana çok aşıktı, ben aşık olarak başlamadım. ama zamanla çok sevdim. ve çok sevildim. şimdi ayrıyız, ama kendisine sevgim her zaman baki. herşey her zaman tip değildir.yani herkesin eşi, sevgilisi, nişanlısı çok mu yakışıklı ya da çok mu güzel
tabi güzellik kavramı görecelidir saygım sonsuz
ya da ben sanki çok mu güzelim,
ne bu kafamdaki soru işaretleri!
iş yerinden birisi var
ilk işe başladığım zamanlar hayatında birisi vardır
nedensiz bir şekilde ben bununla sevgili olsam nasıl olur diye soruyordum kendime
bilerek değil ama öyle düşünceler geçiyordu aklımdan
her gün dışarıdaydı,sevgilisinden bahsediyordu,alkol alıyordu
hoşlanmadığım şeyler (çünkü alkol çizgim, her gün dışarı çıkması sevgilisi ile tatile gitmesi asla olmaz dediğim şeyler)
nefret ediyordum aynı servisteyiz onu alıcaz diye ödüm kopuyordu görmek istemiyordum
evet asla böyle bir insanla sevgili olmam dedim
çok büyük konuşmuşum
bir daha büyük konuşmayacağım diyerek daha da büyük konuşmuşum
sevgilisinden ayrıldı (buna asla ben isteyerek sebep olmadım tabi)
çok değişti; alkolü bıraktı,evden çıkmıyor
normalde iş yeri dışında görüşmüyorduk
sevgilisinden ayrılınca saçma bir sebeple işle ilgili mesaj attı
konuşmaya başladık
1 aydır sürekli telefonda konuşuyoruz
2 haftadır da sevgiliyiz
üzerime o kadar çok titriyor ki hayatımda kimse beni o kadar düşünmedi
bir şey söylesem de yapsam diye ağzımın içine bakıyor resmen
aşırı güzel her şey korkuyorum
bir sorun var tamam eski yaşantısı ve sevgilisi de aklımdan çıkmıyor
ama daha büyük sorun tipini çok beğenmemem
yani tipi iyi Allah için ama mesela dişleri inci gibi değil
çok kahve içiyorum ondan oldu diyor
bazen diyorum düzeltilmeyecek şey mi takma kafana
sonra baktıkça tekrar tekrar bakasım da gelmeli diyorum
iş yerindekiler bilmiyor herkes ne kadar değiştin noldu sana deyip duruyorlar ona sürekli
ama ben iş yerinde böyle bir şeyin uygun olmayacağını düşündüğüm için kimseye bir şey söylemiyoruz
çok mutluyum ama kafam çok karışık
Nedenkonu başlığı -girişi ve konunun kendisi arasında bağlantı kuramayanlar...
çok güzelinşallah çok mutlu olursun. kendi başımdan geçeni anlatayım. aynı şekilde işyerinde tipim olmayan birisinin bana ilgisi vardı, senin gibi düşündüğüm zamanlar oldu, ama denemeye karar verdim. ve o kişiyle 6 yılımı geçirdim. bir daha da önceki düşüncelerim aklımdan bile geçmedi. çevremdekilerin söyledikleri bir kulağımdan girdi bir kulağımdan çıktı. o bana çok aşıktı, ben aşık olarak başlamadım. ama zamanla çok sevdim. ve çok sevildim. şimdi ayrıyız, ama kendisine sevgim her zaman baki. herşey her zaman tip değildir.
Yokkkk artık ya inanmıyorum tmm bak sen benim için birşeyler yap düşün filan bende sana hediye yollıyımbir de ne aklıma geldi sanırım 4 yıl önceydi litrelik kolalarda isimler yazıyordu
arkadaşlarım 2 tane almışlar birisinde adım diğerinde bir erkek adı yazıyordu
ama alakasız bir erkek ismi öyle arkadaşım bile yok
o zaman fotoğrafını çektim dedim ki ileride bu isimle sevgilim olacak
bugün gmail fotoğraflardan bulucam o fotoğrafı
ve şimdikinin adı aynı ad
Valla kimse kocasını benden çok sevmiyordur bence
Yutmam dediğim onca şeyi yutup onu silemeyişimin bana göre başka bir açıklaması yok.
Ben bile dönem dönem çirkin buluyorum.
Her şeyi batıyor.
Özellikle aramız kötüyse, bir şeyine gıcık olmuşsam ulan diyorum ne tipsiz bu be.
Ama sonra güzel bir şeyler yapıyor, bir tavrı ile gönlümün kralı oluyor.
Ahaaa diyorum işte bu tipsizin busunu sevdim ben.
Ayy sevimli çirkinim diye içime sokasım geliyor..
Böyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte.
Bugün fena değildi mesela da 2 gün evvel var ya göresim yoktu haa!
Aşık değilsiinnyani herkesin eşi, sevgilisi, nişanlısı çok mu yakışıklı ya da çok mu güzel
tabi güzellik kavramı görecelidir saygım sonsuz
ya da ben sanki çok mu güzelim,
ne bu kafamdaki soru işaretleri!
iş yerinden birisi var
ilk işe başladığım zamanlar hayatında birisi vardır
nedensiz bir şekilde ben bununla sevgili olsam nasıl olur diye soruyordum kendime
bilerek değil ama öyle düşünceler geçiyordu aklımdan
her gün dışarıdaydı,sevgilisinden bahsediyordu,alkol alıyordu
hoşlanmadığım şeyler (çünkü alkol çizgim, her gün dışarı çıkması sevgilisi ile tatile gitmesi asla olmaz dediğim şeyler)
nefret ediyordum aynı servisteyiz onu alıcaz diye ödüm kopuyordu görmek istemiyordum
evet asla böyle bir insanla sevgili olmam dedim
çok büyük konuşmuşum
bir daha büyük konuşmayacağım diyerek daha da büyük konuşmuşum
sevgilisinden ayrıldı (buna asla ben isteyerek sebep olmadım tabi)
çok değişti; alkolü bıraktı,evden çıkmıyor
normalde iş yeri dışında görüşmüyorduk
sevgilisinden ayrılınca saçma bir sebeple işle ilgili mesaj attı
konuşmaya başladık
1 aydır sürekli telefonda konuşuyoruz
2 haftadır da sevgiliyiz
üzerime o kadar çok titriyor ki hayatımda kimse beni o kadar düşünmedi
bir şey söylesem de yapsam diye ağzımın içine bakıyor resmen
aşırı güzel her şey korkuyorum
bir sorun var tamam eski yaşantısı ve sevgilisi de aklımdan çıkmıyor
ama daha büyük sorun tipini çok beğenmemem
yani tipi iyi Allah için ama mesela dişleri inci gibi değil
çok kahve içiyorum ondan oldu diyor
bazen diyorum düzeltilmeyecek şey mi takma kafana
sonra baktıkça tekrar tekrar bakasım da gelmeli diyorum
iş yerindekiler bilmiyor herkes ne kadar değiştin noldu sana deyip duruyorlar ona sürekli
ama ben iş yerinde böyle bir şeyin uygun olmayacağını düşündüğüm için kimseye bir şey söylemiyoruz
çok mutluyum ama kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?