Herkesin eşine baktıkça bakası mı geliyor

Eski esim deli yakisikliydi okulda gozumu alamazdim.kimse alamazdi.evlenince mesela yemek yerken kahve icerken incelerdim.nasil ozenli muazzam bi adam bu diye.ajanslardan surekli teklif alan bir tip iste. Simdi erkek arkadasim katiyen alakasiz boyu benimle ayni tombik biraz haldur huldur hareketleri var ama gozleri bana bakarken muthis parliyor.yuzumde ki mimigin degistigini saniyede yakaliyor.mutlu olmam icin deli gibi uğraşıyor.
Disler yapılıyor dert etme karakter kalp dusunce niyette iyi kaliteli olsun yeter

Bende bu konu üstünde çok düşünüyorum var mı böyle bişey acaba
Bende merak ediyorum ama var galiba ya ben konu sahibine hediye filan alsam da benim içinde birşeyler düşünse olur mu acaba kabul eder mi

Ben de eşimle ilk tanstıgımda tip olarak hiç etkilenmedim:)
Ama o kadar iyi bir insandi ki
Görüsmeye devam ettim
Suanda 4 yıllık evliyiz ve o benim için cok yakısıklı hatta cok kıskanıyorum onu:)

Bazen baktıkça bakasın bazen baktıkça boğasın gelir
İşte bunlar hep hormonlardan

Birden bire bu kadar Değişim Yaşaması mümkün gelmedi bana oynuyor Olmasın ?
Bir de 2 haftadır sevgiliymişsiniz bu noktada yakın davranması üstünüze düşmesi normal daha çok yeni zaten
Sorunuza gelince de evet birini beğenemeyebilirsin ama aynı zamanda sevedebilirsin ikisi aynı anda mümkün

Görüsmeye devam ettim
Suanda 4 yıllık evliyiz ve o benim için cok yakısıklı hatta cok kıskanıyorum onu:)
Aynısı bende de oldu . Eşimi ilk gördüğümde hiç beğenmedim ama zamanla çok sevdim.

Görüsmeye devam ettim
Aynısı bende de oldu . Eşimi ilk gördüğümde hiç beğenmedim ama zamanla çok sevdim.

Bence baktıkça bakasın gelmeli, kokusuna doyamamalı, uyandığında eli yüzü şişken bile bayılabilmelisin. Sevgi ve aşk insana bunları hissettiriyor..

Valla canım ne yalan söyleyim benim baktıkça bakasım geliyor ya yani şöyle anlatıyım sanki dünyada ondan başka kimse yakışıklı değil gördüğüm en yakışıklı erkek gibi daha iyisi yokmuş gibi geliyor gözüm başkasını görmüyor hatta evlendiğimizden beri oğlum olsun ona benzesin istedim hep özelliklede gözleri :) öylede dua ettim oğlum oldu ama gözleri bana benziyor tabi bunların hepsi aşktan.. Ha şöyle bi durum var bazı arkadaşlarım var mesela kız fıstık gibi ama eşi yanına o kadar yakışmıyor ama gel görki o kadar mutlular ki anlatamam insan imreniyor herşey tiplede olmuyor. Sanırım senin durum farklı ama sen pek bişey hissetmiyorsun gibi geldi yoksa böyle eksiklerini görmez sıkıntı etmezdin

Ne kadar guzel anlatmissiniz

Bence bu adamla olmaz , eski yaşantı ve sevgilisini unutamadı dediğin kısım pek önemsiz değil çünkü.

Başlıktaki soruna gelecek olursam 4 senelik evliyim ve evliliğim de öyle mükemmel , kusursuz , Harika gitmedi ; zibilyon tane sorun yaşadık ama en en en berbat zamanımızda bile eşimin suratına bakınca gidip öpesim geliyor, bütün sinirim kızgınlığım bir gülümsemesine geçiyor. 4 sene evlilik , öncesi de 6 ay sevgililik 4.5 senedir ben hala doyamadım bakmalara sanırım hala aşığım zibidiye

Baktıkça bakasım dokunasım öpesim geliyor. Annem filan fiziksel olarak eleştirdiğinde espri yaptığını düşünüyorum hep. Benim gözümde evet göbeği var mesela yok değil ama tatlı geliyor bana o bile. Aşık değilsin sen, biraz zaman ver bakalım kendine.

Hahahah yalnız olmadığıma sevindim. Ben ona çirkin böcek diyorum o da bana kafamı öp diyor anormal olduğumuzu düşünmüştüm

Ben eşimi ilk kez bir arkadaş ortamında gördüğümde inanılmaz çirkin gelmişti
O zamanlar resmi nikâhını yapmış düğün tarihini bekliyordu
Bir arkadaşım göstermişti
Bak bu evli karısıyla sorunları var demişti
Ben de o zaman "ayy ne kadar çirkin adam bir de evli miymis, kim evlenmiş bu çirkinle" demiştim
Evliligimizde iki yıl bitti ve ben o çirkin dediğim adama bakmaya doyamıyorum
Her an ona dokunmak onu hissetmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…