- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Herkesin kendi tercihi ama bence ayrı ayrı gitmeyin ailelere.. benim 1 ay tatilim de olsa eşimin izni kadar kalırım ailemde. Bu ortak kararımız tabi,birlikte gider birlikte döneriz her yerden. Ben ailesindeyken de beni yalnız bırakmaz tabieşimin elinde sürekli telefon var mesela oturup tv izlicez diyelim ben tek başıma izliyorum o telefonla ilgileniyor, gece uyurken telefona bakarak uyuyor uyanınca eline ilk aldığı telefon oluyor. Çocuk konusu beni çok üzüyor yaşı ileri olmasına rağmen bi istiyor bi istemiyor anlamsız bi tavır içerisinde, bütün tatillerini annesinin evinde geçirmek istiyor beni de kendi ailemin evine gönderiyor (sınava hazırlanmama rağmen), yani ne bileyim buna benzer sürekli bir şeyler çıkıyor.
eşimin elinde sürekli telefon var mesela oturup tv izlicez diyelim ben tek başıma izliyorum o telefonla ilgileniyor, gece uyurken telefona bakarak uyuyor uyanınca eline ilk aldığı telefon oluyor. Çocuk konusu beni çok üzüyor yaşı ileri olmasına rağmen bi istiyor bi istemiyor anlamsız bi tavır içerisinde, bütün tatillerini annesinin evinde geçirmek istiyor beni de kendi ailemin evine gönderiyor (sınava hazırlanmama rağmen), yani ne bileyim buna benzer sürekli bir şeyler çıkıyor.
Polyanna tozu mu Çektin kardeş yok öyle daimi mutluluk. Amerikan filmlerindeki John gibi "tatlım korkarim bir sorunumuz var ve bunu konuşmamız lazım" demeyecek bizim mahmut'lar. "Lan bu kadın niye ağlıyor acaba" diye dusunmesinin akabinde sonuca ulaşamayıp "bir çay koy da icahh" der en fazla. Atma içine ashhsjs.
Düşünmek mi hiç sanmıyorum ağlayacak ne var şimdi, hem kendini yiyorsun hem beni ,ağlama kadın ağlama:)) sonra bakıyorsun ki kavga edip sen sofradan Kalkıp ağladığında adam karnını doyuruyor son kavgada bu oluyor zaten, sonra kavga bile edesin kalmıyor, sıkılıyorsunPolyanna tozu mu Çektin kardeş yok öyle daimi mutluluk. Amerikan filmlerindeki John gibi "tatlım korkarim bir sorunumuz var ve bunu konuşmamız lazım" demeyecek bizim mahmut'lar. "Lan bu kadın niye ağlıyor acaba" diye dusunmesinin akabinde sonuca ulaşamayıp "bir çay koy da icahh" der en fazla. Atma içine ashhsjs.
Polyanna tozu mu Çektin kardeş yok öyle daimi mutluluk. Amerikan filmlerindeki John gibi "tatlım korkarim bir sorunumuz var ve bunu konuşmamız lazım" demeyecek bizim mahmut'lar. "Lan bu kadın niye ağlıyor acaba" diye dusunmesinin akabinde sonuca ulaşamayıp "bir çay koy da icahh" der en fazla. Atma içine ashhsjs.
Uc yillik evliyim cok buyuk kavgalarimiz hic olmadi desem yeridir birbirimize saygi ve sevgi doluyuz her zmn bi kere kavga ettik bn gittim salona yattim kapiyi kitleyip kapiyi acip yataga gelene kadar kapida bekleyip ozur diledi
ben varımkızlar merak ettiğim bi konu var biz yeni evliyiz ama mesela 5 gün evde mutluysam 6. gün mutlaka bi sorun tartışma çıkıyor ve ben mutsuz oluyorum, fazlasıyla üzülüp ağlayıp kendimi yıpratıyorum ama adamın umrunda bile olmuyor. Evlilere soruyorum ayda yılda bir tartışan evliliğinin genelinde deli gibi mutlu olabilen var mı aranız da?
Bizim de ilk aylarda hic tartismamiz olmadi. Bir kere ettik gerci. Koltugu kirmisti yanlislikla canina ot tikamistim
6. Aya geldik iste hala ilk aylar gerci ama... sevgiliyken nasilsa oyle, biraz daha ilgili sadece.
Ben kadinlardaki bu kabullenmisligi gercekten anlamiyorum. Bizim adamlar boyle diye ne ayiliklari ne okuzlukleri kabulleniyorsunuz. Soke oluyorum. Kabullenmeyin soyle kotu huylarini adamlarin ya. Yapacak arkadas, ya pa cak.
Evet ilk zamanlar ayni evde yasamanin getirdigi bazi seyler var. Mesela ben kocamin meyve sevdigini bilmiyordum, o benim 45 dkdan once dustan cikmadigimi bilmiyordu, ben onun yemek yeme kulturunu bilmiyordum, birbirimizin ne sevdigini bilmiyorduk... bu tarz seyler cikti bende. 2 ay icinde de alistik. Ki bizde dogulu batili meselesi var. Farklinin tdk anlamiyiz.
Tartisma falan yoktu yani, normal bulmuyorum.
kızlar merak ettiğim bi konu var biz yeni evliyiz ama mesela 5 gün evde mutluysam 6. gün mutlaka bi sorun tartışma çıkıyor ve ben mutsuz oluyorum, fazlasıyla üzülüp ağlayıp kendimi yıpratıyorum ama adamın umrunda bile olmuyor. Evlilere soruyorum ayda yılda bir tartışan evliliğinin genelinde deli gibi mutlu olabilen var mı aranız da?
Hormonlariniz yapiyor. Bebek alert.kızlar merak ettiğim bi konu var biz yeni evliyiz ama mesela 5 gün evde mutluysam 6. gün mutlaka bi sorun tartışma çıkıyor ve ben mutsuz oluyorum, fazlasıyla üzülüp ağlayıp kendimi yıpratıyorum ama adamın umrunda bile olmuyor. Evlilere soruyorum ayda yılda bir tartışan evliliğinin genelinde deli gibi mutlu olabilen var mı aranız da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?