herkesin evliliği böyle mi?

evli kişilerden duydugum kadarıyla 1-1.5 sene tartışmalar daha sık oluyormuş. insanın birbirine ayak uydurması, alışması, eski alışkanlıkları bırakması kolay değil.. siz kendinizi yıpratmamaya çalışın.

ilk zamanlar olabiliyor zamanla oturuyor sanırım biz durulduk yani bi ara sürekli tartışırdık

Herkesin kendi tercihi ama bence ayrı ayrı gitmeyin ailelere.. benim 1 ay tatilim de olsa eşimin izni kadar kalırım ailemde. Bu ortak kararımız tabi,birlikte gider birlikte döneriz her yerden. Ben ailesindeyken de beni yalnız bırakmaz tabi

Evliliğin oturmadan çocuk yapma bence

Hahaha kısaca Türk Erkeği net

Herkesin ilk yıllar tartışmaları olmuş.
Bizimki ise ilk yıllar hiç tartışma olmadı.
Bende mi ilginçlik var anlamadım.
Daha doğrusu sesimi cikarmadim oluruna biraktim.
Ama sonra patladim tak tak tak içimde olan herşeyi söyledim.
Sessizligim sonrası çok ağırdır
Yanı esim biraz umursamaz takmaz,ına.dokunmadan hiç tartışma çıkmaz ama azcik ilgi alaka yahu

ilk aylar herşey karman çorman oluyor. eşinin akrabaları çok afedersin her moka karışıyor, bekar arkadaşları dakika başı arayıp gezmek istiyor falan filan. akrabalar uzaklaştırılınca, arkadaşlarındanda yavaş yavaş kopunca hayat çok güzel oluyor. evine bir huzur geliyor. tartışmalar bir anda kesiliyor. sorunları uzaklaştırdıkça evlilik güzelleşiyor.

Düşünmek mi hiç sanmıyorum ağlayacak ne var şimdi, hem kendini yiyorsun hem beni ,ağlama kadın ağlama:)) sonra bakıyorsun ki kavga edip sen sofradan Kalkıp ağladığında adam karnını doyuruyor son kavgada bu oluyor zaten, sonra kavga bile edesin kalmıyor, sıkılıyorsun

Bizim de ilk aylarda hic tartismamiz olmadi. Bir kere ettik gerci. Koltugu kirmisti yanlislikla canina ot tikamistim
6. Aya geldik iste hala ilk aylar gerci ama... sevgiliyken nasilsa oyle, biraz daha ilgili sadece.

Ben kadinlardaki bu kabullenmisligi gercekten anlamiyorum. Bizim adamlar boyle diye ne ayiliklari ne okuzlukleri kabulleniyorsunuz. Soke oluyorum. Kabullenmeyin soyle kotu huylarini adamlarin ya. Yapacak arkadas, ya pa cak.

Evet ilk zamanlar ayni evde yasamanin getirdigi bazi seyler var. Mesela ben kocamin meyve sevdigini bilmiyordum, o benim 45 dkdan once dustan cikmadigimi bilmiyordu, ben onun yemek yeme kulturunu bilmiyordum, birbirimizin ne sevdigini bilmiyorduk... bu tarz seyler cikti bende. 2 ay icinde de alistik. Ki bizde dogulu batili meselesi var. Farklinin tdk anlamiyiz.

Tartisma falan yoktu yani, normal bulmuyorum.

Herkesin kişiliği değişiyor evlilikleri farklidir.. Kuralci evlilik serbest evlilik vs vs. İlk zamanlarda alisamiyorsun..
Sonrada alisma sürecine giriyor
Birbirnizi daha iyi taniyorsun zamanla... Sik sik kavga edince insan yipratiyor gidiyor sevgi ask vs hic birşey kalmiyor

Uc yillik evliyim cok buyuk kavgalarimiz hic olmadi desem yeridir birbirimize saygi ve sevgi doluyuz her zmn bi kere kavga ettik bn gittim salona yattim kapiyi kitleyip kapiyi acip yataga gelene kadar kapida bekleyip ozur diledi

erzurumlu kocan anlaşılan :))

Uc yillik evliyim cok buyuk kavgalarimiz hic olmadi desem yeridir birbirimize saygi ve sevgi doluyuz her zmn bi kere kavga ettik bn gittim salona yattim kapiyi kitleyip kapiyi acip yataga gelene kadar kapida bekleyip ozur diledi

ben varım

Deli gibi tartışıp buna rağmen çok mutlu olan bir aileyiz :) işin sırrını çözemedim ama

binim kocişim bitaağğneh!!
beni hiç kırmaz.
2 yıldır pişt demedi, olur da alınırım diye..

Sonuna kadar aynı şeyleri düşünüp, yapıp, benzeyip aynı tepkiyi veren biriyle denk gelmek ve bi de denk gelip de ona aşık olmak 10.00000000000000000 da birdir...

Demem o ki, evliliklerde tartışma da olur, mutluluk da... Bunlar olmalı da , önemli olan o esnada nasıl tepkiler sergileniyor? Şiddet var mı, hakaret var mı, terbiyesizlik veya aldatmaya meyil?

Tartıştık diye üzülme, tartışmadık diye gerinme...

Anlatiminiza bayildim. :)

Hormonlariniz yapiyor. Bebek alert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…