herkesin evliliği böyle mi?

Son cümleye aynen katılıyorum.

Bence birazda evliliğe alışma süreci zor oluyor. Sevgiliyken görúşüp sonra iki tarafta kendi düzenine geri dönüyor arada bir mesafe var. Ama evlenince aynı gemide iki kişi. Ve sürekli beraber olunca özlem azalabiliyor

Evliliğin ilk 1-2 yılı alışma sürecinde tartışmalar olur.. Mühim olan yıpratmamaktır birbirini, arkadaşlara katılıyorum, cicim ayı diye bişey yok Çünkü o aylarda kv den tut alakasız bi sürü saçmalıkla uğraşılan zamanlardır Yani hayal ettiği gibi başlamaz kimsenin, sadece tavsiyem size, sakin olun, kavga etmemeye çalışın, sarmayın küsmeyin.. Küssenizde şakalaşarak barışın, tuzu biberi derler, sonuçta hatalarımızla (2 taraf içinde böyle) yüzleşiriz kavgalarda.. Alışkanlık etmeyin..

lozen taslar zamanla yerine oturur canim herkesin evliliginde sorunlar oluyor bi senin degil inan yanliz ilk senelerde cok daha kavgalar tartismalae oluyor ama zamanla her sey duruluyor

Ay ben de sana kiyamadim simdi canim yaaaa

Mutlaka sorun oluyor. Bizde 3 aylık evliyiz bir kere çok şiddetli tartıştık suç benimdi o nedenle ses etmiyorum :)
Zamanla düzeleceğine inanıyorum.
Ama sürekli ağlayıp kendinizi yıpratmayın.
Biz tartışıyoruz ama ufak tefek 15 dk sonra ya o gelir öper ya ben giderim operim düzeliriz.
Siz de uzatmayın.

annesine değil de arkadaşlarıyla gezip tozmaya düşkün farklı bi yerde yaşıyoruz adam gün sayıyor gitmek için ( yada ben öyle hissediyorum)
ya benim eşimle memleket aynı o da gidince arkadşlryla görüşüyor her akşam ben annemlerde kalıyorum o da arkadşlryla görusuyor kafamı takmıyorum ama farklı sehır olunca aıleler takılası bır durum

Ay benim evliliğim hiç böyle değil

Çünkü evli değilim hihoyt
Bakın bekarlık beyin hücrelerimi sömürdü artık benden böyle yorumlar duyabilirsinz

Bence boyle evlilikde ilk zamanlar kavgalar tartismalar normal gibi cunku sonucta yeni bi hayat yeni bi duzen otturmaya calisiyorsun hani nisanlilikda ki gibi hersey toz pembe degil ayin evin icindesiniz birbirinizin huyunu suyunu yuz yuze bakarak ayni evin icinde ogreniyorsunuz ama ogrenesiye kadar ister istemez bagzi inisli cikisli yollardan geciyorsunuz

5 gün iyiymissin yine iyi ben anlatmaya bi baslamasam beteri beteri varmış der haline sukredersin. Ama kafana takma insanoglu nelere alisiyor. Hele kadınlar ne kadar hor görülüp ne eziyetler çekiyorlar. Çoğu kendini mutlu gostermeye çalışıyor. Sanki mutsuz olmak onun sucuymus gibi. Erkekler genel olarak kadınları aşağı görüyor ve evlenene kadar üstüne titreyip sonra koyveriyor. Kaybetme korkusu bittiği an kadın için kötü bi süreç başlıyor.

Yeni Evlilere için alışma sürecinden dolayi tartışmalar hep yaşanır. Birbirinizi n yaşam sekillerine müdahale ettiğiniz sürece yani değiştirmeye calistiginiz sürece mutsuz olursunuz. Seni o halinde sever ama evlenince değiştirmeye çalışır. Bir çok insan böyle ne yazık ki.

Cnm kimse deli gibi mutlu değildir. Herkesin elbet bir sorunu oluyor....herseye canını sıkma eşin takmıyorsa sen hiç takma salla gitsin bosver

İlk yıl güç savaşı gibi geçer neyin ne olduğunu görürsün ama sakın ipleri eline vermeye kalkma kendinden ödün verme.

Benim sevgililikte ve nişanlılıkta yapmadığım şey kalmadı konularımdan bilirsiniz ama yapım bu,şimdi evliliğin ilk zamanlarından korktum ben

11 aylık evliyim çok şükür maşallah deyin sıkıntisiz devam ediyoruz. 2 yıl önce nasıl başladıysak aynı Allah herkese nasip etsin inşallah. Ama herkesin evliliği ve karakteri ayni degil. Genel olarak duyduğum ilk senenin sıkıntılı geçtiği.

Bu arada şu ip ve egemenlik olayina da hiç girmeyin derim ben. Kocan evcil hayvanın değil ki üzerinde egemenliğin ya da elinde ipin olsun. Huzurunuz bol olsun

Aha eşiniz aynı ben
Valla evlendik diye eşim bana karışsa öyle yapma böyle yapma diye sinir olurdum sanırım.Sadece telefon konusu için konuşuyorum, başka konularda da gördüm çünkü.Bilgisayar oyunu oynuyor diye kızıyor eşi, ben de oturup bakıyorum ama anlamıyorum sıkılıyorum diyor.Oynamasın mı adamcağız size dizi izleme demesi gibi bir şey ay bilemedim.Ama şunu öğrendim ki aşk varsa insanın gözü telefon, oyun falan görmüyor.Demekki aşk daha başta bitmiş oluyor.

Ay ay düzelecek yeni evlendinizbirbirinizin huyunu suyunu bilmiyorsunuz her kavgadan birşey öğreneceksiniz örnek bana bağırmandan hoşlanmıyorum dersin bu bi kavga sebebi olur
Sonra birdaha bağırma olmaz olsada çok nadir olur...

Normaldir başlarda, iki farklı insan bir çatı altında kalmaya başlıyor, alışma süreci diyelim ilk 2 sene felan.. Birde tartışma da kavgada evliliğin tuzu biberidir bence :) şahsen herşey yolunda gidince ben hususi ottan b**tan kavgalar çıkarırım sonra barışınca çok tatlı gelir bana :) birde zamanla takmazsın kv şu bu ay bende çok kavgalar etmiştim ama alıştım sinirlerimi aldırmış gibi gülüp geçiyorum 4. Senenin sonunda

Aaaa aynen cok guzel tespit ayni bizdede boyle oldu ve kocam suan koltuk minderinden farksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…