O tam da şundan kaynaklanıyor.
Erkek milleti bir rahatlıyor imza ile, ne çektik ulan şimdi sıra bizde!
Ohhh artık en ufak bir şey de çekip gidemez.
Telefonu kapatamaz, en fazla bir oda ötemde.
İsteyince iki öpüş, sarılışa tav ederim, hele biraz keyif çatayım, ohh sessizlik ve huzurrr!
Acıkınca ya da sıkılınca alırız gönlünüMantık bu..
Şahsen ben..
Cicim ayı denen bir şeyin varlığına inanmıyorum.
Evliliğin ilk senesi tam da b.kum aylarından oluşuyor bana göre
O tam da şundan kaynaklanıyor.
Erkek milleti bir rahatlıyor imza ile, ne çektik ulan şimdi sıra bizde!
Ohhh artık en ufak bir şey de çekip gidemez.
Telefonu kapatamaz, en fazla bir oda ötemde.
İsteyince iki öpüş, sarılışa tav ederim, hele biraz keyif çatayım, ohh sessizlik ve huzurrr!
Acıkınca ya da sıkılınca alırız gönlünüMantık bu..
Şahsen ben..
Cicim ayı denen bir şeyin varlığına inanmıyorum.
Evliliğin ilk senesi tam da b.kum aylarından oluşuyor bana göre
Ay ben de sana kiyamadim simdi canim yaaaaBirbiriyle bağlantılı çok uzun bir mevzu :)
Fazla kıyamıyorum ona az kıyacam bi şey olmaz. Arada cinnet iyidir
Doğu'dayız adamın psikolojisi bozulmasın diye kavgasız gürültüsüz halletmeye çalışıyorum da ağız tadıyla kavga etmek için de Batı'ya tayini beklemiyim artık. Bi ayar çekeyim
ya benim eşimle memleket aynı o da gidince arkadşlryla görüşüyor her akşam ben annemlerde kalıyorum o da arkadşlryla görusuyor kafamı takmıyorum ama farklı sehır olunca aıleler takılası bır durumannesine değil de arkadaşlarıyla gezip tozmaya düşkün farklı bi yerde yaşıyoruz adam gün sayıyor gitmek için ( yada ben öyle hissediyorum)
5 gün iyiymissin yine iyi ben anlatmaya bi baslamasam beteri beteri varmış der haline sukredersin. Ama kafana takma insanoglu nelere alisiyor. Hele kadınlar ne kadar hor görülüp ne eziyetler çekiyorlar. Çoğu kendini mutlu gostermeye çalışıyor. Sanki mutsuz olmak onun sucuymus gibi. Erkekler genel olarak kadınları aşağı görüyor ve evlenene kadar üstüne titreyip sonra koyveriyor. Kaybetme korkusu bittiği an kadın için kötü bi süreç başlıyor.kızlar merak ettiğim bi konu var biz yeni evliyiz ama mesela 5 gün evde mutluysam 6. gün mutlaka bi sorun tartışma çıkıyor ve ben mutsuz oluyorum, fazlasıyla üzülüp ağlayıp kendimi yıpratıyorum ama adamın umrunda bile olmuyor. Evlilere soruyorum ayda yılda bir tartışan evliliğinin genelinde deli gibi mutlu olabilen var mı aranız da?
Cnm kimse deli gibi mutlu değildir. Herkesin elbet bir sorunu oluyor....herseye canını sıkma eşin takmıyorsa sen hiç takma salla gitsin bosverkızlar merak ettiğim bi konu var biz yeni evliyiz ama mesela 5 gün evde mutluysam 6. gün mutlaka bi sorun tartışma çıkıyor ve ben mutsuz oluyorum, fazlasıyla üzülüp ağlayıp kendimi yıpratıyorum ama adamın umrunda bile olmuyor. Evlilere soruyorum ayda yılda bir tartışan evliliğinin genelinde deli gibi mutlu olabilen var mı aranız da?
Benim sevgililikte ve nişanlılıkta yapmadığım şey kalmadı konularımdan bilirsiniz ama yapım bu,şimdi evliliğin ilk zamanlarından korktum benBenim ve tanıdığım herkesın ılk senesı böyle gectı..
İlk sene erkeklerın popo tavana erer..
Bizim sevgililik ve nişanlılık da cektırdıklerımızn acısı evliliğin ilk senesi bızden çıkar..
Zamanla herşey oturur..evliliğe alısırsınız..
Kocanda köşe yastığı moduna gelir..
İlk seneyi atlat gerisi kolay..
Aha eşiniz aynı beneşimin elinde sürekli telefon var mesela oturup tv izlicez diyelim ben tek başıma izliyorum o telefonla ilgileniyor, gece uyurken telefona bakarak uyuyor uyanınca eline ilk aldığı telefon oluyor. Çocuk konusu beni çok üzüyor yaşı ileri olmasına rağmen bi istiyor bi istemiyor anlamsız bi tavır içerisinde, bütün tatillerini annesinin evinde geçirmek istiyor beni de kendi ailemin evine gönderiyor (sınava hazırlanmama rağmen), yani ne bileyim buna benzer sürekli bir şeyler çıkıyor.
Aaaa aynen cok guzel tespit ayni bizdede boyle oldu ve kocam suan koltuk minderinden farksizBenim ve tanıdığım herkesın ılk senesı böyle gectı..
İlk sene erkeklerın popo tavana erer..
Bizim sevgililik ve nişanlılık da cektırdıklerımızn acısı evliliğin ilk senesi bızden çıkar..
Zamanla herşey oturur..evliliğe alısırsınız..
Kocanda köşe yastığı moduna gelir..
İlk seneyi atlat gerisi kolay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?