herkesin evliliği böyle mi?

tek istediğim bu kadar üzülmemek onun gibi umursamaz olabilmek aslında ama ben bunu beceremiyorum sanırım inş sizin dediğiniz gibi zamanla öğrenebilirim bunu
Ne kadarlik evlisin Canm ben bi buçuk senelik evliyim bi yıla yakın surekli tartisyodk yasimiz küçük evlilik.sorumluluğu ev işleri felan derken yeni düzen insanı.ypratyo ama alışınca tartscak bsy olmyo tabi smdi çok az tartsyrz o telefonla oynama olayı bizdede var ama surekli de benle ilgilenemez soncta

Cevap veriyorum
Oyle deliler gibi mutlu olabilen yoktur bence
Annecigim diyor ki mutlu olan yoktur, mutluyum diyen varsa da yalan soyluyordur

Yok oyle kavgasiz bir dunya esinize bagli olmasin hicbirsey ,telefon simdi herkesin problemi cocuklarima bile ilk aklima gelen ceza telefonlarini ellerinden almak .

4 aylık

Telefon mevzusu bende de var bende 3 aylik evliyim yani bikiyorum arkadaslariyla whatsaapta konusuyor is durumundan farkli sehre geldik o yuzden gorusme yerkeri tek whatsaap ama belli zaman sonra kızıyorum duzgunce 2 kere konustum en aonunda bagirdim kalktim aofradan simdi almiyo eve gelince belli bi zaman disinda sende cok abartmadan konus bence anlamazsa kizarsin aindi ne desem dogru olmaz her insan bir degil cunku esinizin huylarini en iyi siz bilirsiniz

Çok büyük bir sorun yoksa zamanla oturuyor evlilik. kendini sakinleştirmeyi çalış tartışmalarda.
Daha çabuk atlatırsın o zaman.

aslında kızlar hata nerede yapılıyor biliyor musunuz? bence herkes evliliği mutluluk timsali gibi birşey görüyor. evli insanlar çok mutlu yaşarlar gibi bir algı da nereden geliyor? hayatı paylaşırken ister evli ol ister bekar ol, mutluluk da beraber olduğun gibi hüzün,kavga, problemleri yaşarken de beraber olunur, önemli olan konuşabilmek uzatmadan sorunları çözme taraftarı olmaktır. her sorunda bu evlilik mutlu değil mi diye sorgulamamak lazım. ailenizle yaşadığınız zamanları düşünün hiç mi kavga gürültü olmuyordu yanii...

Alışma dönemi o yüzden bu tür tartışmalar normal ileri gitmediği sürece biz 1.5 yıllık evliyiz halada tartışıyoruz ama azalmaya başladı gibi sanırım alışıyoruz

Neden kiz ? Allah korusun
Birbiriyle bağlantılı çok uzun bir mevzu :)
Fazla kıyamıyorum ona az kıyacam bi şey olmaz. Arada cinnet iyidir
Doğu'dayız adamın psikolojisi bozulmasın diye kavgasız gürültüsüz halletmeye çalışıyorum da ağız tadıyla kavga etmek için de Batı'ya tayini beklemiyim artık. Bi ayar çekeyim

İlk zamanlar biraz zor geçiyor (bazı açılardan), sen evine, kocana, ailenin dışında bir yere alışmaya çalışıyorsun, ev derdi, iş derdi de oluyor; aynı durum eşin için de geçerli.Birbirinizi tanıdıkça, zayıf yönlerinizi, güçlü yönlerinizi gördükçe rayına oturur evliliğiniz.

Zaman zaman tartışma olur ki mutlu olduğun anlar tatlı gelir. Ama benim eşim bana öyle etti öyle etti ki yataklara düştüm perişan oldum. Şükür kurtuldum.

O tam da şundan kaynaklanıyor.
Erkek milleti bir rahatlıyor imza ile, ne çektik ulan şimdi sıra bizde!
Ohhh artık en ufak bir şey de çekip gidemez.
Telefonu kapatamaz, en fazla bir oda ötemde.
İsteyince iki öpüş, sarılışa tav ederim, hele biraz keyif çatayım, ohh sessizlik ve huzurrr!

Acıkınca ya da sıkılınca alırız gönlünü Mantık bu..

Şahsen ben..

Cicim ayı denen bir şeyin varlığına inanmıyorum.
Evliliğin ilk senesi tam da b.kum aylarından oluşuyor bana göre

Ben de 2.5 yildir evliyim..severek evlendik..evliligimin ilk zamanlarini hatirlamak bile istemiyorum..o kadar kotuydu yani..herkesin de dedigi gibi zamanla duzeliyor..cunku zamanla o seni sen onu cozmeye basliyorsun..birbirinize ona gore davraniyorsunuz..
Biz mesela simdi nerdeyse hic diyecek kadar az tartisiriz..tartissak bile uzun surmez hemen tatliya baglariz.. Bazen konu acilir ilk baslarda niye oyle cok tartisirdik diye..esim der sen degistin olgunlastin, ben derim bence sen degistin olgunlastin :) aslinda evet hem kadin hem erkek zamanla olgunlasiyor ve boylelikle kavgalarda minimuma iniyor..
Allah bir yastikta kocatsin..mutluluklar dilerim

kesinlinlikle katılıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…