- 30 Ocak 2015
- 19.840
- 28.493
- 798
- 29
Ne kadarlik evlisin Canm ben bi buçuk senelik evliyim bi yıla yakın surekli tartisyodk yasimiz küçük evlilik.sorumluluğu ev işleri felan derken yeni düzen insanı.ypratyo ama alışınca tartscak bsy olmyo tabi smdi çok az tartsyrz o telefonla oynama olayı bizdede var ama surekli de benle ilgilenemez sonctatek istediğim bu kadar üzülmemek onun gibi umursamaz olabilmek aslında ama ben bunu beceremiyorum sanırım inş sizin dediğiniz gibi zamanla öğrenebilirim bunu
4 aylıkNe kadarlik evlisin Canm ben bi buçuk senelik evliyim bi yıla yakın surekli tartisyodk yasimiz küçük evlilik.sorumluluğu ev işleri felan derken yeni düzen insanı.ypratyo ama alışınca tartscak bsy olmyo tabi smdi çok az tartsyrz o telefonla oynama olayı bizdede var ama surekli de benle ilgilenemez soncta
nedenn :)Örneğin yaklaşık 2 saat sonra bizim evde kıyamet kopacak.
Neden kiz ? Allah korusunÖrneğin yaklaşık 2 saat sonra bizim evde kıyamet kopacak.
eşimin elinde sürekli telefon var mesela oturup tv izlicez diyelim ben tek başıma izliyorum o telefonla ilgileniyor, gece uyurken telefona bakarak uyuyor uyanınca eline ilk aldığı telefon oluyor. Çocuk konusu beni çok üzüyor yaşı ileri olmasına rağmen bi istiyor bi istemiyor anlamsız bi tavır içerisinde, bütün tatillerini annesinin evinde geçirmek istiyor beni de kendi ailemin evine gönderiyor (sınava hazırlanmama rağmen), yani ne bileyim buna benzer sürekli bir şeyler çıkıyor.
Bi seneye yaklaşınca tartışmalar azalcak bide sen takmicaksn artk ben smdi hiç takmyrm valla odaya gdyrm özür dileyene kadar cikmiyorum moralimde bozlmyo :)4 aylık
Alışma dönemi o yüzden bu tür tartışmalar normal ileri gitmediği sürece biz 1.5 yıllık evliyiz halada tartışıyoruz ama azalmaya başladı gibi sanırım alışıyoruzkızlar merak ettiğim bi konu var biz yeni evliyiz ama mesela 5 gün evde mutluysam 6. gün mutlaka bi sorun tartışma çıkıyor ve ben mutsuz oluyorum, fazlasıyla üzülüp ağlayıp kendimi yıpratıyorum ama adamın umrunda bile olmuyor. Evlilere soruyorum ayda yılda bir tartışan evliliğinin genelinde deli gibi mutlu olabilen var mı aranız da?
nedenn :)
Birbiriyle bağlantılı çok uzun bir mevzu :)Neden kiz ? Allah korusun
kesinlinlikle katılıyorum sanaO tam da şundan kaynaklanıyor.
Erkek milleti bir rahatlıyor imza ile, ne çektik ulan şimdi sıra bizde!
Ohhh artık en ufak bir şey de çekip gidemez.
Telefonu kapatamaz, en fazla bir oda ötemde.
İsteyince iki öpüş, sarılışa tav ederim, hele biraz keyif çatayım, ohh sessizlik ve huzurrr!
Acıkınca ya da sıkılınca alırız gönlünüMantık bu..
Şahsen ben..
Cicim ayı denen bir şeyin varlığına inanmıyorum.
Evliliğin ilk senesi tam da b.kum aylarından oluşuyor bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?