- 6 Ekim 2015
- 58
- 40
- 38
- 37
- Konu Sahibi bebekozlemi01
Bu cümlelerinize takıldım nedense.
Diyelim annesine söyledi, bir ihtimal annesi de dedi ki: "Aman oğlum, benim için torun sahibi olmaktan daha önemlisi SENİN mutluluğun, senin seçtiğin ve beraber olmak istediğin kişi ile birlikte olman. Git ve evlen"
Bunu dese gelip sizinle evlenecek mi?
Yani annesinin İZNİ mi gerekiyor evlenmesi için? Bu yaşta ve bu devirde? Evlenmesinin amacı annesini torun sahibi yapmak mı yoksa kendisine bir hayat arkadaşı seçmek mi? Bu 3 günlük dünyada hayatı kendisine kolaylaştıracak bir eş bulmak mı? Yoksa üremek ve neslini devam ettirmek mi?
Annesi "Aman oğlum, torun sahibi olmazsam gözüm açık gider bu dünyadan" dese gidip kendisine çok afedersiniz ama damızlık birini mi bulacak annesini babaanne yapmak için?
Kusura bakmayın lütfen, ama bu adamda HİÇ iş yok. Hele ki sizin gibi ince düşünceli, romantik, naif bir kadına hitap edecek bir erkek değil bu.
Size son bir sorum olacak: Bu adam size gelse dese ki "Ben çocukken bir hastalık geçirdim ve hiç spermim yok, çocuk sahibi olmam imkansız, ama seni çok seviyorum ve seninle evlenmek istiyorum" siz o zaman annenize mi gidip sorarsınız, annenizin torun sahibi olma isteği mi belirler kararınızı?
Amcasının torunlarıymış da davranışlarıymış da vs vs hikaye bunlar. Adam olan adam kararını kendisi verirdi. Kalkıp da deseydi ki "hayır, evlenemeyiz çünkü benim için BABA olmak çok önemli" o zaman OK. Ama yok annem de ailem de amcamın torunlarıydı da.
![]()
Evet benimde dile getiremediğim fark ettiğim cevabını aradığım soru bu
Benim o günü yada sonrasını tam olarak anlatma imkanım yok
Tam olarak objektifde bakamam çünkü duygular var yorgunluk var ve inanma isteği var
Ama şunu söyleyebilirim o günde konuşurken sonrasındada aynı şeyi söyledi
Ben seni incitmek istemiyorum izin almam söz konusu değil sadece bilmemesi
Zaten onlar hayır diye baksa ben bu çelişkiyi yaşıyor olmam çok net olurum içim rahat olur ama onlardan alacağım tepkiyi kestirebiliyorum ben senin mutlu olmanı isterim kararını sen ver diyecek dedi.
Amaa ben insanlara kolay kolay güvenmem ve süreci gözlemliyorum.