herkesin fikrine ihtiyacım var

Lise de sınıftan yakın bir arkadaşım yaptırdı yaz tatilinde 1 ay kadar sargı kullandı sonra da arada bir gece bant.

Ameliyat olduğunda 17 yaşındaydı şimdi 25 hala sürekli saçını toplar yıllarım salık sacla geçti acısını çıkarıyorum der

Benim sınıfımda ailesinden gizli dövme yaptıran,piercing takan çok kişi gördüm.ailesi evden kovmuştu.ama sizde kendinize göre haklısınız tabi...eğer mutluluğunuz bu ameliyata bağlıysa....

Evet araştırdım 45dk lokal anesteziyle yapılan küçük bir işlem. Çok sıkıntılı günler yaşıcam harçlığım azalıcak ozgurlugum kısıtlanıcak en önemlisi guvenmicekler ama inan bunların hepsini o kadar göze alıyorumki onların guvenini kaybedicem ama kendime guvenimi kazanıcam sonucundan memnun kalırsam . Eğer bu para imkanını bulmuşken yaptırmazsam hep bunun pişmanlıgını yaşıcam

2 hafta gece gündüz takılıyormuş 2haftada gece değilmi?

Benim sınıfımda ailesinden gizli dövme yaptıran,piercing takan çok kişi gördüm.ailesi evden kovmuştu.ama sizde kendinize göre haklısınız tabi...eğer mutluluğunuz bu ameliyata bağlıysa....
Keşke dövme ve piercing gibi basit saklayabiliceğim bişi olsa ama eve o kafamda kocaman sargıyla girdiğimde neler olacak her sonuca kendimi hazırlıyorum şiddet olursa zaten o an silerim onları. Şiddet olmasa bile hayatım uzun zaman zindan olucak guvenmicekler ozgurlugum para kısıtlanıcak ama dediğim gibi kendime güvenim gelicek onlar guvenmesede olur

Ailenin neden bu kadar tepki verdiğini anlamak güç.
Neticede keyfi bir estetik değil ve bencede kötü görünüyor,insanlar alay konusu oluyor.
Bir arkadaşım yaptırmıştı ama tek kulağını gayet güzel olmuştu işlem de gayet basit demişti.
Bol şanşlar

2 hafta gece gündüz takılıyormuş 2haftada gece değilmi?
Evet öyle biliyorum
Ama yine de aileden gizli olmaz en azından ameliyat olmadan söyle. Arkadaşım da çok uğraştı özgüveni olmadığını ilerde asla evlenemeyecegini bu durumun derslerini bile etkilediğini arkadaşlarının dalga geçtiğini falan söyledi ki hiç biri doğru değildi. Bi de öncelikle babasıyla konuştu annesi çok karşı çıkmıştı

Çok sağol canım

Evet gerçekten herşeyi etkiliyo yolda yuruyuşunuz bile hep başınız önde oluyo gorunur karşıdan diye . Malesef babam konusulcak biri değil o daha çok tepki verir habersiz olmadan başka çarem yok o kadar zor bi durumdayım ki anlatamam

Allahın yarattığı her zaman daha güzeldir bazen yüzü zayıf ve çene yapısı sivri olanlara en tepeden ince bir at kuyruğu nu ben yakıştırırım mesela kulakları ayrı bir çekicilik katabilir . anne ve babalar her şeyi çok büyütür keşke söylemeseydin

Bitek anneme söylemiştim oda nerdeyse 7ay önce falan şimdi bişe söylemeden olup o sargıyla eve girince neler olacak neler haberlere çıkarsam şaşırmayın :) ağlancak halime gülüyorum :\

Bitek anneme söylemiştim oda nerdeyse 7ay önce falan şimdi bişe söylemeden olup o sargıyla eve girince neler olacak neler haberlere çıkarsam şaşırmayın :) ağlancak halime gülüyorum :\

Sende benim gibi her konuda yaptıktan sonra söyle o zaman bişey demiyorlar takma kafana stres yapma onlarda anlayış gösterirler

Sende benim gibi her konuda yaptıktan sonra söyle o zaman bişey demiyorlar takma kafana stres yapma onlarda anlayış gösterirler
ah canım bu her konu gibi değil malesef aileden aileyede fark var benimkiler çok pimpirikli ve sinirliler ama yapıcak bişe yok hayatımın her anını etkiliyo sevgili bile yapmak istemiyorum çunku çok kasılıyorum biriyle konusurken saklamaktan. en azından anneme bi kere soyledim oda fazlasıyla tepki verdi yapcak bişeyim kalmadı doktordan haber bekliyorum

doğru canım annen destek vermiyorsa kötü benim ki dayanamaz hemen tamam der en büyük çocuksan birazda o yüzden sıkarlar bizde öleydi. ben mesela onlara söylemeden şehir dışına sevgilimin mezuniyetine gittim geldim hafta sonu dışarı çıkıp teli kapatıyorum falan deli cesaret var bende artık alıştılar bana normalleştirdim ama bazen de sıkıntı oluyor yok yere geriliyor insan :)

o değilde doktor 1eylulde mail at dedi bende atıyorum hergun ama cevap yok ( okul açılmadan halledicektim ne güzel ( nedir bu çektiğimya

canım sen daha olmadın mı ameliyat bak ben revizyon bile oldum çok memnunum vallahi dünya varmış iki ameliyatımı da habersiz oldum 2. sinde evde kimse yoktu daha tecrübeliydim ol kurtul annen kızamaz görünce acır o haline taksiyle dön eve ameliyat 45 dk sürmüyor 1.5 veya 2 saat sürer

o değilde doktor 1eylulde mail at dedi bende atıyorum hergun ama cevap yok ( okul açılmadan halledicektim ne güzel ( nedir bu çektiğimya
kötü olmuş yerini biliyorsan birebir görüşebilir misin ki :/

sen ilk oldugunda taksiylemi döndun evet öyle donerim buyuk ihtimal kendimi o sargıyla tek basıma yolda hayal ettikçe çok uzuluyorum keske yanımda olsalardı ama yapıcak bişey yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…