Herkesin hamile olmasi

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Calistigim yerin 3/2 si kadın idi. Baslangicta hepimiz bekardik. Sonra sirayla bircogumuz evlendi. Su an ise kadin arkadaslarin yarisi dogum izninde. Ogrendim ki bugun bir tanesi daha gidici. Geriye kalan kadinlar da bekar ve o kadar aziz ki artik. Mecbur butun is yukunu biz kalanlar yuklendik.
Ben ise kendimi sorgulamaya basladim.
Ne kadar gec kalmisim diye
5 yil gecmis. Herkes isini buldu. Sonra esini buldu. Artik ailesini genisletiyor. Bende de aday adayinin adayi bile yok. Ve ufukta da hic olacak gibi gorunmuyor. Evden ise isten eve modundayim.
Işte zaten tukendim. Bir bu dusunceler eklenince psikolojikmen de tukeniyorum.
Gec kalan bir ben ve gec kalmamin cezasini cekiyormusum gibi geliyor. Ben de evlenseydim belki su an cocugum olurdu odagim o olurdu gibi dusunceler geliyor aklima.
Bu ruh halinden kurtulmaya cok ihtiyacim var

Neden sizin suçunuz olsun ki? Daha vakti gelmemiştir. Hem nasip işi bunlar, ben evlendim 2 sene oldu hala tık yok bebe konusunda. Gecikiyorsa güzelleşiyordur,

Bu kadar evlilik odaklı yaşamayı anlamıyorum
ablam 30 yaşında bekar bir kere böylesi hissettiğini görmedim. Çocuğu olanlara imrenmek yerine keşke gezip eğlenseniz yeni yerlere gitseniz
Anlamıyorum bu kadar çok bekarım diye konu açanları
Herkes anne olmak zorunda değil

Son düzenleme:
Bu şekilde bakarsan hep üzülürsün ama hatta dur bak ben de üzüleyim,
Arkadaşlarımın çoğunun güzel arabaları var benim yok
Arkadaşlarımın çoğu güzel evlerde yaşıyor mobilyalar ciks bende yok
Arkadaşlarımın çoğu benden az borç ödüyor ama bizde elde var sıfır
İşyerindeki bekar ve çocuksuz kadınlar avrupa amerika geziyor ben daha ülke sınırından öteye geçmedim
Bi mutsuzluk çöktü mutsuz olmak isteyene sebep çok.

Bir evlenen pisman bir evlenmeyen.bu kadar der gecerim.bende evlenmeden once aman evleneyim kimse evde kaldi demesin aman bu evlenemedi demesin sirf su aptal millet icin annecim aman kizim yuvani kur Allahin emr dedgm icin. Birazda esimi sevdim yalan yok. Bunu icin evlendim.ama simdiki aklim olsa 35 e kadar hayatimi yasardim. Hatta bir ailem ve gerizekali sulalem olmasa feneri her yerde sondururudum gezerdim goeueudum dunya turlarina cikardim.simdide salondan mutfaga vikedayla geziyorm

Benimki benim suçum bir düzenim bir amacım yoksa hep bu bekarlıktan. Allah benim belamı versin
Bu kadar evlilik odaklı yaşamayı anlamıyorum
ablam 30 yaşında bekar bir kere böylesi hissettiğini görmedim. Çocuğu olanlara imrenmek yerine keşke gezip eğlenseniz yeni yerlere gitseniz
Ben de bu grubu anlamiyorum. Evlenemedigini soyleyen biri oldugun da hemen evlilik icin mi yasiyorsuncular yani. Degil ama evet belki hayattaki tek amacim evlenmek. Cok mutlu bir aile kurmak hayalim belki. Yani bundan kime ne. Bunu yermek veya ovmek kimseye dusmez bence.

Bence biraz daha fazla globalleşmeye ayak uyduranlari gozlemleyin. Evlenip coluk cocuga hemen karisma olayi sark toplumlarinin gelenegi ulkemiz bundan biraz kurtuldu artik ilk siralarda kendini gerceklestirmek yer aliyo siz buna odaklanin. Ve bence mutluluk bir yerden yakalaninca devami geliyor.

Kadinlarin biyolojik saati her an işliyor maalesef hani yazmışlar gez toz eğlen inan ona bile doyuyor insan ben mezun oldum 5.5 yıl çalıştım bekar paramı sadece kendim yedim gezdim tozdum dibine kadar tüm ülkeyi gezdim her hsonum doluydu ama inanın doydum ! Ve dualar etmeye başladım Allah'ım artık nasibimdeki kişiyi bana hayirla nasip et diye çünkü bir noktadan sonra yalnız gezmek yeni yerler keşfetmek o boşluğu doldurmaya yetmiyor huzurlu bir kucak arzuluyorsun.. tanışın yeni biriyle tanistirilin fırsat verin insanlara herşey kariyer gezme tozma değil biyolojik ihtiyaçlarınıza savaşmayın ben kariyer de yaptım gezdim tüm ülkeyi gezdim bugün çok şükür evli mutlu hamileyim :)

Aynen bende evlilik için yaşıyorum şahsen süper kafa dengin biriyle evli olmak ve ondan çocuklarının olmasi fikri çok heyecanlandıriyor beni.ailece yenen yemekler ailece gidilen tatiller..hayattaki tek amacim bu

Esasen ben evlenmek istemiyorum kendi icime baktigimda sevmek sevilmek isterdim. E oyle birinden emin olsaydim da evlenmek isterdim elbette. Her seyin zorlugu var elbet. Evlilik de coook zordur eminim. Benim kendimde uzuldugum nokta sanki hayat herkes icin bir akista gidiyor benim ici oyle degil gibi hissetmem. Gec kalmis hissediyorum. Kime gore neye gore tabi o da ayri bir konu ama. 30 yas bence artik daha cok gencsin denilecek bir yas degil. Hayat enejimin artik cekildigini ben bile goruyorum

Evlenmek değil mesele toplum baskısının kurtulmak hani şu bekarım diyince küçümseyen bakışlar hemen bir sebep aramalar son bulsun istiyoruz yoksa koca çok bi halt değil herkes farkında

Evlenmek değil mesele toplum baskısının kurtulmak hani şu bekarım diyince küçümseyen bakışlar hemen bir sebep aramalar son bulsun istiyoruz yoksa koca çok bi halt değil herkes farkında
Su zamana kadar bu konuda toplum baskisi yasamadim. Uygulandiysa bile acikcasi uzerimde hissetmedim.

Oo 30 yasindamisin çok geç kalmışsın canim ya..sen artik ununu elemiş olmalisin.
Nerdeydi aklin be kizim offf 30 yasmi off off

Yahu ben 40 yaşına gelmişim hala evlenecem vermezlerse kaciracam modundayim
Hayattan okadar çok alacagim varki..
Söke söke alacağım Allahın izniyle
Herşey doğru seçimlerle başlıyor
Iyi bir hayat arkadaşı bulmak zor
İnşallah en kisa sürede karşına çıkar canim
Benim cikti çok şükür. Tek dilegim önümüzdeki sene burada bebegimden bahsetmek ..Allah onu da nasip etsin inşallah isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…