Herkesin hamile olmasi

Daha geçmiş değil ki..
Bakin siz 31de evlenmişsiniz. Arkadaşınız da 35 yaşında. Hâlâ gayet istediği gibi birini bulabilir..

Evli ve çocuklu olan insanlarin milyon tane sorunu var. Belki mutlu ediyordur bilmiyorum ama insanlar bu kadar sorunlu bir hayatı neden ister anlayabilmiş değilim.
Çünkü hayat bu.
Sana acı, tatlı, ekşi bir çok şey sunuyor. Çözmen gereken sorunlar, baş etmen gereken sorumluluklar ve altından kalkınca "bunu da başardım" gururu veriyor. Büyüyor, dönüşüyor, yontuluyor ve daha önce bilmediğin yönlerini görüyorsun. Bekar ve çocuksuz bir hayatta asla tanışamayacağın bir çok duyguyu yaşıyorsun.
Evet kesinlikle kocasız, çocuksuz hayat daha sorunsuz ve dingin. Sorumluluk istemeyen, hayatının yönetimi sadece ve sadece kendisinde olsun isteyenler tercih etmeyebilirler ama aile hayatı daha yaşam dolu.

Benım iş yerımde aynı.Hepsi evlendı cocuk sahıbı oldu ben dava gunu bekledım.Her seyın hayırlısını ısteyelım canım.

En yakın arkadaşımlarımdan evleniyor, biri doğum yapıyordu ve ben hastanede 12 saat süren ameliyatımdan yeni çıkmıştım.
Bazı şeylere fazla kafa yormamak lazım insan kafayı üşütecek gibi oluyor sonra...

Yok haklisiniz. Ben de hayirlisi olsun istiyorum.
Ama biraz once bir arkadasimla gorustum. Kiz sevgilisinden yeni ayrildi sayilir. 15 gundur biriyle gorusuyormus. Ben sevgilimden ayrilali 2 bucuk yil olucak. Daha biriyle tekrar konusmadim bile. Ne bilim bir sorum var gibi geliyor

Valla benim ortamim da yok. Bu saatten sonra nasil yapacgimi da bilmiyorum

haklı olduğunuz noktalar var. ben de kendimden biliyorum öyle olsun böyle olsun derken bir bakmışsınız yaş geçiyor ama inanın o arkadaşınız içine sinmeyen biriyle evlenseydi mutlu olamazdı.bazı insanlar öyle oluyor zor seviyor, inatçı bir karakteri oluyor. bazı insanlar da kolay sevip alışıyor. kişilik meselesi. yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bazen bakıyorum ya bu adamda ne buldu nasıl evlendi diyorum. ben asla böylesini istemezdim diyorum ama o seviyor, mutlu. sadece evlilik konusunda değil her konuda mutlu olmaya müsait olan var bir de ne yapsan zor memnun olanlar var. yani arkadaşınız ve siz farklı kişiliklerde ve farklı bakış açılarına sahipsiniz. o belki sizin yaptığınız evliliği yapsaydı sizin kadar mutlu olmazdı.siz onu anlamıyorsunuz o da sizi anlayamaz. hepsi bu.ha bu arada evlenememek her halükarda az ya da çok bir sorun.
bu arada konu sahibi değilsiniz ama yorumunuz dikkatimi çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…