- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi Latinachica
-
Daha geçmiş değil ki..Eğer ciddi ilişki istemiyosa doğru olanı yaptı. Ama çok naif ve iyi bir insan. Hoşlandığı kişiler onu kullandı , kendisi illa.evlilik olsun demezdi ama ciddi bı sevgilisi olsun isterdi. O tür kişiler ise ciddi ilişki değil gezelim içelim modundaydi , sevgililik olarak da mutlu olamadı
Evlenmek istemiyorum deme konusunda haklısınız. İnsanların özel hayatına karizmayı çok seven bı milletiz maalesef
Çünkü hayat bu.Evli ve çocuklu olan insanlarin milyon tane sorunu var. Belki mutlu ediyordur bilmiyorum ama insanlar bu kadar sorunlu bir hayatı neden ister anlayabilmiş değilim.
Benım iş yerımde aynı.Hepsi evlendı cocuk sahıbı oldu ben dava gunu bekledım.Her seyın hayırlısını ısteyelım canım.Calistigim yerin 3/2 si kadın idi. Baslangicta hepimiz bekardik. Sonra sirayla bircogumuz evlendi. Su an ise kadin arkadaslarin yarisi dogum izninde. Ogrendim ki bugun bir tanesi daha gidici. Geriye kalan kadinlar da bekar ve o kadar aziz ki artik. Mecbur butun is yukunu biz kalanlar yuklendik.
Ben ise kendimi sorgulamaya basladim.
Ne kadar gec kalmisim diye
5 yil gecmis. Herkes isini buldu. Sonra esini buldu. Artik ailesini genisletiyor. Bende de aday adayinin adayi bile yok. Ve ufukta da hic olacak gibi gorunmuyor. Evden ise isten eve modundayim.
Işte zaten tukendim. Bir bu dusunceler eklenince psikolojikmen de tukeniyorum.
Gec kalan bir ben ve gec kalmamin cezasini cekiyormusum gibi geliyor. Ben de evlenseydim belki su an cocugum olurdu odagim o olurdu gibi dusunceler geliyor aklima.
Bu ruh halinden kurtulmaya cok ihtiyacim var
Hii oyleyim bu zamana kadar da öldüm öldüm dirildimÇocuğu olmazsa ölecek hastalığına tutulanlardan mısınız?
Yok haklisiniz. Ben de hayirlisi olsun istiyorum.Kıyas yapıyorsunuz yapmayın.
Olmadi ne olacak
Ben 32 yaşındayım hiç evlenmedim.
Yaşıtlarım evli hatta 1 2 3 Allah ne verdiyse doğuruyor..
Ne yapayım bu işler nasip kısmet..
Geç kalma denen bir şey yok.
Nasip kısmet var. Kuzenim 24te evlendi 7 yıl çocuğu olmadi. O ne yapsın o zaman..
Evlilik ve çocuk kismettir.
Hayırlısını dileyin..
Iyi biriyle evlenecekseniz olsun.. yoksa ömür törpüsü olur.
Çocuk da aynı şekilde. Hayırsız ne çocuklar var
Baba ve annelerine çektiren.
Herşeyin hayırlısı olsun..
Valla benim ortamim da yok. Bu saatten sonra nasil yapacgimi da bilmiyorumOrtamlara girmek sosyalleşmek de çözüm değil. Ben kısmet olayına inanıyorum, yıllardır girmediği ortamı kalmayan yurtiçi yurtdışı gezip tozan çevresi geniş ablalarım var evlenemediler olmadı bir türlü, evde oturup kısmeti ayağına gelen de var.
Doğru kişi olmadı mı olmuyor işte, eğer kısmette yoksa olmuyor ne yaparsan yap, kısmette ise bir şekilde bahane oluyor. Ben forumda da çok kişiyle konuştum öyle garip değişik şekillerde tanışanlar var ki.
Ay sorma valla cildircam bu baska bir konu. Ayni anda bir suru kisi saka gibi. Sozlesip mi seaptiniz diyesim geliyor:)) saka maka cok iyi kacis yoluBişi diyim mi sanki iş yükünü gören kurtulmak için hamile kalmış :))
haklı olduğunuz noktalar var. ben de kendimden biliyorum öyle olsun böyle olsun derken bir bakmışsınız yaş geçiyor ama inanın o arkadaşınız içine sinmeyen biriyle evlenseydi mutlu olamazdı.bazı insanlar öyle oluyor zor seviyor, inatçı bir karakteri oluyor. bazı insanlar da kolay sevip alışıyor. kişilik meselesi. yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bazen bakıyorum ya bu adamda ne buldu nasıl evlendi diyorum. ben asla böylesini istemezdim diyorum ama o seviyor, mutlu. sadece evlilik konusunda değil her konuda mutlu olmaya müsait olan var bir de ne yapsan zor memnun olanlar var. yani arkadaşınız ve siz farklı kişiliklerde ve farklı bakış açılarına sahipsiniz. o belki sizin yaptığınız evliliği yapsaydı sizin kadar mutlu olmazdı.siz onu anlamıyorsunuz o da sizi anlayamaz. hepsi bu.ha bu arada evlenememek her halükarda az ya da çok bir sorun.Hayattaki tek amacının evlenmek olması kötü bişey değil ki. Hatta iyi bişey. Çoğu evlenmemiş insan da zaten bunu istemiyomus gibi yapıyor ama içinde uktesi var biliyorum. Sonuçta evlenmeden çocuk yapamicaksin anne olamicaksin bu da bir kadın için çok önemli. Hiç şimdi teselli moduna girmicem bence gerçekleri duymak teselli etmekten daha iyi bir yardım.
Bnm bir arkadaşım var ünv.birlikre okuduk , çoğu erkeği beğenmezdi genelde cool tipli barlardan çıkmayan eğlenmeyi seven çocuklardan etkilenrdi. E onlar da ciddi ilişkiye merakli değil gezip tozmayi seviyorlar arkadaşım da evlenmeye merakli değildi ztn ben hep evlenecek birini bulmak isterdim beni kucumserdi. Şu anda 35 yaşındayız ben ikinciye hamileyim , bunu bir yetenek olarak veya ondan üstünlük anlamında söylemiyorum . Ama o da evlenmedigi için ve bu yaştan sonra artık taniyacagi insan sayısi kısıtlandığı için mutsuz, ailesinin evinden ayrıldı tek yaşıyor ve hiç sevgilim eşim olmicak mi diyo bana. E diyorum ben birilerini tanistirirm ama onları da beğenmezsn biliyorum çünkü aklı hala plaza erkeklerinde kaldı , onları ayartip nikah masasina oturtacak kadar alımlı ya da girişken de değil. Oturduğun yerden sana bakmicak tipler gelsin beni bulsun istiyorsun oldu.
Bn 31 yaşında evlendim kaç yaşındasın bilmiyorum. Şu da var evlilik için hiçbir yaş geç degil. Sırf evlenmiş olmak için evlenenlere dolu bu forum ve boşanma ile ilgili konu açılan açılana. Daha fazla sosyalleşme ye çalış, yeni insanlar tanı. Evden işe işten eve ztn kimseyi taniyamazsin ki.. kendi kültürüne hayata bakış acina , ailesi ile.de anlasabilecegin birini bulmak için çaba göstermek gerekiyo artık günümüz hayatında,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?