- 29 Ocak 2019
- 521
- 1.364
- 33
- Konu Sahibi Latinachica
-
Olur olur biri cikar karsina aa bu nee? dersin basin döner kendini 17lik gibi hissedersin.Allah allah o nazlar niyazlar utanmalar bi bakmissin yuvani kuruosun.Kotumser olma ben 30 a yakin yaslarda evlendim noldu ikiz bebeklerim benden once evlenenlere ne göndermelet yaptim bir kerede boyle fark kapatirim iste diyeBen de bu duygular içindeyim hayata geç kaldım hissi
Evlensen bile aşkla evlenmeyeceksin hissi peşimi bırakmıyor
Bu saate kadar olmadıysa bundan sonrada olmasın
Bende bu sekilde cevap verenleri anlamıyorum.Bu kadar evlilik odaklı yaşamayı anlamıyorum
ablam 30 yaşında bekar bir kere böylesi hissettiğini görmedim. Çocuğu olanlara imrenmek yerine keşke gezip eğlenseniz yeni yerlere gitseniz
Anlamıyorum bu kadar çok bekarım diye konu açanları
Herkes anne olmak zorunda değil
Esin mi kucuktu sen mi?Allah mutlulugunuzu arttirsin bu aradaBen evlenmem, herkes evlensin kafasında birisiydim. Evlenmekten bayır bayır kaçardım, gereksiz bulurdum. Eşim de öyleymiş keza. Sonra eşimi tanıdım 1 ayda evlendik düğün dahi istemedim. Bir nişan-söz ve nikah ardından yemek. Aramızdaki yaş farkına ailelerimiz hiçbir şey dahi demediler. Öyle benimsendi. 2 ay sonra da hamile kaldım. Geçen sene bunlar yaşanacağını söyleseler acayip gülerdim çok şükür eşim karşıma çıktı. Allah herkese nasip etsin mutlu bir evliliği. Evlenmek için kesinlikle evlenilmez. Hayat kısa değil, yarınlar devam ediyor... sakin olun ve başkalarıyla değil kendinizle ilgilenin. Önemli olan mutlu olmak.
Ben küçüğümEsin mi kucuktu sen mi?Allah mutlulugunuzu arttirsin bu arada♥
Gecikiyorsa güzelleşiyordur. Çok doğruNeden sizin suçunuz olsun ki? Daha vakti gelmemiştir. Hem nasip işi bunlar, ben evlendim 2 sene oldu hala tık yok bebe konusunda. Gecikiyorsa güzelleşiyordur,
bunada bekar tesellisi diyelimsiz evli değilsiniz sanırım hayatınızda hiçbir sorununuz olmadı.bir insan her zamanda sorunlarlarla karşılaşır fakat olaya ve hayata bakış açımız önemli yani sorun odaklı değil çözüm odaklı olmak.
Muhteşem emojisi koyacaktır,olmadı. Ağzına sağlık demek icim alintiladim.Bu şekilde bakarsan hep üzülürsün ama hatta dur bak ben de üzüleyim,
Arkadaşlarımın çoğunun güzel arabaları var benim yok
Arkadaşlarımın çoğu güzel evlerde yaşıyor mobilyalar ciks bende yok
Arkadaşlarımın çoğu benden az borç ödüyor ama bizde elde var sıfır
İşyerindeki bekar ve çocuksuz kadınlar avrupa amerika geziyor ben daha ülke sınırından öteye geçmedim
Bi mutsuzluk çöktümutsuz olmak isteyene sebep çok.
Gezmek güzel şey ama herkes bundan mutlu olacak diye bir şey yok mutluluk göreceli. Onu da anne olmak mutlu edecek demek kiBu kadar evlilik odaklı yaşamayı anlamıyorum
ablam 30 yaşında bekar bir kere böylesi hissettiğini görmedim. Çocuğu olanlara imrenmek yerine keşke gezip eğlenseniz yeni yerlere gitseniz
Sadece size degil bu tip konulara böyle yorum yazan herkese cevabim. Konu sahibinin ne kadar gezip eglendigini bilmiyorsunuz. Evlenmek istiyor diye kös kös evde oturup koca beklemiyordur. Evlenmek ve cocuk sahibi olmak gezip tozmaya, hayatini yasamaya engel degil. Bekar kalmayi secmek de evlenip cocuk sahibi olmak istemek de insanlarin kendi tercihleridir ve bunu elestirmek pek de yapici bir tutum degil diye düsünüyorum.Bu kadar evlilik odaklı yaşamayı anlamıyorum
Tabikide yapilir ama bekar donemindeki kadar kolay olmuyor.Ozellikle calisma hayati,ev duzeni yemek vs.sorumluluklar arttiyor.Valla ben evliyken de evlilere özeniyodum
Kitap evliykende okunur spor da yapılır ama kocayla gezmesi tozmasi bence çok güzelbana 2.de nasip oldu
Bişi diyim mi sanki iş yükünü gören kurtulmak için hamile kalmış :))Calistigim yerin 3/2 si kadın idi. Baslangicta hepimiz bekardik. Sonra sirayla bircogumuz evlendi. Su an ise kadin arkadaslarin yarisi dogum izninde. Ogrendim ki bugun bir tanesi daha gidici. Geriye kalan kadinlar da bekar ve o kadar aziz ki artik. Mecbur butun is yukunu biz kalanlar yuklendik.
Ben ise kendimi sorgulamaya basladim.
Ne kadar gec kalmisim diye
5 yil gecmis. Herkes isini buldu. Sonra esini buldu. Artik ailesini genisletiyor. Bende de aday adayinin adayi bile yok. Ve ufukta da hic olacak gibi gorunmuyor. Evden ise isten eve modundayim.
Işte zaten tukendim. Bir bu dusunceler eklenince psikolojikmen de tukeniyorum.
Gec kalan bir ben ve gec kalmamin cezasini cekiyormusum gibi geliyor. Ben de evlenseydim belki su an cocugum olurdu odagim o olurdu gibi dusunceler geliyor aklima.
Bu ruh halinden kurtulmaya cok ihtiyacim var
Calistigim yerin 3/2 si kadın idi. Baslangicta hepimiz bekardik. Sonra sirayla bircogumuz evlendi. Su an ise kadin arkadaslarin yarisi dogum izninde. Ogrendim ki bugun bir tanesi daha gidici. Geriye kalan kadinlar da bekar ve o kadar aziz ki artik. Mecbur butun is yukunu biz kalanlar yuklendik.
Ben ise kendimi sorgulamaya basladim.
Ne kadar gec kalmisim diye
5 yil gecmis. Herkes isini buldu. Sonra esini buldu. Artik ailesini genisletiyor. Bende de aday adayinin adayi bile yok. Ve ufukta da hic olacak gibi gorunmuyor. Evden ise isten eve modundayim.
Işte zaten tukendim. Bir bu dusunceler eklenince psikolojikmen de tukeniyorum.
Gec kalan bir ben ve gec kalmamin cezasini cekiyormusum gibi geliyor. Ben de evlenseydim belki su an cocugum olurdu odagim o olurdu gibi dusunceler geliyor aklima.
Bu ruh halinden kurtulmaya cok ihtiyacim var
Ūzulup durun o zaman. Kimseye de dert yanmayın.Ben de bu grubu anlamiyorum. Evlenemedigini soyleyen biri oldugun da hemen evlilik icin mi yasiyorsuncular yani. Degil ama evet belki hayattaki tek amacim evlenmek. Cok mutlu bir aile kurmak hayalim belki. Yani bundan kime ne. Bunu yermek veya ovmek kimseye dusmez bence.
Benimki benim suçum bir düzenim bir amacım yoksa hep bu bekarlıktan. Allah benim belamı versin
Siz bekar msnz ? Anne olmak istiyorsa suc mu ya da evlenmek istiyorsa ? Ben de bu tarz konulari acanlara yuklenenleri anlamiyorum. Sen tek tabanca bir omur yasarim olume kadar diyorsan saygi duyarim ama evlenmek isteyenlere de bu tarz yorumlar yapmaniz hos degil bence. Ayrica 30 yasina gelipte kafaya takmiyorsa helal olsun valla. Oylesine demiyorum gercekten iyiymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?