Herkesin hamile olmasi

Ben evlenmem, herkes evlensin kafasında birisiydim. Evlenmekten bayır bayır kaçardım, gereksiz bulurdum. Eşim de öyleymiş keza. Sonra eşimi tanıdım 1 ayda evlendik düğün dahi istemedim. Bir nişan-söz ve nikah ardından yemek. Aramızdaki yaş farkına ailelerimiz hiçbir şey dahi demediler. Öyle benimsendi. 2 ay sonra da hamile kaldım. Geçen sene bunlar yaşanacağını söyleseler acayip gülerdim çok şükür eşim karşıma çıktı. Allah herkese nasip etsin mutlu bir evliliği. Evlenmek için kesinlikle evlenilmez. Hayat kısa değil, yarınlar devam ediyor... sakin olun ve başkalarıyla değil kendinizle ilgilenin. Önemli olan mutlu olmak.

Ben de bu duygular içindeyim hayata geç kaldım hissi
Evlensen bile aşkla evlenmeyeceksin hissi peşimi bırakmıyor
Bu saate kadar olmadıysa bundan sonrada olmasın
Olur olur biri cikar karsina aa bu nee? dersin basin döner kendini 17lik gibi hissedersin.Allah allah o nazlar niyazlar utanmalar bi bakmissin yuvani kuruosun.Kotumser olma ben 30 a yakin yaslarda evlendim noldu ikiz bebeklerim benden once evlenenlere ne göndermelet yaptim bir kerede boyle fark kapatirim iste diye

Bende bu sekilde cevap verenleri anlamıyorum.
Sanki evlenince gezilmiyor , tozulmuyor , dünya görülmüyor.
Ayrıca 30 yaşındaki ablanızın ne hissettiğin nereden bileceksiniz.
Evlenme yası gelmiş ve yaşıtları evlenmiş anne olmuş bir kız için gayet yerinde hisler.
Insan doğasında var sevip sevilmek ve aile olmak isteği.
Keşke insanlar yorum yazarken biraz saygılı olsa.

Esin mi kucuktu sen mi?Allah mutlulugunuzu arttirsin bu arada

Neden sizin suçunuz olsun ki? Daha vakti gelmemiştir. Hem nasip işi bunlar, ben evlendim 2 sene oldu hala tık yok bebe konusunda. Gecikiyorsa güzelleşiyordur,
Gecikiyorsa güzelleşiyordur. Çok doğru şu an hayatımda geç kaldığımı düşündüğüm şeyleri çok güzel şekilde yaşıyorum. İnşallah böyle de devam eder. Konu sahibi sabır ve dua ile olmayacak şey yoktur diye düşünüyorum.

Bekar tesellisi ile alakası yok. Önemli görmediğim bir konuda kendimi neden teselli etme ihtiyacı duyayım ki?
Bu arada hayatımda elbette sorunlar oluyor ama sadece kendimle alakalı oluyor. Benim bahsetmek istediğim eş, çocuk, kaynana, görümce vs.

Muhteşem emojisi koyacaktır,olmadı. Ağzına sağlık demek icim alintiladim.

Önemli olan sevmek sevilmek, zaten sevmediğin bi insanla evlenirsen veya az sevdiğin sadece hoşlandığın bi insanla evlenirsen o evlilik çekilmez hale gelir. Ama severek, isteyerek evlenirsen o evlilikteki sorunlara çözüm odaklı olabiliyorsun, önemli olan ahlaklı, sadık ve merhamet dolu bir kalp bulmak, gerisi çorap söküğü gibi gelir Allahın izniyle. Hayatımızdaki sorunlar bekarken de olacak, evliyken de olacak, en istediğimiz şeyi yapsak bile sorunlar gelip bizi bulur. Çünkü dünyanın, hayatın döngüsü bu önemli olan baş etmek

Gezmek güzel şey ama herkes bundan mutlu olacak diye bir şey yok mutluluk göreceli. Onu da anne olmak mutlu edecek demek ki

Sadece size degil bu tip konulara böyle yorum yazan herkese cevabim. Konu sahibinin ne kadar gezip eglendigini bilmiyorsunuz. Evlenmek istiyor diye kös kös evde oturup koca beklemiyordur. Evlenmek ve cocuk sahibi olmak gezip tozmaya, hayatini yasamaya engel degil. Bekar kalmayi secmek de evlenip cocuk sahibi olmak istemek de insanlarin kendi tercihleridir ve bunu elestirmek pek de yapici bir tutum degil diye düsünüyorum.

Valla ben evliyken de evlilere özeniyodum
Kitap evliykende okunur spor da yapılır ama kocayla gezmesi tozmasi bence çok güzel bana 2.de nasip oldu
Tabikide yapilir ama bekar donemindeki kadar kolay olmuyor.Ozellikle calisma hayati,ev duzeni yemek vs.sorumluluklar arttiyor.

Bişi diyim mi sanki iş yükünü gören kurtulmak için hamile kalmış :))

Yahu aynı bu dertlerden muzdarip bir yakınım sizin gibi bir kaygı krizinden yaklaşık 10 gün sonra sözlenmişti. Kısmet bu işler hayırlı kısmet versin boş ver. Olmus olsun diye yapılan şeyden hayır gelmez. Bu arada moralin düzelsin diye bi şey diyim ben de hamile değilim valla bak en az iki kisiyiz

Boşversene güzelim ya olanın bi derdi olmayanın bir derdi var nasip bu işler hiç üzme kendini herşeyin ayrı bi güzelliği var su günlerinin tadını çıkart ilerde özlersin kimbilir

Ūzulup durun o zaman. Kimseye de dert yanmayın.

Benimki benim suçum bir düzenim bir amacım yoksa hep bu bekarlıktan. Allah benim belamı versin

23 yaşındayım bekarım
Ablamın hiç sevgilisi olmadı mimar. Şimdi 6. Dilini öğreniyor. Evlilik nasip işi diyor hiç üzülmüyor hatta onu gördükçe evlilik Düşüncesi aklıma gelmiyor. Bende sadece evlilik isteyenleri anlamıyorum
Yaşıtları evlenip anne oluyor diye imreniyor konu sahibi
Keşke dil öğrenen meslek Sahibi kendine güvenen başarılı insanları imrenseler. Evlilik diye üzülenleri anlamam. Kuzenim 35 yaşında bekar doktor. Geziyor sadece hayatı yaşıyor. Evlilik diye üzülenleri görünce kızıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…