- Konu Sahibi Latinachica
-
bunada bekar tesellisi diyelimEvli ve çocuklu olan insanlarin milyon tane sorunu var. Belki mutlu ediyordur bilmiyorum ama insanlar bu kadar sorunlu bir hayatı neden ister anlayabilmiş değilim.
AhahaOo 30 yasindamisin çok geç kalmışsın canim ya..sen artik ununu elemiş olmalisin.
Nerdeydi aklin be kizim offf 30 yasmi off off
Yahu ben 40 yaşına gelmişim hala evlenecem vermezlerse kaciracam modundayim
Hayattan okadar çok alacagim varki..
Söke söke alacağım Allahın izniyle
Herşey doğru seçimlerle başlıyor
Iyi bir hayat arkadaşı bulmak zor
İnşallah en kisa sürede karşına çıkar canim
Benim cikti çok şükür. Tek dilegim önümüzdeki sene burada bebegimden bahsetmek ..Allah onu da nasip etsin inşallah isteyen herkese versin
Canımsın çok teşekkür ederim 30 lu yaşlarımda evliydim ama mutlu olmadıktan sonra çocuk bile istemiyor insan.Allahim dogru zamanda hayırlı olani karşımıza çıkarıyor. Evladim olmasini da çok istemistim ama iyiki de nasip olmamis.Ahaha
aman sen de sanki ne var ki aramizda. ha 30 ha 40. 20 iken 30 cok buyuk gelirdi.eminim 40 da burdan gorundugu kadar hic uzak degil.
Umarim hayirli bir sekilde hayirli bir evladiniz olur
bunada bekar tesellisi diyelimsiz evli değilsiniz sanırım hayatınızda hiçbir sorununuz olmadı.bir insan her zamanda sorunlarlarla karşılaşır fakat olaya ve hayata bakış açımız önemli yani sorun odaklı değil çözüm odaklı olmak.
Allah gönülden isteyenlere versin inşallah. Dedigin gibi Doğurmak değil meseleYahu bu dünyaya çocuk getirmek çok da matah bir şey değil.Üzülme bu kadar.Ha inşallah bir hayat arkadaşı bulursun buna bişey demiyorum.Ama hamile olmak trend oldu sanki son yıllarda.Onun var benim de olsun instagrama foto koyim diye düşünenler bile var.Çocuklarıyla da layıkiyle ilgilenmiyorlar.Üzülme yani.Hayat güzel.Gününü bekle , sabret , senin de günün gelir.
Ben de bu duygular içindeyim hayata geç kaldım hissiCalistigim yerin 3/2 si kadın idi. Baslangicta hepimiz bekardik. Sonra sirayla bircogumuz evlendi. Su an ise kadin arkadaslarin yarisi dogum izninde. Ogrendim ki bugun bir tanesi daha gidici. Geriye kalan kadinlar da bekar ve o kadar aziz ki artik. Mecbur butun is yukunu biz kalanlar yuklendik.
Ben ise kendimi sorgulamaya basladim.
Ne kadar gec kalmisim diye
5 yil gecmis. Herkes isini buldu. Sonra esini buldu. Artik ailesini genisletiyor. Bende de aday adayinin adayi bile yok. Ve ufukta da hic olacak gibi gorunmuyor. Evden ise isten eve modundayim.
Işte zaten tukendim. Bir bu dusunceler eklenince psikolojikmen de tukeniyorum.
Gec kalan bir ben ve gec kalmamin cezasini cekiyormusum gibi geliyor. Ben de evlenseydim belki su an cocugum olurdu odagim o olurdu gibi dusunceler geliyor aklima.
Bu ruh halinden kurtulmaya cok ihtiyacim var
Peki bu ara ülke nüfusnun yarısı hamileymiş gibi hissetmem algıda seçicilik mi yoksa gerçek miHerkesin Hamile Olması
Başlığı görünce " Açılınnn bende hamileyim " diyesim geldi. Herşey zamanla olur, senin daha zamanın var demek ki. Ailen yuvan olsun istiyorsan o kişi karşına mutlaka bir gün çıkar .
Siz bekar msnz ? Anne olmak istiyorsa suc mu ya da evlenmek istiyorsa ? Ben de bu tarz konulari acanlara yuklenenleri anlamiyorum. Sen tek tabanca bir omur yasarim olume kadar diyorsan saygi duyarim ama evlenmek isteyenlere de bu tarz yorumlar yapmaniz hos degil bence. Ayrica 30 yasina gelipte kafaya takmiyorsa helal olsun valla. Oylesine demiyorum gercekten iyiymis.Bu kadar evlilik odaklı yaşamayı anlamıyorum
ablam 30 yaşında bekar bir kere böylesi hissettiğini görmedim. Çocuğu olanlara imrenmek yerine keşke gezip eğlenseniz yeni yerlere gitseniz
Anlamıyorum bu kadar çok bekarım diye konu açanları
Herkes anne olmak zorunda değil
Aynen bu sozleri diyorumBen de bu duygular içindeyim hayata geç kaldım hissi
Evlensen bile aşkla evlenmeyeceksin hissi peşimi bırakmıyor
Bu saate kadar olmadıysa bundan sonrada olmasın
Gerçekten de öyle bende kimi görsem hamile bu ara. İnanılmaz bir nüfus artışı olacak sanırımPeki bu ara ülke nüfusnun yarısı hamileymiş gibi hissetmem algıda seçicilik mi yoksa gerçek mibu forum zaten öyle o normal de, sokakta ailede akrabada okulda işte Allahım seri üretimdeyiz
Her şey zamanında güzelmiş kıskanma kıskançlık naz trip bile genç insanlara yakışıyor belli bir süre sonra absürd geliyor yada bana geliyorAynen bu sozleri diyorum
Nabicaksin koca dırdırı çocuk derdi aglar zirlar sen o kadınlardan daha rahatsin keyfine bakCalistigim yerin 3/2 si kadın idi. Baslangicta hepimiz bekardik. Sonra sirayla bircogumuz evlendi. Su an ise kadin arkadaslarin yarisi dogum izninde. Ogrendim ki bugun bir tanesi daha gidici. Geriye kalan kadinlar da bekar ve o kadar aziz ki artik. Mecbur butun is yukunu biz kalanlar yuklendik.
Ben ise kendimi sorgulamaya basladim.
Ne kadar gec kalmisim diye
5 yil gecmis. Herkes isini buldu. Sonra esini buldu. Artik ailesini genisletiyor. Bende de aday adayinin adayi bile yok. Ve ufukta da hic olacak gibi gorunmuyor. Evden ise isten eve modundayim.
Işte zaten tukendim. Bir bu dusunceler eklenince psikolojikmen de tukeniyorum.
Gec kalan bir ben ve gec kalmamin cezasini cekiyormusum gibi geliyor. Ben de evlenseydim belki su an cocugum olurdu odagim o olurdu gibi dusunceler geliyor aklima.
Bu ruh halinden kurtulmaya cok ihtiyacim var
Valla ben evliyken de evlilere özeniyodumInsan elde ettiginin nankoru ,elde edemediginin delisi olurmus.Niyeyse evli olan bekara bekar olanda evlilige ozeniyor.Boyle konulara bazen "amannnn rahatmi batiyor" diye yazasim geliyor.Ne guzel bekarsiniz,calisiyorsunuz,kazandiginiz parayi harcayin,gezin,tozun,bol bol kitap okuyun,ilgi alanlarinizi gelistirin ne bileyim yapicak o kadar cok sey varki imkaniniz ve zamaniniz yettigince kendinize bir seyler katmaya bakin.Evlenince boyun uzamiyor,mutluluktan ölmuyorsun,rahat etmiyorsun vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?