Herkesin hamile olmasi

Evli ve çocuklu olan insanlarin milyon tane sorunu var. Belki mutlu ediyordur bilmiyorum ama insanlar bu kadar sorunlu bir hayatı neden ister anlayabilmiş değilim.
bunada bekar tesellisi diyelimsiz evli değilsiniz sanırım hayatınızda hiçbir sorununuz olmadı.bir insan her zamanda sorunlarlarla karşılaşır fakat olaya ve hayata bakış açımız önemli yani sorun odaklı değil çözüm odaklı olmak.

Yahu bu dünyaya çocuk getirmek çok da matah bir şey değil.Üzülme bu kadar.Ha inşallah bir hayat arkadaşı bulursun buna bişey demiyorum.Ama hamile olmak trend oldu sanki son yıllarda.Onun var benim de olsun instagrama foto koyim diye düşünenler bile var.Çocuklarıyla da layıkiyle ilgilenmiyorlar.Üzülme yani.Hayat güzel.Gününü bekle , sabret , senin de günün gelir.

Ahaha
aman sen de sanki ne var ki aramizda. ha 30 ha 40. 20 iken 30 cok buyuk gelirdi.eminim 40 da burdan gorundugu kadar hic uzak degil.
Umarim hayirli bir sekilde hayirli bir evladiniz olur

Ahaha
aman sen de sanki ne var ki aramizda. ha 30 ha 40. 20 iken 30 cok buyuk gelirdi.eminim 40 da burdan gorundugu kadar hic uzak degil.
Umarim hayirli bir sekilde hayirli bir evladiniz olur
Canımsın çok teşekkür ederim 30 lu yaşlarımda evliydim ama mutlu olmadıktan sonra çocuk bile istemiyor insan.Allahim dogru zamanda hayırlı olani karşımıza çıkarıyor. Evladim olmasini da çok istemistim ama iyiki de nasip olmamis.
Yillar geçti ama buldum sonunda hayatımın adamini.artik korkmadan çocuk isteyebiliyorum
Darısı isteyen herkesin başına

bu mesaja üzülerek katılıyorum

Allah gönülden isteyenlere versin inşallah. Dedigin gibi Doğurmak değil mesele
Onemli olan gerçekten anne baba olabilmek

Herkesin Hamile Olması
Başlığı görünce " Açılınnn bende hamileyim " diyesim geldi. Herşey zamanla olur, senin daha zamanın var demek ki. Ailen yuvan olsun istiyorsan o kişi karşına mutlaka bir gün çıkar .

Ben de bu duygular içindeyim hayata geç kaldım hissi
Evlensen bile aşkla evlenmeyeceksin hissi peşimi bırakmıyor
Bu saate kadar olmadıysa bundan sonrada olmasın

Peki bu ara ülke nüfusnun yarısı hamileymiş gibi hissetmem algıda seçicilik mi yoksa gerçek mi bu forum zaten öyle o normal de, sokakta ailede akrabada okulda işte Allahım seri üretimdeyiz

Siz bekar msnz ? Anne olmak istiyorsa suc mu ya da evlenmek istiyorsa ? Ben de bu tarz konulari acanlara yuklenenleri anlamiyorum. Sen tek tabanca bir omur yasarim olume kadar diyorsan saygi duyarim ama evlenmek isteyenlere de bu tarz yorumlar yapmaniz hos degil bence. Ayrica 30 yasina gelipte kafaya takmiyorsa helal olsun valla. Oylesine demiyorum gercekten iyiymis.

Biraz kendinize aktivite bulsanız belkide sizi bu ruh halinden kurtarır. Yani evden ise isten eve modundasiniz boyle hissetmeniz normal kendinize zaman ayırın evlilik zaten kapınızı calar

Insan elde ettiginin nankoru ,elde edemediginin delisi olurmus.Niyeyse evli olan bekara bekar olanda evlilige ozeniyor.Boyle konulara bazen "amannnn rahatmi batiyor" diye yazasim geliyor.Ne guzel bekarsiniz,calisiyorsunuz,kazandiginiz parayi harcayin,gezin,tozun,bol bol kitap okuyun,ilgi alanlarinizi gelistirin ne bileyim yapicak o kadar cok sey varki imkaniniz ve zamaniniz yettigince kendinize bir seyler katmaya bakin.Evlenince boyun uzamiyor,mutluluktan ölmuyorsun,rahat etmiyorsun vs.

Peki bu ara ülke nüfusnun yarısı hamileymiş gibi hissetmem algıda seçicilik mi yoksa gerçek mi bu forum zaten öyle o normal de, sokakta ailede akrabada okulda işte Allahım seri üretimdeyiz
Gerçekten de öyle bende kimi görsem hamile bu ara. İnanılmaz bir nüfus artışı olacak sanırım

Nabicaksin koca dırdırı çocuk derdi aglar zirlar sen o kadınlardan daha rahatsin keyfine bak

Ha milletin ha bire doğurup durması bence bir başarı değil
Ona göre bakarsak ülkeye geldiği 7 seneye 6 çocuk sığdıran Suriyeli kadın hayatta bir ordinaryus
O doğurdu ben niye eksik kalayım benim instoşlu fotoğrafım olmasın diye yapılan çocuk az buz değil
Hatta iş yerinde çok yoruldum ücretsiz izin kullanayım kocam işi bırakmama izin vermiyor çocuk yapayım ailecek yakamı bıraksınlar diyenleri bile gördüm

Ben insanların evliliğe, çocuğa bu kadar özenmesine bir anlam veremiyorum. Etraflarında hep sağlıklı,iş yükünün tamamiyle paylaşıldığı,musmutlu evlilikler mi var acaba ondan mı? Karşınıza ne zaman doğru insan çıkarsa o zaman evlenilir benim bildiğim. Hele çocuk konusuna hiç girmiyorum. Bu zamanda, bu ekonomide, etraf sapık ve öfkeli insan kaynıyorken, eğitim kalitesi yerlerde sürünürken insanlar neyine güvenip çocuk yapıyor onu da anlamıyorum.
Velhasıl kelam hiç can sıkacak birşey yok. Siz çalışmaya devam ederken, onlar kadar ağır sorumluluklarınız yokken, onlar büyük bir sorumluluğun altına giriyorlar.Ben olsam kendimi şanslı hissederim bu şartlarda.

Valla ben evliyken de evlilere özeniyodum
Kitap evliykende okunur spor da yapılır ama kocayla gezmesi tozmasi bence çok güzel bana 2.de nasip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…