Herkesin hamile olmasi

Ya bu tarz konularda benim anlamadığım şey evliliği bu denli delicesine isteyen insanlar bir şekilde evlenir gibime geliyor. Biri yazmış mesela hayattaki tek amacım evlenmek olamaz mı? Diye. Olabilir de yani o zaman onun için çabala. Oturduğunuz yerden evlilik teklifi mi yağacak üzerinize? Bunun güzellikle de ilgisi yok dünya güzeli de olsan erkek senden ilgi ne bileyim bir kendine dair ışık görmedikçe yanaşmıyor. Bunun için toplu ortamlara girmek ve grup arkadaşlığı edinmek iyi bir yöntem. Mesela her hafta sonu dışarda olabilirsiniz ama sürekli kız kıza ya da aynı insanlarla buluşup kapalı bir sosyallik içindeyseniz bu da fayda etmez yani. Yeni insanlar,yeni ortamlar gerek. O ortamlarda beğendiğiniz hmm bu olabilir dediğiniz birine yeşil ışık yakacaksınız sonrası ona kalmış yani o da sizi beğenirse muhakkak adım atar. İşten eve evden işe kimi bulacaksınız? Yok ben yeni insanlar tanıyamam,yeşil ışık falan da yakamam diyorsanız odak noktanızı değiştirin yoksa çok mutsuz olursunuz.

Bekarlar evlilere özenir,evliler bekarlara..
Bu ne b.k tan bir çelişki

Reactions: 000
Kim bu herkes yahu ben degilim bak konu sahibesi

Konuya gelince nasip kismet yani, evlenenlerden biri siz de olabilirdiniz pekala. Eee soyleyin evlilere o zaman size de bekar arkadaslarindan baksinlar bir seyler

Evlenene sorsan evlenme der ,bekara sorsan evlenmek isterim der .Hani bunu deneyimlemek biraz zor pazardan alıp tadına bakıp beğenmedim gibi bir şey değil,tamamen şans işi

Evlilik doğru insanı bulduğun zaman tüm herşeye rağmen güzel ve keyifli .Her iki durumunda kendine göre zorlukları var.Ama bu işler kader kısmet işi .Acele edilmeden karar verilmeli .

Bende işe başladığımda bu şekildeydim inan .Çalışanların çoğu kadın bir kısmı süt izninde bir kısmı hamile -dogum izni filan .Ben bekarım o zamanlar .Sonra evlendim,3 yıl sonra hamile kaldım ve o zaman hamile olanlar benimle beraber yine hamilelik gecirdi :) ve yine bekarlar vardı aramızda :) yani kısır döngü gibi bir şey oluyor :)

Evlenmek istemeniz normal, ama bu dusunceyi olmazsa olmaz olarak kabul etmeyin. Bekarligin tadini cikarin. Evliler de kendine vakit ayiramamaktan sikayetci

Hayattaki tek amacının evlenmek olması kötü bişey değil ki. Hatta iyi bişey. Çoğu evlenmemiş insan da zaten bunu istemiyomus gibi yapıyor ama içinde uktesi var biliyorum. Sonuçta evlenmeden çocuk yapamicaksin anne olamicaksin bu da bir kadın için çok önemli. Hiç şimdi teselli moduna girmicem bence gerçekleri duymak teselli etmekten daha iyi bir yardım.
Bnm bir arkadaşım var ünv.birlikre okuduk , çoğu erkeği beğenmezdi genelde cool tipli barlardan çıkmayan eğlenmeyi seven çocuklardan etkilenrdi. E onlar da ciddi ilişkiye merakli değil gezip tozmayi seviyorlar arkadaşım da evlenmeye merakli değildi ztn ben hep evlenecek birini bulmak isterdim beni kucumserdi. Şu anda 35 yaşındayız ben ikinciye hamileyim , bunu bir yetenek olarak veya ondan üstünlük anlamında söylemiyorum . Ama o da evlenmedigi için ve bu yaştan sonra artık taniyacagi insan sayısi kısıtlandığı için mutsuz, ailesinin evinden ayrıldı tek yaşıyor ve hiç sevgilim eşim olmicak mi diyo bana. E diyorum ben birilerini tanistirirm ama onları da beğenmezsn biliyorum çünkü aklı hala plaza erkeklerinde kaldı , onları ayartip nikah masasina oturtacak kadar alımlı ya da girişken de değil. Oturduğun yerden sana bakmicak tipler gelsin beni bulsun istiyorsun oldu.

Bn 31 yaşında evlendim kaç yaşındasın bilmiyorum. Şu da var evlilik için hiçbir yaş geç degil. Sırf evlenmiş olmak için evlenenlere dolu bu forum ve boşanma ile ilgili konu açılan açılana. Daha fazla sosyalleşme ye çalış, yeni insanlar tanı. Evden işe işten eve ztn kimseyi taniyamazsin ki.. kendi kültürüne hayata bakış acina , ailesi ile.de anlasabilecegin birini bulmak için çaba göstermek gerekiyo artık günümüz hayatında,

Bu arada şöyle bir genelleme okuyorum buralarda, evliler bekarlara özenir bekarlar evlilere diye. Açıkçası bekarken evlilere özenirdim kendi evleri kendi düzenleri sevdikleri insnalarla yaşamak açısından. Evlendikten sonra 1 gün bile bir bekara özenmedim bu genellemeye de nayn diyorum

Mutluluğun bir tanımı var mı ki? Bazısı evlenip çoluk çocukla mutlu olur. Bazısı gezip tozmakla mutlu olur. Bazısı kendini kimsesiz çocuklara adar. Bazısı kendini hayvanlara adar. Sizin istediğiniz ve beklediğiniz evlenmekse o yönde adım atmalısınız. Hoş evlenmek için de evlenilmez ama.

Çoğu evlenmemiş insan da zaten bunu istemiyomus gibi yapıyor ama içinde uktesi var biliyorum. Sonuçta evlenmeden çocuk yapamicaksin anne olamicaksin bu da bir kadın için çok önemli.

Bu her kadın için değil sizin için önemli. Anne olmak bir meziyet değil. Üreme yeteneğine sahip her kadın anne olabilir. Anne olmak için evlenilmez. Sonra çocuklar yıllarca 'sizin için katlandım' edebiyatını dinliyor.

Anne olmak meziyet değil tabiki. Ztn herkes anne olmak zorunda değil . Ama isteyenler için konuşuyorum. tr şartlarında önce evlilik gerekiyor
Herkes evlenemk zorunda da değil ama evlenmek istiyorsa bişey yapmamak yerine sosyalleşmesi lazım. Bnm yorumum evlenmeyi cok isteyen bir insan burada yazınca evlenmeye Gerek yok evlilik meraklisisin tarzında tepkiler gösterenlere. Ne kadar evlenmek istemeyene.saygi duymak ve.mahalle baskısı uygulamamak gerekiyorsa , aynı şekilde isteyeni de kucumsememk lazım

Kısmetim gelir beni bulur bence hayalperest yaklaşımlar. Ki zaten Kısmetimi bulmak değil anlasabilecegim hem aşk hem mantık evliliği olabilecek, tanıyacak kadar zamanım olacak biri ile tanışmak isterim. Bunun için de günümüz şartlarında çaba harcamak gerekiyor sosyal ortamlara girmek biraz girişken olmak. Yeni insanlar tanımak arkadaş cevrresi edinmek. Bnm fikrim bu.

bende 30 um
asla öyle hissetmiyorum . kimsede inanmıyor zaten 30 olduğuma.
bazen bi evde kaldım modunu hissediyorum ama olmayınca olmuyor
bi yerde bekliyor nasibimiz bakalım .
bende sevgilide var sürekli ayrıl barış kavga dövüş giden bi ilişki .
olsun şükür .

ayy ben de senin yaşındayken bekar ve senin düşüncelerindeydim..
şimdi evlendim hamileyim şimdi de başka şeyleri dert ediniyorum
insan yapısı dert etmeye meyilliyse her koşulda bunalımda

şöyle diyebilirim, şu zamanlarını maddi olarak birikim yaparak geçir. Gezebileceğin kadar da gez.
sonra evlenmek maddi olarak çok sıkıntılı bir süreç, ben elbet birini bulacağına sonrasında çocuk yapacağına inanıyorum, istiyorsun çünkü. O nedenle kesinlikle şu an somut olarak yapabileceğin en güzel şey birikim! Eğer iş değişikliği, terfi vs istiyorsan bunları da hemen hallet derim, sonra da oluyor tabi ama bekarkenki gibi zihnin boş olamıyor.

bir de evli olup hamile kalamayanlar var üzülmeyin.

ablam 34 yaşında ve bekar çatır çatır parasını yiyip geziyor ben gibi eve koştur koştur gidip yemek, ütü, temizlik yapmıyor. bunları düşünüp modunuzu yükseltin

doğru ve anlaşabileceğin insanı bulursan evlilik güzel tabiki. Yalnızlık da bi yere kadar. Şahsen ben yalnızlığı sevmem. Konu sahibi de öyle olabilir. Karşınıza çıkan tekilfleri değerlendirin. Ama illa evlenmek gözüyle çıkmayın. Kardeşlerin, etrafında herkes evleniyor ve herkes kendi kabuğuna çekiliyor. Çünkü öncelik kendi ailesi geliyor artık. İnş karşınıza hayırlı kısmetler çıkar.

ben de hamile olarak yorum yazmaya çekindim :) nasip kısmet meselesi bu işler önce bir niyetine girin nasipte varsa gelir hintten yemenden nasipte yoksa ne gelir elden...

valla şurda açık yüreklilikle yazmışsınız bravo..

çoğunlukla mutsuz olanlar bekarlara ay biz çok mutluyuz hıh sen yalnızsın baskısı yapıyor. içlerini bilmesem :) tabi ki mutlu olanlar da var ve olsun da, keşke herkes mutlu olsun.

ama ey mutsuz evliler bekar ya da boşanmış kadınlar üzerinden ego tatmini yapmaya çalışmayın komik oluyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…