- 7 Aralık 2018
- 7.335
- 18.901
- 248
- 28
- Konu Sahibi Latinachica
-
Hayattaki tek amacının evlenmek olması kötü bişey değil ki. Hatta iyi bişey. Çoğu evlenmemiş insan da zaten bunu istemiyomus gibi yapıyor ama içinde uktesi var biliyorum. Sonuçta evlenmeden çocuk yapamicaksin anne olamicaksin bu da bir kadın için çok önemli. Hiç şimdi teselli moduna girmicem bence gerçekleri duymak teselli etmekten daha iyi bir yardım.Ben de bu grubu anlamiyorum. Evlenemedigini soyleyen biri oldugun da hemen evlilik icin mi yasiyorsuncular yani. Degil ama evet belki hayattaki tek amacim evlenmek. Cok mutlu bir aile kurmak hayalim belki. Yani bundan kime ne. Bunu yermek veya ovmek kimseye dusmez bence.
Çoğu evlenmemiş insan da zaten bunu istemiyomus gibi yapıyor ama içinde uktesi var biliyorum. Sonuçta evlenmeden çocuk yapamicaksin anne olamicaksin bu da bir kadın için çok önemli.
Anne olmak meziyet değil tabiki. Ztn herkes anne olmak zorunda değil . Ama isteyenler için konuşuyorum. tr şartlarında önce evlilik gerekiyorBu her kadın için değil sizin için önemli. Anne olmak bir meziyet değil. Üreme yeteneğine sahip her kadın anne olabilir. Anne olmak için evlenilmez. Sonra çocuklar yıllarca 'sizin için katlandım' edebiyatını dinliyor.
ben de hamile olarak yorum yazmaya çekindim :) nasip kısmet meselesi bu işler önce bir niyetine girin nasipte varsa gelir hintten yemenden nasipte yoksa ne gelir elden...Herkesin Hamile Olması
Başlığı görünce " Açılınnn bende hamileyim " diyesim geldi. Herşey zamanla olur, senin daha zamanın var demek ki. Ailen yuvan olsun istiyorsan o kişi karşına mutlaka bir gün çıkar .
Bir evlenen pisman bir evlenmeyen.bu kadar der gecerim.bende evlenmeden once aman evleneyim kimse evde kaldi demesin aman bu evlenemedi demesin sirf su aptal millet icin annecim aman kizim yuvani kur Allahin emr dedgm icin. Birazda esimi sevdim yalan yok. Bunu icin evlendim.ama simdiki aklim olsa 35 e kadar hayatimi yasardim. Hatta bir ailem ve gerizekali sulalem olmasa feneri her yerde sondururudum gezerdim goeueudum dunya turlarina cikardim.simdide salondan mutfaga vikedayla geziyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?