- Konu Sahibi Latinachica
-
Ya bisey yazardimda bayadir banlanmiyorum mune dort gozle beni bekliyovalla şurda açık yüreklilikle yazmışsınız bravo..
çoğunlukla mutsuz olanlar bekarlara ay biz çok mutluyuz hıh sen yalnızsın baskısı yapıyor. içlerini bilmesem :) tabi ki mutlu olanlar da var ve olsun da, keşke herkes mutlu olsun.
ama ey mutsuz evliler bekar ya da boşanmış kadınlar üzerinden ego tatmini yapmaya çalışmayın komik oluyorsunuz :)
Ya bisey yazardimda bayadir banlanmiyorum mune dort gozle beni bekliyobi yurusun gitsinler mutlularmiss evime 10 bin maas giriyo duzenli evim yakisikli esim var eee yetiyormu adam dengesiz. ALLAhin bilfigini kuldanmi sakliyayimm . Sen bosver oo kociscileri.zorla hediyeleri aldirtiyolar adamlara aksaminda storylerde elhamdulillah kocamm yaziyolar. He canim he yedikk
Ben evlenmem, herkes evlensin kafasında birisiydim. Evlenmekten bayır bayır kaçardım, gereksiz bulurdum. Eşim de öyleymiş keza. Sonra eşimi tanıdım 1 ayda evlendik düğün dahi istemedim. Bir nişan-söz ve nikah ardından yemek. Aramızdaki yaş farkına ailelerimiz hiçbir şey dahi demediler. Öyle benimsendi. 2 ay sonra da hamile kaldım. Geçen sene bunlar yaşanacağını söyleseler acayip gülerdim çok şükür eşim karşıma çıktı. Allah herkese nasip etsin mutlu bir evliliği. Evlenmek için kesinlikle evlenilmez. Hayat kısa değil, yarınlar devam ediyor... sakin olun ve başkalarıyla değil kendinizle ilgilenin. Önemli olan mutlu olmak.
bunada bekar tesellisi diyelimsiz evli değilsiniz sanırım hayatınızda hiçbir sorununuz olmadı.bir insan her zamanda sorunlarlarla karşılaşır fakat olaya ve hayata bakış açımız önemli yani sorun odaklı değil çözüm odaklı olmak.
20 yaş büyük eşim. Kursta 28 günde karar verip evlenen şimdi 2 çocuğu olan bir hocamız varYaş farkınız kaçtı merak ettim
3 ayda evleneni duydum da rekor sizde herhalde 1 ayda evlenmek
Yahu bu dünyaya çocuk getirmek çok da matah bir şey değil.Üzülme bu kadar.Ha inşallah bir hayat arkadaşı bulursun buna bişey demiyorum.Ama hamile olmak trend oldu sanki son yıllarda.Onun var benim de olsun instagrama foto koyim diye düşünenler bile var.Çocuklarıyla da layıkiyle ilgilenmiyorlar.Üzülme yani.Hayat güzel.Gününü bekle , sabret , senin de günün gelir.
Anne olmak meziyet değil tabiki. Ztn herkes anne olmak zorunda değil . Ama isteyenler için konuşuyorum. tr şartlarında önce evlilik gerekiyor
Herkes evlenemk zorunda da değil ama evlenmek istiyorsa bişey yapmamak yerine sosyalleşmesi lazım. Bnm yorumum evlenmeyi cok isteyen bir insan burada yazınca evlenmeye Gerek yok evlilik meraklisisin tarzında tepkiler gösterenlere. Ne kadar evlenmek istemeyene.saygi duymak ve.mahalle baskısı uygulamamak gerekiyorsa , aynı şekilde isteyeni de kucumsememk lazım
Kısmetim gelir beni bulur bence hayalperest yaklaşımlar. Ki zaten Kısmetimi bulmak değil anlasabilecegim hem aşk hem mantık evliliği olabilecek, tanıyacak kadar zamanım olacak biri ile tanışmak isterim. Bunun için de günümüz şartlarında çaba harcamak gerekiyor sosyal ortamlara girmek biraz girişken olmak. Yeni insanlar tanımak arkadaş cevrresi edinmek. Bnm fikrim bu.
Evet öyle örnekler var ama kısmetse olur diye düşünüp kendini kapatmak yerine daha sosyal girişken olsunlar işten eve evden işe olmuyor genel olarak, istisnaları saymıyorum. Yani filmlerdeki gibi yolda yürürken veya kitapçıda göz göze gelmek fln gibi şeyler olmuyo genç kızlar da bişey olsun diye bekliyoOrtamlara girmek sosyalleşmek de çözüm değil. Ben kısmet olayına inanıyorum, yıllardır girmediği ortamı kalmayan yurtiçi yurtdışı gezip tozan çevresi geniş ablalarım var evlenemediler olmadı bir türlü, evde oturup kısmeti ayağına gelen de var.
Doğru kişi olmadı mı olmuyor işte, eğer kısmette yoksa olmuyor ne yaparsan yap, kısmette ise bir şekilde bahane oluyor. Ben forumda da çok kişiyle konuştum öyle garip değişik şekillerde tanışanlar var ki.
Evet öyle örnekler var ama kısmetse olur diye düşünüp kendini kapatmak yerine daha sosyal girişken olsunlar işten eve evden işe olmuyor genel olarak, istisnaları saymıyorum. Yani filmlerdeki gibi yolda yürürken veya kitapçıda göz göze gelmek fln gibi şeyler olmuyo genç kızlar da bişey olsun diye bekliyo
Ah sorma bende de sebep çok satış sayfamda uygun verdiğim halde alan yok aynı ürünleri başkası satıyor pahalı çatır çatır satıyor nasip işi işte ben de uzandım yatıyorum ne güzel araba ne güzel ev sağlıktan başka birşey istemem Yaradandan sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallahBu şekilde bakarsan hep üzülürsün ama hatta dur bak ben de üzüleyim,
Arkadaşlarımın çoğunun güzel arabaları var benim yok
Arkadaşlarımın çoğu güzel evlerde yaşıyor mobilyalar ciks bende yok
Arkadaşlarımın çoğu benden az borç ödüyor ama bizde elde var sıfır
İşyerindeki bekar ve çocuksuz kadınlar avrupa amerika geziyor ben daha ülke sınırından öteye geçmedim
Bi mutsuzluk çöktümutsuz olmak isteyene sebep çok.
Kıyas yapıyorsunuz yapmayın.Calistigim yerin 3/2 si kadın idi. Baslangicta hepimiz bekardik. Sonra sirayla bircogumuz evlendi. Su an ise kadin arkadaslarin yarisi dogum izninde. Ogrendim ki bugun bir tanesi daha gidici. Geriye kalan kadinlar da bekar ve o kadar aziz ki artik. Mecbur butun is yukunu biz kalanlar yuklendik.
Ben ise kendimi sorgulamaya basladim.
Ne kadar gec kalmisim diye
5 yil gecmis. Herkes isini buldu. Sonra esini buldu. Artik ailesini genisletiyor. Bende de aday adayinin adayi bile yok. Ve ufukta da hic olacak gibi gorunmuyor. Evden ise isten eve modundayim.
Işte zaten tukendim. Bir bu dusunceler eklenince psikolojikmen de tukeniyorum.
Gec kalan bir ben ve gec kalmamin cezasini cekiyormusum gibi geliyor. Ben de evlenseydim belki su an cocugum olurdu odagim o olurdu gibi dusunceler geliyor aklima.
Bu ruh halinden kurtulmaya cok ihtiyacim var
Kıyas yapıyorsunuz yapmayın.
Olmadi ne olacak
Ben 32 yaşındayım hiç evlenmedim.
Yaşıtlarım evli hatta 1 2 3 Allah ne verdiyse doğuruyor..
Ne yapayım bu işler nasip kısmet..
Geç kalma denen bir şey yok.
Nasip kısmet var. Kuzenim 24te evlendi 7 yıl çocuğu olmadi. O ne yapsın o zaman..
Evlilik ve çocuk kismettir.
Hayırlısını dileyin..
Iyi biriyle evlenecekseniz olsun.. yoksa ömür törpüsü olur.
Çocuk da aynı şekilde. Hayırsız ne çocuklar var
Baba ve annelerine çektiren.
Herşeyin hayırlısı olsun..
Ben 32 yaşındayım.Kadinlarin biyolojik saati her an işliyor maalesef
Arkadaşınız doğru olanı yapmış ama..Hayattaki tek amacının evlenmek olması kötü bişey değil ki. Hatta iyi bişey. Çoğu evlenmemiş insan da zaten bunu istemiyomus gibi yapıyor ama içinde uktesi var biliyorum. Sonuçta evlenmeden çocuk yapamicaksin anne olamicaksin bu da bir kadın için çok önemli. Hiç şimdi teselli moduna girmicem bence gerçekleri duymak teselli etmekten daha iyi bir yardım.
Bnm bir arkadaşım var ünv.birlikre okuduk , çoğu erkeği beğenmezdi genelde cool tipli barlardan çıkmayan eğlenmeyi seven çocuklardan etkilenrdi. E onlar da ciddi ilişkiye merakli değil gezip tozmayi seviyorlar arkadaşım da evlenmeye merakli değildi ztn ben hep evlenecek birini bulmak isterdim beni kucumserdi. Şu anda 35 yaşındayız ben ikinciye hamileyim , bunu bir yetenek olarak veya ondan üstünlük anlamında söylemiyorum . Ama o da evlenmedigi için ve bu yaştan sonra artık taniyacagi insan sayısi kısıtlandığı için mutsuz, ailesinin evinden ayrıldı tek yaşıyor ve hiç sevgilim eşim olmicak mi diyo bana. E diyorum ben birilerini tanistirirm ama onları da beğenmezsn biliyorum çünkü aklı hala plaza erkeklerinde kaldı , onları ayartip nikah masasina oturtacak kadar alımlı ya da girişken de değil. Oturduğun yerden sana bakmicak tipler gelsin beni bulsun istiyorsun oldu.
Bn 31 yaşında evlendim kaç yaşındasın bilmiyorum. Şu da var evlilik için hiçbir yaş geç degil. Sırf evlenmiş olmak için evlenenlere dolu bu forum ve boşanma ile ilgili konu açılan açılana. Daha fazla sosyalleşme ye çalış, yeni insanlar tanı. Evden işe işten eve ztn kimseyi taniyamazsin ki.. kendi kültürüne hayata bakış acina , ailesi ile.de anlasabilecegin birini bulmak için çaba göstermek gerekiyo artık günümüz hayatında,
Eğer ciddi ilişki istemiyosa doğru olanı yaptı. Ama çok naif ve iyi bir insan. Hoşlandığı kişiler onu kullandı , kendisi illa.evlilik olsun demezdi ama ciddi bı sevgilisi olsun isterdi. O tür kişiler ise ciddi ilişki değil gezelim içelim modundaydi , sevgililik olarak da mutlu olamadıArkadaşınız doğru olanı yapmış ama..
Istemediği bir zamanda sırf evlenmek için evlense miydi?
O zamanda hazır olmadığı için belki şimdiye boşanmıştı..
Bu arada her kadın için çocuk doğurmak ulvi bir görev değil..
Bazılarının bilinçli olarak çocuğu yok mesela..
Çocuk sahibi olmak tamamen tercih meselesi..
Çoğu kadının evlenmek istese bile evlenmek istemiyorum demesi de insanların patavatsız olmasindan dolayı.. niye evlenmedin yok isteyenin mi yoktu! Gibi densiz sorular sordukları için mecbur istemem modunda cevap veriyorlar. ( bazen bende yapıyorum mecburen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?