Herkesin hamilelik haberini almak

canım daha 19 yaşındasın hele bir bekle. en önemlisi de çocuk tek başına yapılmaz. bir abla tavsiyesi eşin kendini hazır hissetmiyor bu açık belli . yarın bir gün çocuğun olucak eşin de hazır olmadığı için seni ihmal edicek. konularda çok okuduk. aldatmalar vb şeyler oluyor yani . çocuk karı koca istediğinde olur . ben 19 yaşımda evlendim 2.ci senemde çocuk sahibi olduk evet güzel şeyler . ama bu kadar acele etme mantıklı düşün.

Kız bi dur aa 20 bari ol.

Hamile olmaya ozeniyorsundur bunu anlayabiliyorum.. hamilelik cok guzel bir duygu tamam ama inan sadece hamile olmakla bitmiyor bu is cocuk bakmak hele de yetiştirmek bak yetistirmek diyorum bu cok onemli ayrinti.. o kadar zor ki cocuk illaki dogacak buyucek ekmegini yemeğini ver her cocuk büyür ama yetistirebilmek duzgun bir insan olmasini sağlayabilmek bir meziyet ve herkes yapamiyor bunu.. sen daha simdiden milletin lafi ile bu kadar kendine yukleniyorsan pskilojini bozuyorsan çocuk oldugunda onkadar buyuk yuklerin altina gireceksin ki yaşın daha cok küçük cok pisman olursun.. öncelikle kendine gel ve toparlan milletin ağzıni kapat.. öncelikle imkanin varsa oku hadi imkan yok ya da sen istemiyorsun o zaman evliligin tadini çıkarmaya bak gezin tozun yiyin için.. her sey zamaninda güzel vakti gelir cocugun da olur her şeyin bir zamani var olanda da olmayanda da vardir bir hayır.. bak senden kac yas buyugum abla tavsiyesi 26 da evlendim 28 de anne oldum olmuyordu cok istedim tedavi vs derken.. cok sukur evlatlarim var 32 yasindayim ama o kadsr agir bir sorumluluk ki.. lutfen bu yazdiklarimi dikkate al silkelen kendine gel hayatini yaşa..

Back
X