• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin her dediğine inanmak

Terazikizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
397
216
48
Merhabalar benim geçmişte şöyle bir problemim oldu hemen herkesin her dediğine inanırım saman altından su yürüttüğünü çok geç anlarım ve bunun gibi durumlar gelmiştir herkesin başına, nasıl ayırt edebiliyorsunuz kim doğru kim yalan söylüyor?

Kimseye inanmam ki baştan
inanmış gibi yaparım belirtiler ne yöndeyse o yönde inanırım sonra da
ahahah hiç açıklayıcı olmadı yani paranoyakça bir durum değil de şöyle anlatayım
biri annem dedi ki ekmek aldım eve gel
beynimden geçenler:
yemeğe çağırıyor neden çağırıyor saat kaç yemek çağırması için mantıklı bir zamanlama mı
yoksa bir bahane olarak mı sunuyor gelmem için neden sunuyor bahaneyse vs vs
tabi bunlar beyin süzgecinde çok hızlı ve düzenli gerçekleştiği için bu kadar şüpheci de yaklaşmıyorum aslında ama sadece her ayrıntıyı düşünüyorum
yaw uzaktan bakınca bu da çok aşırı ayrıntı ya napalım herkesin farklı sanırım o_O

Yani çok yakın arkadaşım dediğim insanında dediklerine kandım sevgi dolu yaklaştığım i,in ne yapsam bilemiyorum... Çok kolay kandırmaya çalışıyorlar insanı...

Herkesin her dediğine inanırsan uzun yaşamıyorsun zaten.
mutlaka ciddi bir kazık yiyor, kandırılıyor, enkaz haline geliyorsun.
sonra toparlayıp doğru yolu buluyorsun )

İşte ben neden yalan söylesin vs gibisinden sevgi pıtrcığı gibi davrandığım için çok kazık yedim bende algı eksikliği var sanırım.
zaten başkalarına karsı konusmaları, hareketlerınden de anlasılır. hee bazıları bu konuda çok ıyı onlar ayrı kefede :p biri bişi dedı dıyelım ve senın feci aklına takıldı '' dogru mu acaba?'' dıye düşünüyorsun... o zaman karsı tarafla irtibata gecıp ya alttan alttan sorarsın
ya da onun karakterıne bakıp anlamaya calısırsın. cıvık ve yalancılar bol çenesınden de anlasılıyor...
bazıları sadece kendı fikirlerini söyler karsı taraf için, ona hiç takılmamak lazım çünkü; o karsı tarafa hıssettıklerıdır. olabilir sevmez, elektrıgı uymaz. önemlı olan senın o kişiye olan elektrıgın.

Hayat tecrübesi dedikleri yediğin kazıkların bileşkesi demek :KK66:

Daha çok kazık yemen gerekiyor sanırım, anladığım kadarıyla hamd olsun etrafındaki insanlardan o yönden sıkıntın yok :KK49:

Back
X