Söylüyorum defalarca söyledim, benden maddi olarak beklentisi olduğu için kabul ettiremiyorum
Trip atıyor annem küsüyor konuşmuyorİyi de kabul ettiremiyorum diye bir şey olamaz ki. Kadın silah dayamıyor ya alnınıza, gitmeyin olsun bitsin.
ya ama yüzleşmek zorundasınTrip atıyor annem küsüyor konuşmuyor
Trip atıyor annem küsüyor konuşmuyor
Trip atıyor annem küsüyor konuşmuyor
İster inan ister inanma, istesek fabrikada bile yiyip gelebiliyoruz, kendime güvenmesem söylemem eşime de idare et deeim.bence trip mirip hikaye işine geliyor haxır yemek
Merhabalar herkese,
Benim bir derdim var, konu da şu; Mesela işyerimden vereyim örneği. Haklı olduğum konularda savunmamı yaparken bişeyler anlatmaya başladığım anda gözlerim doluyor ağlamak geliyor içimden tabi ses falan gidiyor o esnada, direkt karşıya güçsüz imajı veriyorum. Her seferinde bi konu anlatıcam mesela haksızlığa uğramışım, bikaç kere üstümün yanında ağladım. Sinir boşalması oluyor, tutamıyorum. Yani ne yapacağımı şaşırdım, konuyla ilgili durumu yaşayıp çözen oldu mu?Olduysa yorumlarınıza ihtiyacım var bayanlar. Artık diyorum herhalde çocukluktan gelen mi bişey? Çünkü aynı sorun kardeşlerimde de var. Babam beni suçladığında mesela hiç konuşturmazdı savundurmazdı kendimi, ve konuşamadıkça da ağlardım hatırlıyorum Kendimi savunmak istiyorum artık.
Hergün kaynanamda yiyoruz yazsanız ,İyi akşamlar bayanlar..
Çok yorgunum, kafam artık dayanmıyor çünkü daha önceki konularımdan da bildiğiniz gibi her gün benim ailemde yemek yiyoruz vs, anneme söyledim artık kendi evimizde yiyelim fln diye fakat olmaz neden vs beni sorguya çekti evimizde yemek istiyoruz dedim burda pişiyo fln dedi asla kabul ettiremiyorum ne desem anında olmaz burda yiyin boşuna uğraşma sen evde diyor. Hep bana masraflardan yakınıyorsun hem azalır masraf dedim sen yiyorsan veriyorsun parasını dedi.
Eşim bi yandan bana patlıyor her allahın günü ordayız diye. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, lütfen bana bi akıl verin...
Nasıl yani , evlisiniz ama hep aileniz yanında mı olup yemek yiyorsunuz ? Bence net bir şekilde söyleyin ben eşimle vakit geçirmek kendi evimde yemek yapıp yemek istiyoruz diye . Kimsenin size karışma gibi bir durumu olmamalı bu saatten sonra . Gelip yiyin diyince de yapmak zorunda değilsiniz ki . Tamm haftada bir iki haftada bir olur ama her gün her gün bana tuhaf geldiİyi akşamlar bayanlar..
Çok yorgunum, kafam artık dayanmıyor çünkü daha önceki konularımdan da bildiğiniz gibi her gün benim ailemde yemek yiyoruz vs, anneme söyledim artık kendi evimizde yiyelim fln diye fakat olmaz neden vs beni sorguya çekti evimizde yemek istiyoruz dedim burda pişiyo fln dedi asla kabul ettiremiyorum ne desem anında olmaz burda yiyin boşuna uğraşma sen evde diyor. Hep bana masraflardan yakınıyorsun hem azalır masraf dedim sen yiyorsan veriyorsun parasını dedi.
Eşim bi yandan bana patlıyor her allahın günü ordayız diye. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, lütfen bana bi akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?