Herkesin tribini çekmekten tükendim

Deeprise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
128
67
48
34
İyi akşamlar bayanlar..

Çok yorgunum, kafam artık dayanmıyor çünkü daha önceki konularımdan da bildiğiniz gibi her gün benim ailemde yemek yiyoruz vs, anneme söyledim artık kendi evimizde yiyelim fln diye fakat olmaz neden vs beni sorguya çekti evimizde yemek istiyoruz dedim burda pişiyo fln dedi asla kabul ettiremiyorum ne desem anında olmaz burda yiyin boşuna uğraşma sen evde diyor. Hep bana masraflardan yakınıyorsun hem azalır masraf dedim sen yiyorsan veriyorsun parasını dedi.
Eşim bi yandan bana patlıyor her allahın günü ordayız diye. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, lütfen bana bi akıl verin...

Söylüyorum defalarca söyledim, benden maddi olarak beklentisi olduğu için kabul ettiremiyorum

annen size taşınsın senin evinde yemek yapsın
annen yemek yapar kocan evinde yemek yer sende ikisini tribiden kurtulursun
ister istemez biriyle yüzleşeceksin

Maddi olarak gene yardımda bulunun tabi imkanınız varsa
Bu durumum evliliğinize yansıdığını söyleyin

Bir atar, iki atar üçüncü de kabullenir. Sizinde artık bir aileniz var. Kimse hergün kv 'sinin evinde yemek yemek istemez. Bu dengeyide siz sağlayacaksınız.

Yukarıda alıntıladığım konunuzda da haksızlığa uğradığınızda hakkınızı savunamadığınızı, sadece ağladığınızı söylemişsiniz. Başka bir konunuzda da “kızım kendini savunamıyor sadece ağlıyor” demişsiniz. Bir düşünün bakalım kızınız kimi rol model alıyor? Kendi evinizde yemek yapamayarak kızınıza da iyi örnek olmuyorsunuz. Biraz güçlü olun.

Hergün kaynanamda yiyoruz yazsanız ,
eşiniz topa tutulurdu
Niye yemiyorsunuz evinizde sorması ayıp ?

Kabul ettirmenize gerek yok ki kendi özgür iradenizle karar vermeniz lazım. Gitmeyin bir iki gün küserler sonra bir hafta sonra gidersiniz bir gün konuşur barışırsınız haftada bir gelelim dersiniz olur biter

Nasıl yani , evlisiniz ama hep aileniz yanında mı olup yemek yiyorsunuz ? Bence net bir şekilde söyleyin ben eşimle vakit geçirmek kendi evimde yemek yapıp yemek istiyoruz diye . Kimsenin size karışma gibi bir durumu olmamalı bu saatten sonra . Gelip yiyin diyince de yapmak zorunda değilsiniz ki . Tamm haftada bir iki haftada bir olur ama her gün her gün bana tuhaf geldi

Annenize bağımlı mısınız? Küserse küssün, kızarsa kızsın. Annenizi kırmayı düşündüğünüz kadar evliliğinizin huzurunu, özelini düşünün. Siz diretirseniz annenizde durumu kabullenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…