• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkesten çok özür dilerim...

evet çok doldum
içimde bi dünya dert var.. hangi birini dökeyim ki..
güvenecek biri olsaydi ki anlatirsam...
yok ki
kendimi suçladim niye böleyim dedim ben neden insanlari mutlu edemiyorum ben mutlu olamadığım için dedim.
hayatta herkesin sınavı&sınavları olur canım benim..:KK66: Sende böyle olmasını istemezdin değil mi ? ama değiştirebileceğin şeyler için çabalayabilirsin. Ve inan başardıkça daha da mutlu olduğunu göreceksin. Seni beğenmeyen sevmeyen insanlardan uzak dur öncelikle. Gün gelip onlar senin kapını çalacak . Sen özelsin güzelsin en önemlisi annesin. :KK36:

hayatta herkesin sınavı&sınavları olur canım benim..:KK66: Sende böyle olmasını istemezdin değil mi ? ama değiştirebileceğin şeyler için çabalayabilirsin. Ve inan başardıkça daha da mutlu olduğunu göreceksin. Seni beğenmeyen sevmeyen insanlardan uzak dur öncelikle. Gün gelip onlar senin kapını çalacak . Sen özelsin güzelsin en önemlisi annesin. :KK36:
hayatım boyunca hepsi sinav..
bide açiköğretim okuyorum..
kafa
kalp
çevre

çocuk
herşeyisinav.. geçemedim mi zorlaşiyor.

Isitme engellilerle calismistim bir sure. Bana gore onlarin ayri bir sempatisi var. O kadar tatlilar ve zekiler ki sevilmemeleri cok zor. Sen de kendini yazarak oldukca iyi ifade etmissin. Her insanin donem donem bunaldigi zamanlar olur. Gececektir merak etme.Ne guzel yuva kurmussun, cocuklarin var. Olumlu taraflara odaklan ❤

Isitme engellilerle calismistim bir sure. Bana gore onlarin ayri bir sempatisi var. O kadar tatlilar ve zekiler ki sevilmemeleri cok zor. Sen de kendini yazarak oldukca iyi ifade etmissin. Her insanin donem donem bunaldigi zamanlar olur. Gececektir merak etme.Ne guzel yuva kurmussun, cocuklarin var. Olumlu taraflara odaklan ❤
her işitme engelli farklidir. küçükken içten de oldum içine kapanık olmamişim.. her iyi tarafa bakardim. beni istemeyene bi yol bulurdum. giderdim arkadaşlık kazanirdim. sevmeyen olurdu alınmazdim.. çok azim vardi bende. yapabilecegimi yapardim.
bi süre sonra degişiyor.
noldukça farklılaşiyor insanlara dünyaya bakış akışı değişiyo.
diyorum ki bu ben degilim...
hayır ben yapardim ne oldu diyorum...
neden toplum içine girmiyorsun diyorum..
çekinir olmuşum konuşamaz olmuşum anlamaz diye düşünüp oradan kaçar olmuşum. sosyal fobi kazanmişim ben oysa...
yoksa hiç bişey umrumda olmaz...
ansikyete mi oluştu..kendimde ne olduğu bile bilmiyorum.

Size boyle hissettiren insanlar utansin. Siz niye ozur diliyorsunuz. Onlar dilesin. Ben burdan gayet guclu bir es ve anne gordum. Kolay degil elbette sizin icin ama ne guzel anne olmussunuz es olmussunuz. Rabbim yuvanizi daim eylesin. Tum guzellikler sizinle olsun.

mükemmel görünmekten yoruldum..
olduğum gibi olunca kimse kabul etmiyor beni.
Olduğun gibi kabul etmeyenler hayatında olmasın zaten canım, kimse için olmadığın birine dönüşmek zorunda değilsin, kim mükemmel ki sen kendini beğenmiyorsun 💜

Kendine bukadar yüklenme çok zor herşey ama Hasta olursun dahada çok

evet kendimi begenmiyorum. :KK43:
Bende hiç beğenmem biliyor musun :) bende de cilt hastalığı var çocukluğumdan beri vitiligo, netten bakarsan görürsün. Ne üzüntüler, travmalar yaşadım çocukken, ergenken vs. bunun yüzünden evlenmeyeceğim bile derdim :) kapatıcı kullanmadan asla dışarı çıkmıyorum, insanların saçma salak bakışlarından bıktığım için, yüzümü kapatıyorum hadi de ellerim harita gibi :) bu çağda hala görüp abes sorular soranlar var, önceden olsa günlerce ağlardım şimdi tebessüm edip bu da böyle bir hastalık deyip lafı tıkıyorum ağızlarına. Görenler tarafından beğenilen, güzel bulunan biriyim ama gel bana sor hiç öyle bulmuyorum kendimi, bende isterdim makyaj yapmak zorunda olmadan hop dışarı çıkabilmeyi ama olmuyor işte güvenemiyorum kendime.
Birde başörtülü olduğum için aaa makyaj yapıyor cık cık cık diyenler var mı diye düşünüyorum ona da üzülüyorum :) gerçi sadece kapatıcı sürüyorum ama.
Çok uzattım, kendimizle barışık olmaktan başka seçeneğimiz var mı? Benim taktiğim kendi hastalığım ile ilgili olarak, çok daha kötü durumda olanları düşünüyorum, acı verici hastalığı olanları
:KK43: Allah şifa versin hepsine

Seni üzünler, üzülmene sebep olanlar tırnağın olamazlar. Bundan hiç şüphen olmasın.
Üzme kendini ne olur.

sana boyle hissettirenler utansin...
bak ufacik bir gulumse olsun yuzunde... iki bebem var tek basimayim. sanirim 3 aydir kuafore gidemedim kaslarim belgrad ormani zaten manikuru birakali 3 yil falan oluyor tirnaklarim cocuk tirnagindan hallice, abartmiyorum. parmak boyasi, pastel boya sulu boya lekeleri falan oluyor yani o derece... neyse kucuk sipayi uyuturken instada geziyordum. eski bir arkadasim 50 gun falan oldu dogum yapali story atmis "kalici oje yaptirmadigi icin bin pisman anne koyalim suraya diye" ayaklarina oje suruyor falan. yavasca biraktim telefonu... derdimi seveyim dedim...
mukemmel olamazsin olmamalisin da insan kusurlariyla guzeldir...
kilolarinla guzelsin sen, yetismeyen maasinla, eksikliklerinle tamsin aslinda...
o mukemmellerin de dertleri var derdi kaloci oje olsa da...

Arada hepimiz de boyle seyler oluyor canim. Kendini suclama. Biraz da kendi mutlulugun icin birseyler yap. Mutlu olacaksan istiyorsan kilo ver yoksa kimsenin ne dedigi umurunda olmasin. Beb de arada deli gibi aglarim 33 yasinda ikinci esimden bosandim. Bir de kizik var. O kadar kotuydum ki nefes alamaz olmustum. Is yerine gitmek bile istemiyordum. Sonra ust uste iki cok yakin arkadasim vefat etti. Kendi kendime skret hayatina ve kizinla guc ol dedim. Cok sukur iyiyim artik.
Ben herseyin mukemmel olmasi icin ugrasmayi biraktim. Sen de birak. Su akar yolunu bulur hesabi... Yap guzel bir kahve benden degerlisi yok de keyfine bak. Sevgiler

tatlım...
zeka engelli olmayıp, anlayabildiğin ve kötü hiç bir lafı işitemediğin için,
%100 görme engelli olmadığın için,
dili zehir olup da kalp kırmadığın için,
millet evladı olsun diye türlü türlü yollar ararken, bir evladın olduğu için,
ve bu evlada en güzel şeyi, sabrı yaşayarak öğrettiğin için,
Eşin seni tüm bahsettiğin olumsuzluklara rağmen ,olumlu yanlarını görüp seninle evlendiği için,
eşine dırdırcı kadın olmadığın için,
sokaklarda yaşamak zorunda kalmadığın ev hayatın olduğu, yuvan olduğu için,
yaşamak zaten birikim, hayatı acısıyla tatlısıyla biriktirdiğin için,
iş hayatında patron değilsen kimse sana başarılısın demez,sen alnının akıyla para kazandığın için,
el kadar et bin ayıp örtermiş, kilo vermenin yine senin elinde olduğu için,
dermansız dertlere gelip çarem ne benim diye kıvranmadığın için,
maaşın var kendine elbise alamasanda çocuğuna dondurma almak seni daha mutlu ettiği için,
ve en önemlisi ben buyum diyecek kendini böyle kabul edecek erdeme sahip olduğun için,
ŞÜKÜR etmelisin.
sen kendini kabul eder seversen , sana kötü hissettirenler senden özür diler.
kendine gel, rabbimin gücüne gider. o seni böyle yaratmış, mükafatını farklı yerden verecektir. sabret şükret

mükemmel görünmekten yoruldum..
olduğum gibi olunca kimse kabul etmiyor beni.
İyi de bu herkes için geçerli,
Bu hayatta kim olduğu gibi hepimizin sıfatları var, buna göre yaşıyoruz.
Ayrıca ben kimsenin olduğu gibi olmasını istemem, asgari düzeyde olsunlar, yoksa özümüz fazla hayvani

Bende hiç beğenmem biliyor musun :) bende de cilt hastalığı var çocukluğumdan beri vitiligo, netten bakarsan görürsün. Ne üzüntüler, travmalar yaşadım çocukken, ergenken vs. bunun yüzünden evlenmeyeceğim bile derdim :) kapatıcı kullanmadan asla dışarı çıkmıyorum, insanların saçma salak bakışlarından bıktığım için, yüzümü kapatıyorum hadi de ellerim harita gibi :) bu çağda hala görüp abes sorular soranlar var, önceden olsa günlerce ağlardım şimdi tebessüm edip bu da böyle bir hastalık deyip lafı tıkıyorum ağızlarına. Görenler tarafından beğenilen, güzel bulunan biriyim ama gel bana sor hiç öyle bulmuyorum kendimi, bende isterdim makyaj yapmak zorunda olmadan hop dışarı çıkabilmeyi ama olmuyor işte güvenemiyorum kendime.
Birde başörtülü olduğum için aaa makyaj yapıyor cık cık cık diyenler var mı diye düşünüyorum ona da üzülüyorum :) gerçi sadece kapatıcı sürüyorum ama.
Çok uzattım, kendimizle barışık olmaktan başka seçeneğimiz var mı? Benim taktiğim kendi hastalığım ile ilgili olarak, çok daha kötü durumda olanları düşünüyorum, acı verici hastalığı olanları
Arkadaşım sen her halinle çok güzelsin hiç utanma kendinden... Herkesin gizli hastalığı olduğu biliyorum kendini saklıyor çoğu kişi ... Ben hiç kendimi saklamadim duymadığını gormediğini saklanmaz... Benim cildimdede güneş lekesi dolu. Her yerimde küçük kırmızı benek ... bu benek çıkınca güneşe alerji olduğunu öğrendim. Bide yiyeceklere de var. Hiç bilmezdim bole şeylere.

tatlım...
zeka engelli olmayıp, anlayabildiğin ve kötü hiç bir lafı işitemediğin için,
%100 görme engelli olmadığın için,
dili zehir olup da kalp kırmadığın için,
millet evladı olsun diye türlü türlü yollar ararken, bir evladın olduğu için,
ve bu evlada en güzel şeyi, sabrı yaşayarak öğrettiğin için,
Eşin seni tüm bahsettiğin olumsuzluklara rağmen ,olumlu yanlarını görüp seninle evlendiği için,
eşine dırdırcı kadın olmadığın için,
sokaklarda yaşamak zorunda kalmadığın ev hayatın olduğu, yuvan olduğu için,
yaşamak zaten birikim, hayatı acısıyla tatlısıyla biriktirdiğin için,
iş hayatında patron değilsen kimse sana başarılısın demez,sen alnının akıyla para kazandığın için,
el kadar et bin ayıp örtermiş, kilo vermenin yine senin elinde olduğu için,
dermansız dertlere gelip çarem ne benim diye kıvranmadığın için,
maaşın var kendine elbise alamasanda çocuğuna dondurma almak seni daha mutlu ettiği için,
ve en önemlisi ben buyum diyecek kendini böyle kabul edecek erdeme sahip olduğun için,
ŞÜKÜR etmelisin.
sen kendini kabul eder seversen , sana kötü hissettirenler senden özür diler.
kendine gel, rabbimin gücüne gider. o seni böyle yaratmış, mükafatını farklı yerden verecektir. sabret şükret
evet anliyorum kötü laf duyamiyorum.
dedim ki ne dedin. yok bişi...:/;
sonra anliyorum...
beni anlamaz yapamaz önyargiyla yaklaşan kişileri sevmiyorum.
diğer zamana çok şükür...
ben neler yaşadim.. çocukluğumda...
dişlandim...
istenmedim..
sirasiz kaldim siniflarda...
neyim eksik dedim
agladim...
oynatmadilar bile...
komşum anneme oynatmayacagim kızını dediği anda annem eve gidip ağlamiş.. havale etmiş.
sonra beni oyunlarin içine sokan benden 6 yaş büyük abla vardi. bacagindan engelliydi..
çok güzel bir kızdı. severdim onu. o alirdi benimde var engelim derdi.. üzülme derdi.
kim olursa olsun ben ÖZÜRLÜ BU diyen kişileri kızarim. kimse özürlü degil..
Engellidir. ve herkes engelli adayidir.. içinde gizli hastalık da vardir... iyi düşünemeyen de vardir..
ben sadece az göremediğim için hiç duyamadığım için çok şükür..
bende ne hata varsa ne kusurum varsa herkesten özür diliyorum...:KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba...
ben kendimi ifade edecegim...
işitme engelli olduğum için.
% 50 si görme engelli olduğum için.
konuşamadığım için..
bişeyler anlatip paylaşamadığım için..
sus pus durduğum için...
çocuğuma bişey öğretemediğim için...
çocuğuma işitme annesi olduğum için.
normal anneleri gibi olamadığım için..
bu böle şöle diyemediğim için.
çocuğuma dil dökemediğim için...
Eşime iyi eş olamadığım için...
Eşime muhabbet edemediğim için...
eşime çok yük verdiğim için...
hayatıma yön veremediğim için...
ev hayatima düzene sokamadığım için...
birikim yapamadığım için
iş hayatimda azimli olamadığım için..
iş hayatimda başarılı olamadıığm için
kilo veremediğim için...; ( yıllardir veremiyorum )
kilo ver kilo ver diyen arkadaşlarimi dinlemeyip veremediğim için..
ben maaşimi kendime güzel kıyafetler alamadığım için...
ev geçindirmekten başka bişey düşünemediğim için...
artık zorlaniyorum bu dünyada yaşamayı..
hiç bişeyden keyf alamiyorum. haz alamiyorum.
ne yapsam ben buyum dedim..
hiç hissedemiyorum mutluluk alamiyorum..
yorgunum...
üzgünüm..
herkesten çok özür dilerim.. beni affedin KK kadinlari..
sizlerle doğru dürüst arkadaş olamadığım için...
ben işaret dili tercümanıyım ve etrafımda fazlasıyla işitme engelli var yazılarını yorumlarını okudum kullandığın kelimeler anlatım şeklin baya gelişmiş durumda. Kendini gayet geliştirmişsin söylemesen kimse anlamaz zaten yazılarından, kendine haksızlık etme sizler çok güzel insanlarsınız.

benimde 6 yaşımdan beri vitiligo var insanların hala saçma soruları sinir ediyo bile bile sormaları falan güneş alerjisi diyip geçiyorum artık :)) Artık hiç umrumda değil ama yinede Allah şifa versin :)

Back
X