- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden :))
Böyle insanlar genelde çok boş konuşur malesef şu an benim de etrafında böyle biri var. Allahtan artıları fazla da bu yönünü absorbe ediyor.Aklıma biri geldi böyle deyince
Benim bir arkadaşım vardı ömür bak adını buradan yazıyorum ömür beni deli ettinneyse işte kız iki kelime konuşturmazdı beni iki kelime ya o kadar çok konuşurdu o kadar lafı ağzıma tıkardı ki:) tabi grup çalışması yaptığımızdan mecburen muhatap oluyordum,bir gün bana şey dedi sen ne kadar sessiz bir kızsın çok az konuşuyorsun
güldüm hala da hatırladıkça gülüyorum ama yanındaki kızlar cidden hala konuşamıyor arkadaşları olanlar
![]()
Belki de çok güzelsinizdir endamınızın karşısında eziliyorlardırDegisik bir endamin var baska bir hava var demisti arkadasim sende...ondan olmasin?
Ya bence kimse çekmez öyle kızı ki gerçekten sessiz değilim ama öyle garipti ki rahatsız edici düzeyde kimse kalmaz bence çevresinde böyle insanların bir süre sonraBöyle insanlar genelde çok boş konuşur malesef şu an benim de etrafında böyle biri var. Allahtan artıları fazla da bu yönünü absorbe ediyor.
Aynen doğru diyorsun zaten kendileri de söylüyor benim kimse yok arkadaşım yok diye.E kalmaz tabi.Ya bence kimse çekmez öyle kızı ki gerçekten sessiz değilim ama öyle garipti ki rahatsız edici düzeyde kimse kalmaz bence çevresinde böyle insanların bir süre sonra
Dogru tahmin olabilirmi acabaBelki de çok güzelsinizdir endamınızın karşısında eziliyorlardır![]()
Eee sizde demissiniz boylu poslu girisken birinden bahsediliyor diye ve sonunda yazimi bahane ederek bende arkadas olmak istemezdim yazmissiniz...ah kadin kadini kiskanmasa butun dunya bayram olsaKonu basligini okuyunca arkadaslariniz sizden utaniyor sandim (kotu ozelliklerden kaynakli), ama iceriginde boylu poslu, konukan, girisken bir kadindan bahsediliyor. yazim tarzinizdan hazzetmedim, bende arkadas olmak istemezdim sanirim
Ya bence kimse çekmez öyle kızı ki gerçekten sessiz değilim ama öyle garipti ki rahatsız edici düzeyde kimse kalmaz bence çevresinde böyle insanların bir süre sonra
Pardon ama siz ikiniz beni kendi kafaniza gore cok konusan bos konusan ilan etmissiniz bunun kanisina nerden vardiniz bana aciklarmisiniz..he karsimdaki rahatlasin diye gulumserim espiriler yaparim dedim diye mi bunu ilan ettiniz...hangimiz yapmiyor bunu peki? Ortami yumusatmak icin espiri yapmak gulumsemek ....bunlari hepiniz yapiyorsunuz...yapmiyorum dediginiz sey kafanizda yarattiginiz kisilik...e onu bende yapmiyorum...bukadar abarttiniza gore..Aynen doğru diyorsun zaten kendileri de söylüyor benim kimse yok arkadaşım yok diye.E kalmaz tabi.
ben size demedim ki kendi arkadaşım ömürden bahsetmiştimPardon ama siz ikiniz beni kendi kafaniza gore cok konusan bos konusan ilan etmissiniz bunun kanisina nerden vardiniz bana aciklarmisiniz..he karsimdaki rahatlasin diye gulumserim espiriler yaparim dedim diye mi bunu ilan ettiniz...hangimiz yapmiyor bunu peki? Ortami yumusatmak icin espiri yapmak gulumsemek ....bunlari hepiniz yapiyorsunuz...yapmiyorum dediginiz sey kafanizda yarattiginiz kisilik...e onu bende yapmiyorum...bukadar abarttiniza gore..
Omuru ornek verdiginize gore benim karakterimi oyle canlandirdiniz ...omur gibi asla degilim buaradaben size demedim ki kendi arkadaşım ömürden bahsetmiştim
yanlış anlaşılma olmuş
alakası yok yahu ben sizi tanımam etmemOmuru ornek verdiginize gore benim karakterimi oyle canlandirdiniz ...omur gibi asla degilim buaradahatta istemisimdir surekli konusmaya biseyler bulan biro olmayi az ve oz konusurum
Eee sizde demissiniz boylu poslu girisken birinden bahsediliyor diye ve sonunda yazimi bahane ederek bende arkadas olmak istemezdim yazmissiniz...ah kadin kadini kiskanmasa butun dunya bayram olsa![]()
Çıkışta yüzünü halledelim mi dediler, kusura bakma da inandırıcı gelmedi :)Ya da yazicam ya bi dakka...
Bugun abiye deniyorum gayet kalabalik kabin bekleyen bayanlar falan...
Ayni abiyeyi bir kizla tesadufen denedik ciktik kabinden ki pisti...beni ordakiler cok begendi bu abiye harika durmus sende al kizim bayildik diyen bile oldu gercekten bende begendim diger kiz banna okadar ters bakkislarla beni suzuyorki aman allahim vallahi korktum o bakislari istesemde atamam ...ve kiz kabinde arkadasiyla hakkimda konusuyor...diyorki kiza manyak oturdu abiye ya fena kiskandim digeri kizim.kadinin yuzude guzel diyor digeri kanka cikista halledelim yuzunu diyor insallah yirtilirda giyemez elbise falan....... bide bana bak hemen cikar kanka tarzi konusmalara sahit oldum...ve anladimki bazi kadinlar guzel kadinlari asla istemiyor ellerinden gelse bakislariyla oldurecekler....cogu arkadasimda beni sirtimdan vurdugu icin yalniz kaldim...bunun aciklamasi bu bence.....