Herkez benden utaniyor

Koalina Koalina
D Depiedra

Arkadaslar merakimi.mazur gorun ama sen guzelsin ben daha guzelim sakami yapiyorsunuz anlamadim :KK57:eminim ikinizde guzelsinizdir de guzellik goreceli ve boyle soylenilmemesi gereken birsey cok itici duruyor karsidan

Ayrica konu.sahibesi evet guzellik cekinme sebebi olabiliyor ama siz uzerinde durmayin mutevazi olun Allah teala hepimize guzellik vermis bazisinin yuzu guzel olur karaterine isinamazsin bazinin bir kusuru olur ama cok sempatiktir seversin ,dis guzellige takilmayin hissederseniz utandiklarini sorun niye boyle.davrandin diye saglkli cevaplari alirsiniz

Konu sahibi nekadar güzelsin bilemem!ama ben insanların güzelliklerinden değil,kelimeleri yanlış söylediği yada yazdığı zaman cekinirim.yanlış anlamayın ama kendini gelistirmedigini düşünür,çekinir ve her söylediğimi farklı anlayabilir diye mesafeli durur ve fazla samimi olmam.gidip gelmek istemeyebilirim.bu arada *herkez*degil doğrusu *herkes*olmalıdır. Buda benim kuralım mesela.tip değilde nasıl konuştuğu, bilgisi benim ölçütümdür.kendinizi bu açıdan değerlendirin birde bence...

Size öyle gelmiştir ya da söylediğimiz kadar iyi biri değilsiniz insanların gözünde...

Koalina Koalina
D Depiedra

Arkadaslar merakimi.mazur gorun ama sen guzelsin ben daha guzelim sakami yapiyorsunuz anlamadim :KK57:eminim ikinizde guzelsinizdir de guzellik goreceli ve boyle soylenilmemesi gereken birsey cok itici duruyor karsidan

Ayrica konu.sahibesi evet guzellik cekinme sebebi olabiliyor ama siz uzerinde durmayin mutevazi olun Allah teala hepimize guzellik vermis bazisinin yuzu guzel olur karaterine isinamazsin bazinin bir kusuru olur ama cok sempatiktir seversin ,dis guzellige takilmayin hissederseniz utandiklarini sorun niye boyle.davrandin diye saglkli cevaplari alirsiniz
Herhalde şaka...
Diğer herkesin güzel olduğu için kendini kıskandığını ve bu yüzden yakınlaşmadığını düşünmek çok komik:halay:

Koalina Koalina
D Depiedra

Ben konuyi acarken guzelim tarzi sacma sapan seyler yazmadim canim bazi arkadaslar yazdikca bende yazayim dedim:KK45:

Sanki tanissak sizden cekinmem gibi geldi bana. Acaba bazi kurallariniz var, onu da sıkı bir sekilde uyguluyor olabilir misiniz, insanlar da kuralci oldugunuz icin daha tedbirli davraniyorlardir, benim de evim konusunda bazi kurallarim vardir, bazi insanlar bana gelince salondan baska yere kimildamaz, mutfagima girmezler pek, oysa benim kuralim yatak odasi icindir!
Mesela anlatim evime gelenlere nasil davrandimi siz karar verin...oncelikle kapida guleryuzle karsilarim mutlaka candan sarilirim hosgeldiniz ayaklariniza sagluk soyle buyrun derim oturduklarinda nasilsiniz tarzi sorular sorarim guleryuzumle herkezi rahatlatmaya calisirim espirilik bir ortam varsa iyi espiri yapar guldurum herkezi ikramlarim sinirsizdir herkezin doysun isterim anneleerimiz der ya hep sundan da al sundan da ye sizin icin yaptim tarzi gulerek konusurum ama bilmiyorim yinede bir eksiklik hissediyorum karsi tarafta bana karsi ..bu tavirlarim hataysa vallahi hata olsun daha diyecek bise yok herkez beni kaubeder

Kesinlikle çok güzelsiniz, sizin yanınızdada size bakmaktan aç kalmışlar, hayran hayran sizi süzüyor herkes, bende diyorum ki neden benden kimse utanmıyor çirkinliimdenmiş.uyarmadan geçemiycem yemek yerken Bıçak koymayın sofraya:))
Hadi ya uyarmasan napardim tūh ..tamamm aklimda bulundurayim bari ..malum etraf kiskanc kayniyor

Konu sahibi nekadar güzelsin bilemem!ama ben insanların güzelliklerinden değil,kelimeleri yanlış söylediği yada yazdığı zaman cekinirim.yanlış anlamayın ama kendini gelistirmedigini düşünür,çekinir ve her söylediğimi farklı anlayabilir diye mesafeli durur ve fazla samimi olmam.gidip gelmek istemeyebilirim.bu arada *herkez*degil doğrusu *herkes*olmalıdır. Buda benim kuralım mesela.tip değilde nasıl konuştuğu, bilgisi benim ölçütümdür.kendinizi bu açıdan değerlendirin birde bence...
Evime gelene asla kirici konusmam hatta cok misafirperver oldugum soylenir guleryuzlu oldugum soylenir...

Herhalde şaka...
Diğer herkesin güzel olduğu için kendini kıskandığını ve bu yüzden yakınlaşmadığını düşünmek çok komik:halay:
Herkes derken tanidigim ve bunu hissettiren kisiler
Herkes algisini neden bukadar abarttiz anlamadim ee laf olsun torba dolsun dimi...benim dedigim herkes benim etrafimda canimi sıkan kisiler tek tek isim yazmicama gore herkes diye genelledigimi dusunmussunuzdur de maksat dalga gecmek.pardon gectiigini sanmak

Herkes derken tanidigim ve bunu hissettiren kisiler
Herkes algisini neden bukadar abarttiz anlamadim ee laf olsun torba dolsun dimi...benim dedigim herkes benim etrafimda canimi sıkan kisiler tek tek isim yazmicama gore herkes diye genelledigimi dusunmussunuzdur de maksat dalga gecmek.pardon gectiigini sanmak
Etrafınızdaki insanlar neden sizi kıskansın? Yani daha önce de arkadaşım yok tarzı şikayetlerde bulunmuşsunuz size güzelliğinizden mi yanşmıyor insanlar?
Konu başında gayet güzel yorumlar gelmişti ama siz konuyu güzellik-kıskançlığa çekince komik oldu.
Bilmiyorum buna gerçekten inandınız mı ama bence sorunu başka bir şeyde arayın, kendinizi de kandırmayın.

Etrafınızdaki insanlar neden sizi kıskansın? Yani daha önce de arkadaşım yok tarzı şikayetlerde bulunmuşsunuz size güzelliğinizden mi yanşmıyor insanlar?
Konu başında gayet güzel yorumlar gelmişti ama siz konuyu güzellik-kıskançlığa çekince komik oldu.
Bilmiyorum buna gerçekten inandınız mı ama bence sorunu başka bir şeyde arayın, kendinizi de kandırmayın.
Hayir basta bende gayet normal yorumlar yaparken bu boslugun sebebini ararken konu buraya geldi ..eger ben sadece kiskanildihim icin bu dusunceye varsaydim konu yu da ona gore acardim ama ben neden diye soruyorum kendime ve sizce ne olabilir diye konuyu actim konunun icerigi bambaska yere geldi

Back
X