Herkez benden utaniyor

İyi niyet değil sen iyi niyeti bi araştır tdk'da iyi niyet kendini küçük düşürmek değil cınımm
Iyi niyetin őz tanimi kendini kucurmek olmayabilir tamamen ama benim yaptigim bana gore iyi niyetli bir yaklasim yoksa ne amacim olabilirki

Ah sen beni oturduğum yerden çatır çatır çatlatacak mısın sayın prayforlosers,güzelim falan neler diyorsun!
Yeterince çatladım bugün..
Hahahah kıskananlar çatlasın kuzum.
O değil de ben güzel kontenjanından faydalanamıyorum galiba, kimse benim üzerimde elbise parçalamak istemiyor :((((
Pf, çok üzüldüm şimdi.

Herke(z) benden utaniyor diye dusunen ve bu cumleyi rahatca kurabilen bir insan kendini bi b.k zannediyordur derim ve muhattap olmam. Cevreniz de bunu yapiyordur.
15 sayfadir kendinizde olup baskasinda olmayan bir vasfinizi da yazamamissiniz bu arada.
Konuyu vasiflarimi saydirmak icin acmadigimdan olabilirmi...sen o b.. kelimesini burda utanmadan pat diye soyleyebiliyorsan benle zaten muhatap olmasin oyle kisiler allah uzak etsin

Mesela anlatim evime gelenlere nasil davrandimi siz karar verin...oncelikle kapida guleryuzle karsilarim mutlaka candan sarilirim hosgeldiniz ayaklariniza sagluk soyle buyrun derim oturduklarinda nasilsiniz tarzi sorular sorarim guleryuzumle herkezi rahatlatmaya calisirim espirilik bir ortam varsa iyi espiri yapar guldurum herkezi ikramlarim sinirsizdir herkezin doysun isterim anneleerimiz der ya hep sundan da al sundan da ye sizin icin yaptim tarzi gulerek konusurum ama bilmiyorim yinede bir eksiklik hissediyorum karsi tarafta bana karsi ..bu tavirlarim hataysa vallahi hata olsun daha diyecek bise yok herkez beni kaubeder
Aslinda tam da Türk misafirperverligine uygun davraniyorsunuz, bilemedim sorun nedir, acik sozlulugune guvendiginiz birisi varsa onunla bu konuyu konusabilirsiniz, belki sizin farketmediginiz bir davranis yuzunden oluyordur cunku bircok kisi boyleyse bi yerde farkina varmadiginiz bir sekilde set cekiyor olabilirsiniz insanlara, bunu farketmemenizin sebebi de sizin alisik oldugunuz ve iyi niyetle yaptiginiz bir seyi insanlar farkli yorumlamasi olabilir.

Cok bakimlisin...?
Cok havalisin....?
Cok guzelsin...?
Cok zenginsin....?
Saclarin platin...?
Sivri dillissin ....?
3 uni bitirdin ....,?
Ukalasin.....?
Bunlarin hangisi ,yada hangileri var sende,?
Nereden tahmin ettin, bravo vallahi, konu sahibi iki şık haric hepsi demis :eek:

Aslinda tam da Türk misafirperverligine uygun davraniyorsunuz, bilemedim sorun nedir, acik sozlulugune guvendiginiz birisi varsa onunla bu konuyu konusabilirsiniz, belki sizin farketmediginiz bir davranis yuzunden oluyordur cunku bircok kisi boyleyse bi yerde farkina varmadiginiz bir sekilde set cekiyor olabilirsiniz insanlara, bunu farketmemenizin sebebi de sizin alisik oldugunuz ve iyi niyetle yaptiginiz bir seyi insanlar farkli yorumlamasi olabilir.
Birinden cesaret alip sordum neden yizyuzeyken benle boyle samimi degilsin dedim maj daki gibi o da sende bi baska hava var cekiniyo insan senden bi endamin var dedi nedemek istedi tam anlamadim ama o oyle dedi diye digerleride oyle dusuncek degil tabiki

Back
X