- Konu Sahibi polyanna1993
-
o kadar emek verilmiş yıl var ortada neden ayrılasın ki bu zamana kadar da sıkıntı yaşamışsın neden şimdi ayrılmayı düşünoyursun ki 19 yaşındasın ardık yetiştin bir genç kızsın senin için doğru olan oysa bırakmayın sevginizi derim ben. ailenin bu çocuğu istememesinde bir neden mi var yoksa yaşın küçük diyemi istemediler başta o da önemli
cnm benim anlamadigim aradan 5 sene gecmis neden hala annenle baban 14 yasindaymisin gibi davraniyorlar? bence ögrenseler bile sen resitsin. kac demiyorum kesinlikle böyle bir sey yapma ama annenle oturup konus gecici birsey olmadigini anlat. sert cikicaklardir belki ama sen sevdiginden vazgecme. (kendimde yasadim aynisi)
Anlamadığım ailen nie 5 sene önceki olayı hatırlayıp yaşayıp duruyorlar.Neden bu konuyu bu kadar büyüttüler aradan yıllar geçmiş çünkü..Allah kolaylık versin tatlım ne garip aileler var.Böyle bir evde yaşamak zor olsa gerek..
Çok yalnızım başka kimsem yok diyorsun ayrıca karşındaki adama güveniyorsan bende bırakma diyorum sevgilini...
Ayrılırsan o çocuğa haksızlık etmiş olursun..
Aileni de bırak kendi haline; evlen yahu..
bide o mesele var evlilik.. ben aileme biz birbirimiizi seviyoruz evleniicez desem hemen karşı çıkarlar vermezler kaçıyım desem yapamam bunu çıkmazdayım resmenn Allahımm yardım etsin bana başka diycek bişeyim yok
Canım bu noktada yapılacak tek şey var. Mesleğini eline alıp çalışıp özgürleşmen. Tek yol bu...
Ayrıca bu durumdan bahsedebileceğin bir rehber öğretmenin veya aile büyüğün yok mu? Aranızda iletişim ve kuşak çatışmaları var,belki birinin araya girmesiyle biraz kendilerini dizginleyebilirler.
Canımm benimmm aynısını birebir yaşadım harfi harfine ve şu anda aynı durumdayız .s Ailelerimiz aynı sertlikte hala karşı çıkıyolar bağrıınmalar bağrınmalara .s bir yere gidicek olayım doğru düzgün git gel baban arkandan gelicek filan sürekli böylelerinan ki bende ne yapacağımı şaşırdım ama yumuşıyacaklarına eminim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?