- Konu Sahibi polyanna1993
Ben 14 yaşımdayken bi çocukla çıkmaya başladım sonradan ailem bunu çok yakın akrabalarımızdan öğrendi ve benim işitmediğim tek laf kalmadı dayak bile yedim babamdan ben kötü bişey yapmadıgım halde afedersnz or.....pu yerine koydular beni açık açıkta söylediler bunu yüzüme şuan 19 yaşımdayım ve ben 14 yaşımdan beri ne dışarı çıkıp arkadaşlarımla buluşabiliyorum ne tek başıma çarşıya gidebiliyorum ne cep telefonum var nede bi öğlen arkadaşlarımla okulda kalıp yemek yiyemiyorumm okula bile servisle gidip geliyorum ve ben bunlara ragmen hala o çocukla çıkıyorumm çünkü beni seven anlayan tek kişi o bende onu çok seviyorum ama benimde bi sabrım var burnuma kadar geldi artık annemin her defasında 4 yıl öncesini ima edişlerinden bıktımm sabah okula giderken saçlarımı yıkamam bile suç biriylemi buluşcakmışımda sabah sabah saçlarımı yıkıyomuşumm ve bunu her saçlarımı yıkayışımda söylemesinden bıktımm benim sınıf arkdaşlarından başka arkadaşım yok tek arkadaşımm sevgilimm herşeyimi onunla paylaşıyorumm ve ben artık çok korkuyorumm tekrardan öğreniekler yine aynı şeyleri yaşıycam diye babam dün gece yinee yediğin b.k ları unutma dye laf etti o laftan sonra ben sevdigim çocuktan ayrılmaya karar verdim nasıl yapıcam ne söylycem bilmiyorumm ama yapmak zorundayımm bi yandanda onuda kaybedersem nasıl yaşıycamm diye düşünüyorum ama bilmiyorum kafam çok karışık nolur yardım edinn