merhaba
ben 19 yaşındayım 2 aylık evliyim kayınvalidemin yanında kalıyoruz durumları olmadıı için ayrı eve çıkamadık ben kocamı herşeyiyle varlığıyla yokluğuyla kabul ettim kocamla çok mutluyuz kocamı çok seviyorum ama annesiyle ve yengesiyle anlaşamadığımız çoğu noktalar var. y(
ayın evde değiliz ama bizim evimizden çıktığı yokDurumları olmadığı için yanlarında kalmıyorsunuz
Senin ve kocacığının durumu yok diye onların evine yerleşmişsiniz
Bi de elti ne alaka, o da mı evlenip aynı eve yerleşti. Kaç aile iç içe yaşıyosunuz ve kayınvalideyi beğenmiyosanız evinde durmayın.
Başlık tuhaf, kayınvalide ve elti daha popüler dert görümceden aslında BDV de.
eşim çok kıskandığı için çalışmama izin vermiyor ki ordan dan elim kolum bağlıSiz de gırın bır işte çalısın
Böylelıkle hem para bırıktırıp hemde o ortamdan uzaklaşmıs olursunuz
Bırde çocuk yapmayın
Sizin değil kayın validesinin evi. Eltinin yerinde olsam seni kıskanmam sonuçta kaçmış ama ayrı evi var. Kıymet bilsin.ayın evde değiliz ama bizim evimizden çıktığı yok
19 yaşında elin kolun bağlı kocan ne derse yapmak zorunda kalacağın bir evliliğin var yani.eşim çok kıskandığı için çalışmama izin vermiyor ki ordan dan elim kolum bağlı
Şu çok sevdim kabul ettim klişesini bırakın artık 2 ayda anlamışsınızdır aşk sevgi her sorunun çözümü olmuyor.
Kocan çalışmaya izin vermiyor mu?
Kocan çalışmaya izin vermiyor mu?
Ya yapmayın nolur eşinize ve annesıne köle mi doğdunuzeşim çok kıskandığı için çalışmama izin vermiyor ki ordan dan elim kolum bağlı
Kayınvalidesine geliyodurayın evde değiliz ama bizim evimizden çıktığı yok
O işin hikayesi zatenŞu çok sevdim kabul ettim klişesini bırakın artık 2 ayda anlamışsınızdır aşk sevgi her sorunun çözümü olmuyor.
kayınvalidesini çok seven biri olsa anlıyacam benimle otururken demediğini bırakmıyor onu görünce anne diye diye pervane oluyor etrafında bu nasıl işKayınvalidesine geliyodur
Sen hergün kalırken iyi de elti misafirliğe gelince kötü mü
Sende sevmiyosun ama evine yerleşmişsinkayınvalidesini çok seven biri olsa anlıyacam benimle otururken demediğini bırakmıyor onu görünce anne diye diye pervane oluyor etrafında bu nasıl iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?