herkezin derdi görümce olur benimki eltimle kayınvalidem :(

aynurkrcl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
48
3
1
29
merhaba

ben 19 yaşındayım 2 aylık evliyim kayınvalidemin yanında kalıyoruz durumları olmadıı için ayrı eve çıkamadık ben kocamı herşeyiyle varlığıyla yokluğuyla kabul ettim kocamla çok mutluyuz kocamı çok seviyorum ama annesiyle ve yengesiyle anlaşamadığımız çoğu noktalar var. yengesi benimle nişanlılığımdan beri uğraşıyor şubat ayında nışanlandım kendisi kaçarak evlendiği için bana yapılan nişan olsun alınan kıyafetler olsun aldığımız yatak odası olsun herşeyi kıskanıyor her fırsatta önüme geçiyor baş başa kaldığımız çok güzel sohbettimiz oluyor fakat yanımızda iki kişi daha olsun hemen dönüyor beni umursamazmış gibi hiç laf atmıyor buda benim morelimi bozuyor sonra ben niye böyle yapıyorsun dediğimi sorun oluyor kayınvalidem sen çok takıntılısın en ufak şeylere bile takılıyorsun diyor yaptıkları hareketler söyledikleri sözler takılmıyacak gibi değil ki geçenlerde pazar kahvaltısında hep beraber biz delerdi eltimin dedesinden miras olarak iki tane ev düşüyor kendisine eltiminden benim yaşlarda bi tane kız kardeşi var bu miras konusu açıldı kayınvalidem birden kocama ben sana demedim mi zamanında iki kardeş iki kız kardeşi alsaydı sanada ev düşerdi şimdi dedi çıktı beni eltimin kocamın önünde gururumu kırdı niye böyle dedin diye sorsam şaka yaptık diyeceklerine eminim ama böyle gurur kırıcı bi lafın şakası olmaz kocama alrılalım diyorum kendimizi toplayıp para biriktiresiye kadar olmaz diyor e bende evde annesiyle durdukca bunalıyorum her fırsatta bi laf sokma uğrayışında özellikle bunu eltimin önünde yapıyor. tahmülüm kalmadı artık ne eltimin nede kayınvalidemin suratını görmek istemiyorum ne yapmam gerek onuda bilmiyorum sadece 2 ay içinde beni bu kadar bezdirebildilerse kim bilir bi ömür ne çektirecekler bana bana akıl verebilimisiniz sizcene yapmalıyım lafına karşılık versem yeni gelin konuştu olacak vermesem içime attıp daha da bunalacam çok çaresizim lütfen bana beni rahatlatacak bişeyler söyleyin. ;(

Ah keşke zamanında aynı evde yaşamayı kabul etmeseydiniz,yaşınız da çok küçük daha

Durumları olmadığı için yanlarında kalmıyorsunuz
Senin ve kocacığının durumu yok diye onların evine yerleşmişsiniz
Bi de elti ne alaka, o da mı evlenip aynı eve yerleşti. Kaç aile iç içe yaşıyosunuz ve kayınvalideyi beğenmiyosanız evinde durmayın.

Başlık tuhaf, kayınvalide ve elti daha popüler dert görümceden aslında BDV de.

Siz de gırın bır işte çalısın

Böylelıkle hem para bırıktırıp hemde o ortamdan uzaklaşmıs olursunuz

Bırde çocuk yapmayın

ayın evde değiliz ama bizim evimizden çıktığı yok

Şu çok sevdim kabul ettim klişesini bırakın artık 2 ayda anlamışsınızdır aşk sevgi her sorunun çözümü olmuyor.
O işin hikayesi zaten
Tamam deyip evleniyorlar yangından mal kaçırır gibi
Sonra ah başbaşa kalamıyoruz kocacımla diye ağlamayı bilirler
Çalış desen yemez , kılıfı da hazırdır kocam izin vermiyo. Peh
19 yaşında kocacımcılık oynarsanız böyle olur

Kayınvalidesine geliyodur
Sen hergün kalırken iyi de elti misafirliğe gelince kötü mü
kayınvalidesini çok seven biri olsa anlıyacam benimle otururken demediğini bırakmıyor onu görünce anne diye diye pervane oluyor etrafında bu nasıl iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…