herkezin derdi görümce olur benimki eltimle kayınvalidem :(

O işin hikayesi zaten
Tamam deyip evleniyorlar yangından mal kaçırır gibi
Sonra ah başbaşa kalamıyoruz kocacımla diye ağlamayı bilirler
Çalış desen yemez , kılıfı da hazırdır kocam izin vermiyo. Peh
19 yaşında kocacımcılık oynarsanız böyle olur
Sende sevmiyosun ama evine yerleşmişsin
O bari arada kendi evine gidiyo, ayrı evi var çünkü
o geliniyle daha iyiler keşke ben ayrı olsaydım diyorum yüzüme karşı biz seni istemedik dedi üzerine kayınvalidem madem istemediniz istediğiniz gelinle otursaydınız bazen düşnmedn lafın nereye varacağnı bilmeden konuşuyor

Evlenmeden kadınlar kulübünü bilmezsiniz burda konuları okuyup bu yaşta evlenilmiyeceğini ve kv yaşanılmıyacağını öğrenirdinz en azından.
Ama nasıl oluyorsa evlenince şıp diye kk ya koşuyorsunuz şimdi ne diyeyim sana iyi yaptın çok seviyodun dimi 2ay olmuş şöyle bikaç sene olsun bide bebek yap bak ozaman sevgin aşkın nerelere gidiyor :KK14: eltinde zeki kadınmış ayrı evde oturduğuna göre taktir ettim

o geliniyle daha iyiler keşke ben ayrı olsaydım diyorum yüzüme karşı biz seni istemedik dedi üzerine kayınvalidem madem istemediniz istediğiniz gelinle otursaydınız bazen düşnmedn lafın nereye varacağnı bilmeden konuşuyor
İyi de onun kocası ayrı ev açmış
Senin ki açmamış
Durum bu, kayınvalidenin tercihi değil yani tercih sizin
Sende çalışıp kocacınla bi ev kiralayıp öyle söz nişan yapsaydın, 19 yaşında acelen neydi

eşimi çok sevdiğim için kabul ettim :KK43:

Eşiniz de sizi çok seviyorsa ayrı evde yaşamayı kabul eder.

Eşiniz ne iş yapıyor? Maaşı ne kadar? Hangi şehirdesiniz?
Kirası 400 TL bir ev bulsanız asgari ücret bile olsa geçinirsiniz.

Eminim elti ve kv derdi çekmektense kuru ekmek yemeyi tercih edersiniz.

Eşinizle konuşun, ayrı eve çıkın. Bakın bakalım o da sizi sizin onu sevdiğiniz kadar çok seviyor muymuş.

Evlenmeden kadınlar kulübünü bilmezsiniz burda konuları okuyup bu yaşta evlenilmiyeceğini ve kv yaşanılmıyacağını öğrenirdinz en azından.
Ama nasıl oluyorsa evlenince şıp diye kk ya koşuyorsunuz şimdi ne diyeyim sana iyi yaptın çok seviyodun dimi 2ay olmuş şöyle bikaç sene olsun bide bebek yap bak ozaman sevgin aşkın nerelere gidiyor :KK14: eltinde zeki kadınmış ayrı evde oturduğuna göre taktir ettim
Kimisi okusa da anlamıyo mu nedir
BDV yi okuyo uygulamıyo ama seviyorum diyo evleniyo sonra gelsin konular , yaşamadan anlamıyo

Eve gideyim de kavga edeyim demek beni kıskanmıyor:KK62:
Doğumdan sonra ücretsiz izne çıkayım diyorum ne gerek var hayatım sen sıkılırsın diyo:KK70:
O yine iyi. Geçenlerde yurt dışı öğretmenlik başvuruları vardı, kazanıp gidersen hem buradan hem oradan maaş alıyor. "Aaa ne güzel, benim çalışmama gerek olmaz" dedi:KK70:

Bide 19 yaşında bacım ya rüşdümü ilan ettim yehhu evlenebilirim :KK14:
Bu sadece bi örnek
Çok oluyo nişanlıyım aynı evde oturacaz ama kayınavlideyi hiç sevmiyorum diyenler
Evlenme ev ev üstüne olmaz diyoruz hele bi de şimdiden sevmiyormuşsun kadını diyoruz çok sorun çıkar
Evleniyorlar
Burayı da ağlama duvarı gibi kullanıyorlar
Tamam olan olmuş bari çalış biriktirin diyoruz
Erim izin vermez oluyo
Daha ne diyebiliriz o zaman

İyi de onun kocası ayrı ev açmış
Senin ki açmamış
Durum bu, kayınvalidenin tercihi değil yani tercih sizin
Sende çalışıp kocacınla bi ev kiralayıp öyle söz nişan yapsaydın, 19 yaşında acelen neydi
onun kocası ayrı ev açmiş diye bişey yok bunları biz nişanlıyken kayınvaldmgl ayırıyor büyük gelinim yanımda 5 sene durdu bu gelinimide yanımda 5 sene durduracam diyor kocamla bazen anlaşamıyolar bile yatak oda takımını bize aldırdılar daha onun borcu bitmeden kocam eve felan çıkamam ben diyor.. acelem neydi güzel soru ben konyanın bi kasabasında oturuyodm ailemle ve burda 18 yaşına gelmiş kızlar artık evliliğe hazır olanlardır bi konyda değldir eminim türkiyenin bazı bölgelernde vardır böyle şeyler elalemn lafını bençok takarım yok evde kalmış yok oğlanlarla konşyor namusuma tek bi laf ettiklernde ben biterdm bi benm için geçerli değil bu tüm kızlar için geçerli.. ben kocmla severk evlendm görcu usulu değldi ama ailesni tanımak içn fırstm olmadı işte

Bizimkiler soğan erkeği mi yani ne demek kıskandığı için izin vermiyor:KK12:

sen kıskanılacak kadın değilsin o zaman ! hehe şaka tabi katılıyorum yorumuna.. herkes namusunu kendi için korur kocası için değil elbette.. bu kıskanma huyu saçma geliyor bana.. bu arada ben de pek kıskanılacak değilim herhalde :KK70:

onun kocası ayrı ev açmiş diye bişey yok bunları biz nişanlıyken kayınvaldmgl ayırıyor büyük gelinim yanımda 5 sene durdu bu gelinimide yanımda 5 sene durduracam diyor kocamla bazen anlaşamıyolar bile yatak oda takımını bize aldırdılar daha onun borcu bitmeden kocam eve felan çıkamam ben diyor.. acelem neydi güzel soru ben konyanın bi kasabasında oturuyodm ailemle ve burda 18 yaşına gelmiş kızlar artık evliliğe hazır olanlardır bi konyda değldir eminim türkiyenin bazı bölgelernde vardır böyle şeyler elalemn lafını bençok takarım yok evde kalmış yok oğlanlarla konşyor namusuma tek bi laf ettiklernde ben biterdm bi benm için geçerli değil bu tüm kızlar için geçerli.. ben kocmla severk evlendm görcu usulu değldi ama ailesni tanımak içn fırstm olmadı işte

Ailesini tanımak için fırsatınız olsaydı ne değişecekti merak ettim?????

Okumak aklına gelmedi mi

Sana silah zoruyla bizle otur diyen olmamış
Kocanın annesi gelinlere 5 yıl bir odasını ayırıyo
Kocalarınızda tamam annecim deyip size geliyo, sizde tamam kocacım yapıyosunuz
Millet şimdi bebekte sorup soruşturur, e o zaman hemen bebek yap. Düzen oturtmayı bekleme emi
Sonra bitmez 2. - 3.çocukta sorarlar, millete göre yaşarsan zaten ooo

siz kocanızı sevıyorsunuz ama kendıne ev acamayan bebelerle evlenıyorsunuz hey gıdı hey

Bu mesajı yazmamış ol ne olur:KK43:

Ayrıca bir yatak odası takımı ne kadar tutar ki?

Back
X