herkezin derdi görümce olur benimki eltimle kayınvalidem :(

belki böyle olduklarını bilseydm nişanlıyken ayrı ev diye tutururdm ben kavgaya meyilli biri değlm ki iyi anlaşrz sandm

Sizin oranın adetlerine göre 19 yaşında evleniliyorsa ve 5 sene de kayınvalide yanında kalmak zorundaysanız, eltinizin gelip gitmesini ve karakterini de değiştiremeyeceğinize göre en güzeli siz değişeceksiniz.

Duymazlıktan geleceksiniz.
Çok sinirlenince içinizden 10'a kadar sayacaksınız.
Odanıza gidip duvarları yumruklayacaksınız.
İçinize atacaksınız.
Annenize kardeşinize dertleneceksiniz.
Buraya konu açacaksınız.

Bir bakmışsınız 5 sene bitmiş bile.

Ayrıca bence kaynana vicdanlı
Ben ilerde gelinime ya da damadıma 5 yıllığına bile olsa bir odamı ayırmam, herkesin düzeni kendine derim

bi bakmazsn bende bitmişim işte

Ayrıca bence kaynana vicdanlı
Ben ilerde gelinime ya da damadıma 5 yıllığına bile olsa bir odamı ayırmam, herkesin düzeni kendine derim
benim yurt dışına gitme imkanmda var ama ne kayınvaldm izin veryo nede eşim gimk istiyor ben yurt dışı doğmluyum okulumu bitirp türkiyeye geldm ama kendmi aşkın içinde buldm

benim yurt dışına gitme imkanmda var ama ne kayınvaldm izin veryo nede eşim gimk istiyor ben yurt dışı doğmluyum okulumu bitirp türkiyeye geldm ama kendmi aşkın içinde buldm

Sakın çocuk yapma tamam mı?
İyi bir doğum kontrol yöntemi kullan, sakın acele etme.

Karar ver yurt dışındaydın buraya geldin aşık oldun gözün kör mü oldu
Yoksa Konya daydın da 18 den sonra evde kalırlar denir diye mi evlendin

ahahahhaha roman gibi :)

Yurtdışında doğup, büyüyüp, okuduysan neden Konya adetlerine göre evlendin anlamadım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…