aylık 1200tl maaşın varsa çok tutar emn olAyrıca bir yatak odası takımı ne kadar tutar ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aylık 1200tl maaşın varsa çok tutar emn olAyrıca bir yatak odası takımı ne kadar tutar ki?
Ayrı eve çıksanaylık 1200tl maaşın varsa çok tutar emn ol
belki böyle olduklarını bilseydm nişanlıyken ayrı ev diye tutururdm ben kavgaya meyilli biri değlm ki iyi anlaşrz sandm
bi bakmazsn bende bitmişim işteSizin oranın adetlerine göre 19 yaşında evleniliyorsa ve 5 sene de kayınvalide yanında kalmak zorundaysanız, eltinizin gelip gitmesini ve karakterini de değiştiremeyeceğinize göre en güzeli siz değişeceksiniz.
Duymazlıktan geleceksiniz.
Çok sinirlenince içinizden 10'a kadar sayacaksınız.
Odanıza gidip duvarları yumruklayacaksınız.
İçinize atacaksınız.
Annenize kardeşinize dertleneceksiniz.
Buraya konu açacaksınız.
Bir bakmışsınız 5 sene bitmiş bile.
Sen ayrı evi unut.aylık 1200tl maaşın varsa çok tutar emn ol
benim yurt dışına gitme imkanmda var ama ne kayınvaldm izin veryo nede eşim gimk istiyor ben yurt dışı doğmluyum okulumu bitirp türkiyeye geldm ama kendmi aşkın içinde buldmAyrıca bence kaynana vicdanlı
Ben ilerde gelinime ya da damadıma 5 yıllığına bile olsa bir odamı ayırmam, herkesin düzeni kendine derim
Öyle deme yatak odası almayan kadından kayınvalide mi olurAllah askına yatak odasının borcunu odeyemeyen adam ayrı evi nasıl acacak
benim yurt dışına gitme imkanmda var ama ne kayınvaldm izin veryo nede eşim gimk istiyor ben yurt dışı doğmluyum okulumu bitirp türkiyeye geldm ama kendmi aşkın içinde buldm
sonra dönüp diyor ki düğünznu ben yaptm neyle yaptın eşmn verdiği birikmş parayla peki senin nerde kaldı anne baba görevnÖyle deme yatak odası almayan kadından kayınvalide mi olur
Karar ver yurt dışındaydın buraya geldin aşık oldun gözün kör mü oldubenim yurt dışına gitme imkanmda var ama ne kayınvaldm izin veryo nede eşim gimk istiyor ben yurt dışı doğmluyum okulumu bitirp türkiyeye geldm ama kendmi aşkın içinde buldm
ahahahhaha roman gibi :)benim yurt dışına gitme imkanmda var ama ne kayınvaldm izin veryo nede eşim gimk istiyor ben yurt dışı doğmluyum okulumu bitirp türkiyeye geldm ama kendmi aşkın içinde buldm
benim yurt dışına gitme imkanmda var ama ne kayınvaldm izin veryo nede eşim gimk istiyor ben yurt dışı doğmluyum okulumu bitirp türkiyeye geldm ama kendmi aşkın içinde buldm
Senin annenle baban görevini yaptı mısonra dönüp diyor ki düğünznu ben yaptm neyle yaptın eşmn verdiği birikmş parayla peki senin nerde kaldı anne baba görevn
bende diyorm ki acaba çoçk olsa bunalmam kendmi çoçğma verir bende onunla büyür giderm hiç bşyi takmam diyordmSakın çocuk yapma tamam mı?
İyi bir doğum kontrol yöntemi kullan, sakın acele etme.
Evet kayınvalide senle çocuğunu da büyütür, güzel fikirbende diyorm ki acaba çoçk olsa bunalmam kendmi çoçğma verir bende onunla büyür giderm hiç bşyi takmam diyordm
ben 4 yıldır burdayım 4 yılda buranın düzenine adetne alışıyorsnKarar ver yurt dışındaydın buraya geldin aşık oldun gözün kör mü oldu
Yoksa Konya daydın da 18 den sonra evde kalırlar denir diye mi evlendin
ben yeterince ters cvp alıyorum zaten hayatmdki insanlardn üzerne sizde ekleyn diye paylaşmadm derdmi niye böyle sert çıkışlar ?Evet kayınvalide senle çocuğunu da büyütür, güzel fikir
bende diyorm ki acaba çoçk olsa bunalmam kendmi çoçğma verir bende onunla büyür giderm hiç bşyi takmam diyordm