- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçücüksün, çoluk çocuk olaylarına girmeden bir iş bul, eşinin para biriktirmesine yardımcı ol. Biraz düze çıkınca kira da olsa evinizi ayırın.merhaba
ben 19 yaşındayım 2 aylık evliyim kayınvalidemin yanında kalıyoruz durumları olmadıı için ayrı eve çıkamadık ben kocamı herşeyiyle varlığıyla yokluğuyla kabul ettim kocamla çok mutluyuz kocamı çok seviyorum ama annesiyle ve yengesiyle anlaşamadığımız çoğu noktalar var. yengesi benimle nişanlılığımdan beri uğraşıyor şubat ayında nışanlandım kendisi kaçarak evlendiği için bana yapılan nişan olsun alınan kıyafetler olsun aldığımız yatak odası olsun herşeyi kıskanıyor her fırsatta önüme geçiyor baş başa kaldığımız çok güzel sohbettimiz oluyor fakat yanımızda iki kişi daha olsun hemen dönüyor beni umursamazmış gibi hiç laf atmıyor buda benim morelimi bozuyor sonra ben niye böyle yapıyorsun dediğimi sorun oluyor kayınvalidem sen çok takıntılısın en ufak şeylere bile takılıyorsun diyor yaptıkları hareketler söyledikleri sözler takılmıyacak gibi değil ki geçenlerde pazar kahvaltısında hep beraber biz delerdi eltimin dedesinden miras olarak iki tane ev düşüyor kendisine eltiminden benim yaşlarda bi tane kız kardeşi var bu miras konusu açıldı kayınvalidem birden kocama ben sana demedim mi zamanında iki kardeş iki kız kardeşi alsaydı sanada ev düşerdi şimdi dedi çıktı beni eltimin kocamın önünde gururumu kırdı niye böyle dedin diye sorsam şaka yaptık diyeceklerine eminim ama böyle gurur kırıcı bi lafın şakası olmaz kocama alrılalım diyorum kendimizi toplayıp para biriktiresiye kadar olmaz diyor e bende evde annesiyle durdukca bunalıyorum her fırsatta bi laf sokma uğrayışında özellikle bunu eltimin önünde yapıyor. tahmülüm kalmadı artık ne eltimin nede kayınvalidemin suratını görmek istemiyorum ne yapmam gerek onuda bilmiyorum sadece 2 ay içinde beni bu kadar bezdirebildilerse kim bilir bi ömür ne çektirecekler bana bana akıl verebilimisiniz sizcene yapmalıyım lafına karşılık versem yeni gelin konuştu olacak vermesem içime attıp daha da bunalacam çok çaresizim lütfen bana beni rahatlatacak bişeyler söyleyin. ;(
Sana hic akıl veren annen ablan fln yok mu?ben yeterince ters cvp alıyorum zaten hayatmdki insanlardn üzerne sizde ekleyn diye paylaşmadm derdmi niye böyle sert çıkışlar ?
ne alaksı var insan yanlz kalnca herşeyi düşnyor zatenÇok iyi fikir!
Fake olduğunu belli ettin şimdi aferin.
3. büyük hata kapıda.bende diyorm ki acaba çoçk olsa bunalmam kendmi çoçğma verir bende onunla büyür giderm hiç bşyi takmam diyordm
4 abim var ama tek kızım ne ablam var ne kız kardeşm annemlede herşmyi paylaşamyormSana hic akıl veren annen ablan fln yok mu?
yurt dışında okuyan birinin ailesi konya adetlerne bağlı olduğu için sende mecburen ayık uyduryosnbir tutarsızlık var yurtdışında okuyan biri nasıl konya adetlerine göre hayatını şekillendiriyor ? yurtdışında okuyan biri nasıl eşinin çalışmasına izin vermemesine boyun eğiyor ? hiç anlayamadım
ayrıca da 19 yaşında acelen neydi yok konya da öyle falan geç bunları bence bir de çocuk diyorsun interesting![]()
takılanları kayınvaldm alıp düğün borçlarına verdi bana da eşimn teyzesnın altınlarını bi günlük gösteriş amaçlı takıp sonra tekrar aldılarBenim anlamadığım madem geçinecek durumuz yok neden evleniyorsunuz aileniz hiç sormadı mı erkek tarafına nerde oturacaklar tek maaşla nasıl geçinecekler kızımızı ezer misiniz falan diye , biz sana buradan ne diyebiliriz ki Allah sabır versin den başka.
Ayrıca daha yatak odasını öderken zorlanan evi nasıl düzecek. Düğün yaptık dediniz düğünden takınız yok mu? Bu düğün için harcanan paralarla ne evler döşenir.
tamam da aynı evde yaşamayı neden kabul ettin bir de hoşnut olmadığın bir ortamda çocuk dünyaya getirmeyi düşünüyosun şaşırıyorum , yani şu sorunları çözmeden sakın düşünme çocuk falan ayrıca yaşın daha çocukyurt dışında okuyan birinin ailesi konya adetlerne bağlı olduğu için sende mecburen ayık uyduryosn
neden kabul ettim çünkü iyi anlaşırız sandm ya benm kalbmde kötülk olsa zaten kabl etmzdm ki ben kavgacı bi insan değlm herkezi kendm gibi sanma özelliğne sahibm okadartamam da aynı evde yaşamayı neden kabul ettin bir de hoşnut olmadığın bir ortamda çocuk dünyaya getirmeyi düşünüyosun şaşırıyorum , yani şu sorunları çözmeden sakın düşünme çocuk falan ayrıca yaşın daha çocuk![]()
çoçuk hiç bi sorunu halletmyor öylemi yanihalamın oğlu da 19 yaşında bir kızla evlenmişti bundan 6 yıl evvel
annesi çocukken terk etmiş kızı, babası ve üvey annesiyle yaşıyordu
sonra kuzenimle tanıştı hem sevdi, hem de evden kurtulmak için evlendi 19 yaşında
kuzenimin de babası yok, annesiyle yaşıyor, evlenmeden önce kıza annemle yaşayacağız demiş, kız da tamam demiş
evlendikten sonra başladı sorunlar...
yalnız kalamıyoruz, nereye gitsek bizle geliyor, diğer çocuklarında gidip kalmıyor vs.
1 sene sonra hamile kaldı, bebek doğduktan sonra eşiyle arası iyice açıldı kızın, kayınvalidesine demediğini bırakmadı, tabi kayın validesi de ona... en sonunda kız evden çıktı gitti, bir süre sonra barıştılar... kız işe girdi, araba falan aldılar, bir süre sonra aynı sorunlar tekrar baş gösterdi, kız yine çekti gitti ve boşanma davası açıldı... 1 sene önce boşandılar... çocukda bir annede bir baba da perişan durumda... bilmem anlatabildim mi sevgili konu sahibi...!
keşke evlenmeden bu siteyi biraz okusaydın :)neden kabul ettim çünkü iyi anlaşırız sandm ya benm kalbmde kötülk olsa zaten kabl etmzdm ki ben kavgacı bi insan değlm herkezi kendm gibi sanma özelliğne sahibm okadar![]()
aynen öyle canımçoçuk hiç bi sorunu halletmyor öylemi yani
çaresizlk diz boyu ne diyim başkaaynen öyle canım