herkezin derdi görümce olur benimki eltimle kayınvalidem :(

baştan nasıl alışırsa öyle gidermş ya erkek bi kere tavrını ortay koydumu kadın sesni çıkartamyor
Hiç baştan falan anlamam hadi bana koyulsun öyle bir tavır ne yapıyorum bakalım.
Ben köyde büyüdüm ailem hala köyde. üni bitti uzun süre iş bulamadım sonra özelde çalıştım. O dönem herkes bana evlen evlen diyordu. Ki köyümüzde aynı sizin oralar gibi dedikoducu bir yerdi.
Asla düzenli işim olmadan evlenmem dedim. Sonra Allah yardım etti memur oldum.
28 yaşımda evlendim. Ki herkes bana evde kalmış gözüyle bakıyordu köyde Hiç umursamadım benim hayatım daha önemliydi.
Sen de kendine değer ver bir erkeğe bu kadar boyun eğilmez çok ezilirsin.
Daha 2 aylık evlisin bu adam bir kaç yıl sonra seni adam yerine koymayacak çünkü hiç vasfın yok.

Küçük kaynın var mı? O evlenirken onun karısı yerleşir kayınvalidenin yanına, sen ayrı eve çıkabilirsin belki

iş bul çalış evden daha çabuk çıkarsınız
yada kurslara git meb ücretsiz
yada bu hal ve hareket konuşmalarınızı sevmiyorum rahatsız oluyorum
lütfen bir daha böyle konuşmayın dersin

böyle konuşmayın değilde anne bazen söylediklerni ben çok kırılıyorum dedm oda bana ammannn sende amma takıntılısın kızım ben şaka yapıyorm sana dedi halbki söylediği lafların şakayla alaksı bile yok güle güle gül sok diye bi laf vardır ya hani ayınısı yapyor bana

böyle konuşmayın değilde anne bazen söylediklerni ben çok kırılıyorum dedm oda bana ammannn sende amma takıntılısın kızım ben şaka yapıyorm sana dedi halbki söylediği lafların şakayla alaksı bile yok güle güle gül sok diye bi laf vardır ya hani ayınısı yapyor bana

O zaman sizde lafına karşılık vereceksin canım seni ezdikçe ezerler
bunlar bir şey anlamıyorlar
senden günah gitmiş artık canım bir şey dediklerinde aman anne şaka yapıyorum
laf söylerken gülerek söyle ciddi değil

kayınpdrm diyannette çalşyor orda tercümnlık işi buldu bana ama ona bile izin vermyor ki

Bence o seni ayrı eve de çıkarmaz
Annesini senin başına bekçi gibi dikmek daha işine gelir
Diyanette bile çalışmana izin vermemiş baksana

O zaman sizde lafına karşılık vereceksin canım seni ezdikçe ezerler
bunlar bir şey anlamıyorlar
senden günah gitmiş artık canım bir şey dediklerinde aman anne şaka yapıyorum
laf söylerken gülerek söyle ciddi değil

ah benmde öyle bi huyum olsa ayın evn içndeyz yüz yüze bakıyorz kalbni kırmym diyorm ama olan bana oluyor işte

Bence o seni ayrı eve de çıkarmaz
Annesini senin başına bekçi gibi dikmek daha işine gelir
Diyanette bile çalışmana izin vermemiş baksana
acaba bana mı güvenmiyor diye soruyorum yok senlk bi durum değl diyor ben nice çalşanlar göryorm diyor sadece dışarya güvenmyorm diyor bu sefer kendmden de şüphe ettryor bana

acaba bana mı güvenmiyor diye soruyorum yok senlk bi durum değl diyor ben nice çalşanlar göryorm diyor sadece dışarya güvenmyorm diyor bu sefer kendmden de şüphe ettryor bana
Bende senden şüphe ediyorum işe gitmeyeceksin de, ne kötü kızlar var işe gitme de

Kıza çok sert yüklenmişsiniz gibi geldi söylediklerinizde elbette sonuna kadar haklısınız ama olan olmuş artık şimdi ne yapabilir ona bakalım.
Gerçi yapacak bir şey de pek kalmamış gibi gözüküyor.

ah benmde öyle bi huyum olsa ayın evn içndeyz yüz yüze bakıyorz kalbni kırmym diyorm ama olan bana oluyor işte

o zaman psikolojik olarak çökersin o zaman
o zaman meb kursları açılıyor dikiş nakış iğne oyası
boyama kalıp kesim dikim tarzında bunlara gidebelirsin

offf tamam tamm salaklk bende biliyorum tşk ederm tavsyelern için derdmi anlatacak biri yokda binlre kişi var şimdi tekrar sağol
Ne dedim ben
Kocana sinirleniyosun ama çıtın çıkmıyo
Bana uf puf neyse yapıyosun
Kayınvalidenin dizinin dibinde otur madem, sana mantık yürüt misilleme yap diyende kabahat. Eltin de gelsin çekirdek çitlesin isterse, kayınvalidesinin evi sana ne

Kıza çok sert yüklenmişsiniz gibi geldi söylediklerinizde elbette sonuna kadar haklısınız ama olan olmuş artık şimdi ne yapabilir ona bakalım.
Gerçi yapacak bir şey de pek kalmamış gibi gözüküyor.
Çalış diyoruz kocam kızar diyo
Sende kocanı işe gönderme madem diyoruz, kocam sanayi de çalışıyo kız yok orda kıskançlık bahane edemem diyo
Yollar kız doludur diyorum of pof neyse diyo , bence de çare yok potansiyel belli susup oturacak

Ne dedim ben
Kocana sinirleniyosun ama çıtın çıkmıyo
Bana uf puf neyse yapıyosun
Kayınvalidenin dizinin dibinde otur madem, sana mantık yürüt misilleme yap diyende kabahat. Eltin de gelsin çekirdek çitlesin isterse, kayınvalidesinin evi sana ne
ben offf derken sana değl hani insan içlenirde off der ya o mana da dedm sn yanlş anladn benim yazdklarmı içtenlkle okusn bukadar sert çıkışmazsn bide üzerne tşk ettm suçlu çıktık iyimi sen artk yorm yapma bence

Back
X