herkezin derdi görümce olur benimki eltimle kayınvalidem :(

Kocan icin kabul ettiysen kocan icinde katlanacaksin

Ayni evde ben annemle bile kalmam ev ev üstüne olmaz olamaz
Evlilik 2 kisiliktir ..

ben yeterince ters cvp alıyorum zaten hayatmdki insanlardn üzerne sizde ekleyn diye paylaşmadm derdmi niye böyle sert çıkışlar ?
Ne desek olmaz diyosun
Bende suyuna gidiyorum aferin yap diyorum nesi sert , sert yapan senin kocan çalışma deyince sorsana niye sert yapıyosun diye

hayır kayınvldm istyor ama kocam kızıyor abim bu evdeyken peş kuruş para vermedi bendn niye istiyorsn diyor
Orası otel mi diyeceğim de otel bile para alıyo hemde gani gani
Ekmek elden su gölden yaşayıp bi de kadını beğenmiyosunuz, pes

Ne desek olmaz diyosun
Bende suyuna gidiyorum aferin yap diyorum nesi sert , sert yapan senin kocan çalışma deyince sorsana niye sert yapıyosun diye
dışarda okadar orospu çoçuğu var ben karımı tutup onların içine niye elimle bırakym diyo erkeklk gururu diye bşy var ya lant olsn ona şu gururlarnı yenip hayata devam edemyolar işte

dışarda okadar orospu çoçuğu var ben karımı tutup onların içine niye elimle bırakym diyo erkeklk gururu diye bşy var ya lant olsn ona şu gururlarnı yenip hayata devam edemyolar işte
Ağzın çok bozuk
Kocan demişse onun da bozuk ağzı
Kendi de dışarda çalışıyo , nice de kötü kadınlar da var ona bakılırsa. Ona serbest te sana niye yasak

Çok mu aradın böyle düşünen kocayı

Ne askı sevgısı

Yok dısarıda onlar varmısta bunlar varmısta sankı millet üzerinze atlayacak ilk kez kadın görüyor

Bence kocanız önce düşünce yapısını değiştirsin

Kendisi çalışan kadınlara ne gözle bakıyor acaba?
İnsanın fikri neyse zikri de odur.

Yani?
Eşin kendisi de dışarıda çalışmıyor mu?

ben demyorm kocm diyor
Sen tuhafsın kocan daha tuhaf
Senle ne biçim konuşuyor sen hala kocacımla sorunumuz yok diyorsun
Sorunun yoksa açsın bi ev kurtulun eltiden de kayınvalideden , bence kayınvalide sizden kurtulur büyük külfetsiniz kadına

:( yaşın çok küçük canım ya inş. toparlanır en kısa zamanda gidersin yanlarından

Çok mu aradın böyle düşünen kocayı

Ne askı sevgısı

Yok dısarıda onlar varmısta bunlar varmısta sankı millet üzerinze atlayacak ilk kez kadın görüyor

Bence kocanız önce düşünce yapısını değiştirsin
benmde merak ettğm bu sadece benm kocmı bu kadar ince fikrili yoksa erkekler arasnda çıkıyor mu böyle tek tük

Burada bir sürü evli ve çalışan kadın var. Kıskançlıkla çalışmaya izin vermek istememesinin ne alakası var ki. Kıskançlık byle tadında olduğu zaman insana hoş gelebilir ama eşinin yaptığı çok saçma. Sana kötülük yapıyor resmen eve bitki olarak mı almış seni? Çalışma, ev yok, para yok otur annemin dizinin dibinde! Bu ne!
Çalışmak istiyorum de. En azından ev tutana kadar de, para biriktiririz de bir şekilde ikna et. Kayınvalide ile oturmaya razı olmuşsun katlanacaksın. Benim KV öyle dese yanımda bende gülerek "üzgünüm ama ben kaptım oğlunu" diyerek dalgaya alırdım. İnan hiç takmazdım bile. Sende takma. Bırak eltin seninle konuşmasın. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum İstanbul'da yaşıyorsan eğer İSMEK kursları var onlara git zaten hocalarda bayan, kursa gidenlerde. Ama sen çalışmak için ikna et.

Back
X