- Konu Sahibi kelebekim35
-
ben kimseye övmem
ne sevgilimi ne de yaptığım işleri.
tavsiyem
sizde yapmayın, farkı göreceksiniz.
Keşke yapabilsemNe zaman arkdaşlarım nasıl gidiyor evlilik deyince "güzel gidiyor şükür" desem ertesinde tartışma yaşıyorum anlamadm ki niye böyle..
Evet akıllanmıyorum bir türlü tutamıyorum çenemi ama bundan sonra tutmama gerekecek
Çoook üzldüm çok...
Biriyle görüşüyordum telefonlar susmuyor anlamıyorum. Bitti merhaba demeyen arakaş noldu nodu ? olmadı? neden neden?
Her arkdaş iyi niyetli olmayabiliyor.
Paylaşyım mutluluğumu diyorum arkdaşalrımdam gizlim saklım kalmasın ama sonradan hüsran ve ifadelerinden anlıyorum bazı şeyleri..
Kednileri işe giriyor mesala görüşmeye gittiği hafta başka yerdeyim diyor sonra işe giiyor bir haftadır çalşıyor .AA ben başka şehirdeydim oluyor. O sırada lafı gezeliyor meşgulum falan diye olduğu yeri söylemiyor
Bne böyle şeyler yapınc aiçim elvermiyor aslında böyle sinsilik yapınca olmaz gibi geliyor artniyetli davranılınca... Ama malesef açık olnca da olmuyor herkes iyi niyletli olmayabiliyor
Kesinlikle sinsice.
Ben de senin gibi dallanıp budaklandırıyorum sonra da hüsrana uğruyorum.
Mesela yakın zamanda kısmet olur da hamile kalırsam uzun süre aileme bile anlatmamayı düşünüyorum bakalım becerecek miyim
Evet 3 aylık oluncaya kadar söylememek gerekiyor galiba ..
belkide bazı şeyler gerçekleşmeden anlatmamalısın.
ve insan en çok kendine nazar değdirir.
herkese açıklama yapmaktan vazgeçerek başlayabilirsin işe
ve herşeyinden bahsetme arkadaşlarına.
bazıları kıskançtır gözü değer.
Niye öyleymiş nazar mı değiyormuş acaba arkadaşlarım öyle yaptı bende yapmaya çalışacağım :18:
Bir arkadaşım çok fene bana henüz dokunmadı ama evlendiği arkadaşlarını hep kıskanır hep bahane bulup bozmaya çalışır.Yok oğlan şöyle böle... Nişanlarınına bile çağırmamış ...Sonra sitem ediyor beni çağırmadılar diye ....İlerde bana da nasip olursa ne yapacağımı düşünüyorum şimdiden..Çünkü gösterdiğim adaylarda hep kusur buldu .Yok sana göre değil .Yakışmıyorsunuz.Soğutuyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?