- Konu Sahibi kelebekim35
-
bende de oluyor bu durum mesela başıma gelen bir olayı anlatayım ev alacaz tabi herkese söyledim çenem durmaz herşey hazır ev sahibiyle anlaşıldı bankaya gittik banka dediki diğer bankada krediniz var o krediyi ödeyin 1 hafta sonra size o kredi kadar fazla para verelim yani hem evin hem diğer kredinin parasını verecek banka ama 1 haftalığına bulmamız lazım bulunabilecek bir para çok değil ama bulamadık olduğu halde kimse vermedi onun yerine az harcayın diye öğüt verildi tabi biz evi alamadık bundan 1 ay önce ev almak istiyorduk oturduğumuz evin sahibi eğer isterseniz ben satayım dedi tamam dedik bu sefer kimseye söylemedim hatta diğer bankalarda da bir önceki kredimizin iki katı kredi borcumuz var ama bankalar kredi vermek için yarışıyorlar krediyi çektik evi aldık ve herkese duyurduk:))))
Yaşanmış güzel bir örnek. Ay bazen diyorum gizli mi evleneyim((İşin şakası tabiii.... Ama o kadar lafa göze gelen biriyim ki...
onceden birseyleri anlatmamak gerekir demekki...her yasadiginizi her gittiniz is gorusmesini her tanistiginiz kisiyi anlatmak niye? anlayamiyorum bu anlatjma istegi neden :44:
herhalde gariplik bende, cunku bende kimseyi ozelime sokmam kolay kolay...insanlar merak ederler, ama merak ettikleriyle kalirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?