herşey anlamsız artık, çünkü kara gözlüm yok

lamia34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
1.243
52
158
42
öyle bir yangın var ki içimde sadece ölmek istiyorum. çok sevmiştim ben kara gözlümü. zaman zaman kavgalar etsekte çok mutluyduk yan yanayken. onun peşine düşüp istanbula geldim. o ise bana sebepsiz bitti dedi. oysa ben sevildiğimden çok emindim. yani nasıl anladın derseniz tarifi yok bu bir his.kapsında bekledim geceye kadar hemde kaç kez eve almadı öyle katıydı ki. sonra ben kaderime razı olduktan sonra tekrar geldi.ama çekimserdi karamsardı ne başladık ne başlayamadık tekrar gitti. sonra tekrar geldi. bu defa herşeyi açıklayarak. meğerse mezhep farkı sorunumuz nedeniyle ailesi hiç istemezmiş.abisi de bir zamanlar farklı mezhepten bir kızı sevmiş. sorunlar çıkmış olaylar büyümüş. sonuç anneciği komalık olmuş ölümünü beklemişler. şimdi de asla izin vermem dermiş.bir süre denedik ama yine pes etti kara gözlüm. bir kaç ay ayrı kaldık ama dayanamadım yokluğuna. aradım ağladım. bu defa çok kararlıydı. bekle zaman ver dedi.ailemle tanışmak için izin istedi ailemden. o da ailesiyle tanıştıracaktı ama olmadı. bugün yine ve son kez pes etti. yolda çocuk gibi üstüme kapanıp hıçkıra hıçkıra ağladı. sen söyle ne yapayım dedi. ya hasta anamın ölmesini bile göze alıp anamı silecem ya seni...arama beni artık sesini duyarken dayanamam yokluğuna dedi.
düşündüm haklıydı. haklıydı haklı olmasına da... sadece beni değil yaşama sevincimi de sildi. artık yaşamanın anlamı yok benim için. hani bilsem ki bu can emanet değil kıymak günah değil, garip anacımda üzülmez, bir an düşünürsem namerdim

mezhep farklılığını baştan bilmiyor muydu

bu erkeklerin yüreksizliği beni deli ediyor alsanaalsanasmile

daha önce böyle olcagını niye saptıyamamışkialsanaalsanasmile

bende yeni ayrıldım sevgilimden içim yangın yeri
ama yüzüme ceşit ceşit maskeler takıp etrafımı gülücükler atıyorum
kolay degil zor hiç değil
başarmak insanın kendi elinde
dünyanın inanki ne sonu nede ilk günü...
acı her türlü var aşk ölüm vs. diye uzar gider
önemli olan direnip hayata karşı güçlü olup ayakda durmak lazımolumunekankayizsmile

ah canımmm:çok üzgünüm:
çok zor ben de yaşadım ben de kara gözlüm dediğimden ayrıldım
hoş onun nedeni daha doğrusu bahanesi seninki kadar önemli değildi ya nesse:1closedeyes:
çok üzüldüm senin adına canım ama inan tek sen değilsin bunu yaşayan
zamanla bunun ikiniz için de daha hayırlı olduğunu anlayacaksın
güçlü ol bir müddet sadece acını yaşa zamanla toparlanır eskisinden bile iyi olursun tecrübeyle sabittira.s
işine gücüne bak arkadaşlarına vakit ayır kafanı dağıt ilacı sadece zaman....

cnm benim yaa.. çook üzüldüm.. lütfen kendini yipratma fazla olur mu... gercek bir aşk asla bitmez. bitemez.. eğer kaderinizde varsa ve güçlü bir sevgiyse herseyin üstesinden gelir kavusursunuz =(

cnm benim yaa.. çook üzüldüm.. lütfen kendini yipratma fazla olur mu... gercek bir aşk asla bitmez. bitemez.. eğer kaderinizde varsa ve güçlü bir sevgiyse herseyin üstesinden gelir kavusursunuz =(

inşallah dediğin gibi olur canım ama artık onunda savaşacak gücü kalmamış. unutabilmek imkansız benim için. inşallah çok mutlu olur

mafoldumbenmafoldumbennedenirki şimdi:gitme::gitme::gitme:

Canım yaaa gerçekten üzüldüm.Çok yakın bir arkadaşımı da eşinin annesi mezhep farklılığından istemedi.Herkesin içinde kızın suratına vurdu bu durumu,ailesine de bariz mesafe koydu.Ama ne eşi nede arkadaşım pes etmediler.Sonuç evlendiler şu an 4 aylık kızları var.Ve kayınvalidesi şu an arkadaşıma bir iyi davranıyor inanamıyorum yaaa.Kadın 90 derece döndü resmen.Eğer gerçekten istemiyorlarsa ve çok yıpranıyorsanız göm kalbine canım.Gerçekten kısmetin o ise nereye gidersen git Rabbim karşına çıkarır.Allah'ım hayırlı ise nasip et diye dua et ve kötü şeyleri aklından çıkar.Allah yardımcın olsun

mezhep şu bu diyerek evlatlarının ve bizat kendilerinin mutluluğuna mani olan insanlara acıyorum...

[/B]
mezhep şu bu diyerek evlatlarının ve bizat kendilerinin mutluluğuna mani olan insanlara acıyorum...

ben sadece acımıyorum... mezhebi dini dili rengi farklı diye ayrımcılık yapan herkesi şiddetle kınıyorum.. sevgiye aşka saygısı olmayan herkesi kınıyorum.. evlatları sevmediği bi kızla aynı mezhepten diye evlenince mutsuz olup sevdiği kızı ömrü boyunca unutamayınca çok mu mutlu olacaklar merak ediyorum..insanlar arasında ayrım yapmak insanliğa sığmaz.. umarım anlarlar bunu...

çok haklısın canım. hiçkimse seçim hakkı dahi olmayan sebeplerden dolay yadırganamaz yargılanamaz. ama malesef cahil insanlara bunu anlatmak zor. Rabbim herkesin kalbine insan sevgisi, merhamet versin. Ve yüreği güzel sevdiceğimi kara gözlü kara çocuğu da çok ama çok mutlu etsin inşallah. o bunu hak ediyor

Canım hakkında hayrlısı olsun sewdiğin için ayrılılırmı demekki ayrılık oluyomuş ikinizde sewiyosunuz ama ayrılmak zorundasınız dua et canım bu gece kandil duaların kabul olur hayırlıysa bak bu önemli HAYIRLIYSA rabbim dualarını kabul etsin butün herkezin içindede senin inş

Mewlüt kandilimiz mübarek olsun

aminn inş. kabul olur canım. dularımda hep o var zaten ama nasip değil herhalde. Allah hepimizin dularını kabul etsin

canım benimm( yeni gördüm konunu ve çok üzüldüm inan...sonunda dayanamadı öyle mii...severek ayrılmak nedir inan çok iyi bilirim Rabbim her derdin dermanını da sabrını da veriyor..hayırlısı olsun hakkınızda..onun mutluluğunu isteyecek kadar çok seviyorsun onu:çok üzgünüm: çok yürekli birisin sen..sakın sakın aklından kötü şeyler geçirme,ne kadar zor olsa da şu an yaşamak,inşallah güzel şeyleri yeşertecek acılardır bunlar hayatında..dualarım seninlee:1hug:

sağolasın canım desteğin için. dayanamadı malesef. ne yapalım Allah hayırlısını versin. dualarına ihtiyacım var zaten Rabbim senin de hakkında hayırlısını versin

Canım yaaa çookk üzüldm ben de. senağlama Ama vardır bunda da bir hayır. İnşallah bir an önce toparlarsın kendini ve çok mutlu olursun. benneyaptımki

Canım yaaa çookk üzüldm ben de. senağlama Ama vardır bunda da bir hayır. İnşallah bir an önce toparlarsın kendini ve çok mutlu olursun. benneyaptımki

amiiinn canım inşallah Allah güç verir bir an önce toparlanırım.

Bugün doğumgünüm. Doğumgünümü sadece o hatırlar belki bir mesaj atar ya da arar diye bekledim. Hatırlamadı... O da içinde bitirdi, umudunu yitirdi sanırım. Belkide yeterince sevmedi. Bilmiyorum çok karışığım. Ve onu gün geçtikçe daha çok özlüyorum.

ayrılık sonrası yaşanacak acıları yaşıyorsun canım... inan tuhaf bir durum değil...gün geçtikçe özlemin nefrete dönecek ; sonra bir bakacaksın tekrar özlüyorsun... biraz zaman ver kendine... işe sadece kabul etmekle başla...

bekleme arasın ya da mesaj atsın diye... atsa ya da arasa da o sana dönmüş olmayacak çünkü... :teselli:

doğum günün kutlu olsun... dilerim bu yaş sana acıyla gelmiş gibi olsa da hayata dair birçok da güzellik getirir... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…