cnm benim yaa.. çook üzüldüm.. lütfen kendini yipratma fazla olur mu... gercek bir aşk asla bitmez. bitemez.. eğer kaderinizde varsa ve güçlü bir sevgiyse herseyin üstesinden gelir kavusursunuz =(
mezhep şu bu diyerek evlatlarının ve bizat kendilerinin mutluluğuna mani olan insanlara acıyorum...
[/B]
ben sadece acımıyorum... mezhebi dini dili rengi farklı diye ayrımcılık yapan herkesi şiddetle kınıyorum.. sevgiye aşka saygısı olmayan herkesi kınıyorum.. evlatları sevmediği bi kızla aynı mezhepten diye evlenince mutsuz olup sevdiği kızı ömrü boyunca unutamayınca çok mu mutlu olacaklar merak ediyorum..insanlar arasında ayrım yapmak insanliğa sığmaz.. umarım anlarlar bunu...
Canım hakkında hayrlısı olsun sewdiğin için ayrılılırmı demekki ayrılık oluyomuş ikinizde sewiyosunuz ama ayrılmak zorundasınız dua et canım bu gece kandil duaların kabul olur hayırlıysa bak bu önemli HAYIRLIYSA rabbim dualarını kabul etsin butün herkezin içindede senin inş
Mewlüt kandilimiz mübarek olsun
canım benimm( yeni gördüm konunu ve çok üzüldüm inan...sonunda dayanamadı öyle mii...severek ayrılmak nedir inan çok iyi bilirim Rabbim her derdin dermanını da sabrını da veriyor..hayırlısı olsun hakkınızda..onun mutluluğunu isteyecek kadar çok seviyorsun onu:çok üzgünüm: çok yürekli birisin sen..sakın sakın aklından kötü şeyler geçirme,ne kadar zor olsa da şu an yaşamak,inşallah güzel şeyleri yeşertecek acılardır bunlar hayatında..dualarım seninlee:1hug:
Canım yaaa çookk üzüldm ben de. senağlama Ama vardır bunda da bir hayır. İnşallah bir an önce toparlarsın kendini ve çok mutlu olursun. benneyaptımki
Bugün doğumgünüm. Doğumgünümü sadece o hatırlar belki bir mesaj atar ya da arar diye bekledim. Hatırlamadı... O da içinde bitirdi, umudunu yitirdi sanırım. Belkide yeterince sevmedi. Bilmiyorum çok karışığım. Ve onu gün geçtikçe daha çok özlüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?