- 20 Şubat 2010
- 32.908
- 6.260
- 773
Bugün doğumgünüm. Doğumgünümü sadece o hatırlar belki bir mesaj atar ya da arar diye bekledim. Hatırlamadı... O da içinde bitirdi, umudunu yitirdi sanırım. Belkide yeterince sevmedi. Bilmiyorum çok karışığım. Ve onu gün geçtikçe daha çok özlüyorum.
ayrılık sonrası yaşanacak acıları yaşıyorsun canım... inan tuhaf bir durum değil...gün geçtikçe özlemin nefrete dönecek ; sonra bir bakacaksın tekrar özlüyorsun... biraz zaman ver kendine... işe sadece kabul etmekle başla...
bekleme arasın ya da mesaj atsın diye... atsa ya da arasa da o sana dönmüş olmayacak çünkü... :teselli:
doğum günün kutlu olsun... dilerim bu yaş sana acıyla gelmiş gibi olsa da hayata dair birçok da güzellik getirir... :Saruboceq:
Doğum günün kutlu olsun canım. İnşallah yeni yaşında her şey şimdi olduğundan katbekat güzel olur. İnanıyorum da olacağına. Her karanlığın ardından aydınlık gelir. Tıpkı gece ve gündüz gibi. Bunu sakın unutma. :1hug:
bu arada doğum günün kutlu olsun tatlım umarım yenı yasında hiç üzülmezsin , her sey senın ıcın cok güzel olura.s.
bizim de onunla doğum günlerimiz arka arkaya 25 ağustos onun , 26 ağustos benm ...benm de hep içim burkulurdu . ah ahh mahvetti senın bu topiğin beni akşam akşam :a015::çok üzgünüm:
çok üzüldüm arkadaşım yaa bu gece zaten duygusalım senin ve mirmir in yazdıklarını okudukça gözyaşlarına boğuldum senağlama severek ayrılmak... :gitme: çok yazık olur :gitme: bence annesiyle konuşsun ondan bi şans istesin mezhep farklılığı var diye siz bunu hak etmiyosunuz :sinifsinif:[/Q
Konuşamadılar bile canım. Annesi konuşmadı benimle barıştığını duyduktan sonra. diğer aile bireyleri de onaylamadıkları iin destek vermediler. Sanırım artık kabullenmem gerek sevdiceim savaşmaktan vazgeçti bana da unutmak dşyor. Ama bunu başarmaya çalışmak bile canımı yakıyor
siz ne zamandan beri beraberdiniz canım bu konu sizin aranızda elbet geçmiştir.. o zaman ne diyodu peki:uhm: ailemi ikna ederim falan diyo muydu? ailesine kabul ettirmeli yaa :gitme: sonra o kabul ettirmediği için, seni tercih etmediği için pişman olur; sen de pes ettiğin için pişman olursun :gitme: bi kez daha konuş bence onunla, onun için de çok zordur tahmin edebiliyorum bi yanda aile bi yanda sen.. Ahh tatlım bu engel olmamalı :gitme: umarım her şey düzelir :teselli:
haklısın lamiacım o da senin gibi çaba göstermeliydi, ne olursa olsun seni bırakmamalıydı.Sen onun sadece sevgilisi değil ailesi de olurdun.canım o daha önce pes etti benim yapmadığm kalmadı cesaret verdim, ağladım sevdiğmi söyledim. ama olmadı her defasında pes etti. artık yapabileceğim kalmadı. ben bundan sonra yapamadıklarıma değil ancak yaPtıklarıma üzülürüm. çünkü elimden geleni değil yapmamam gerekmeninçokm fazlasını yaptım. bana sadece acımı yaşayıp nu kalbime gömmek kaldı
haklısın lamiacım o da senin gibi çaba göstermeliydi, ne olursa olsun seni bırakmamalıydı.Sen onun sadece sevgilisi değil ailesi de olurdun.
İnsan bi kere aşık oluyo ve bu aşk kolay kolay bulunmuyo, bulunca da bırakmamak lazım.Sen elini vermişsin ama o elinden tutmamış; o yüzden üzülme canım benim :teselli:
üzülmememk mümkün değil çünkü çok sevmiştim.ama içim rahat ne gerekiyorsa yaptım.:gitme:
sağol canım. Allah sana da hayatının aşkını bulmayı. bulduysan kaybetmemeyi nASip eder inş.opuyorumnanaktan
Vay be bundan 8 ay önce ölmek istiyormuşum.Oysa hayat herşeye rağmen güzel. Zaman herşeyi unutturmasa ilaç oluyor gerçekten. Yüreksizin biri için yıllarım gitti ona yanarım. O olmasa şimdiye çoktan yuvamı kurardım. Yıllarca çektiklerim yanıma kar kaldı
Sevindim canım. Ben de bu yazıyı okuduğumda çok üzülmüştüm aylar önce.Sanırım herkes de geçecek diye yazmıştı zaten burda. :)))
Ortalama 8 ay, 9 ay civarı sürüyor acının azalması. Bende de öyle olmuştu.
Her şey daha güzel olacak inşallah bundan sonra. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?