• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey bitti sanırım :((

Mesele ev meselesiyle bitmiyor ne yazik ki bu durumlarda.. Kiz tarafi-erkek tarafi, baskınlık yarışı baslamis gibi geldi bana.. Nişanlı da arada kalmış.. Bilemiyorum nereye varır ama etraflica herşeyiyle dusunmek lazim..
Ayrica rezil rüsva olacak bi durum yok, Allah korusun mutsuz olsan o elalem hic bi fayda saglayamaz.. Sen kendi hayatin açısından dusun sorgula..

çok canım sıkıldı bu davranışa. ne kadar saçma.

ikiniz evleniyorsunuz neden annesinin ne dediği bu kadar önemli ki? çevremdeki sorunlu evliliklerde hep farkettiğim iki taraf da kendi anne babasını, onların ne dediklerini, ne düşündüklerini önemseyince kendileri bir aile olamıyorlar.

oysa ikinizin ne istediği önemli olmalı. bu tür kararları sadece ikiniz verebilmelisiniz. senin ailen de onlara yakın ev tutulmasına izin vermez o zaman. bu ne yaa. ailelerin yarışına döndürüyorlar olayı.

muhtemelen kv sen kendi annenle, ailenle, akrabalarınla daha çok görüşeceksin, babanın evi olduğu için sizin taraf kendi evi gibi sahiplenecek hayatınıza karışacak, kendileri de istedikleri gibi oğlumun evi deyip deyip gönüllerince gelemeyecekler rahat olamayacaklar diye istemiyor.

aman oğlum gelinim rahat etsin yeter ki, kira ödemezler birikim yaparlar da ileride kendi evlerine taşınırlar demiyor. nişanlın da kalkıp anne ne saçmalıyorsun, biz bir aile olacağız, neden boşuna kira verelim sıkıntıya girelim de demiyor. hepsi saçmalamış. son anda yapıyorlar ki bir de geri dönüşü olamasın diye.

Bugun nisan atamam ikinci nisanlanmam diye dusunup gerekeni yapmazsaniz yarin bosandiginizda ki cocugun ailesinin Bu yaptigi evlendiginiz de isinize karisacaklarinin en buyuk ispati. Ve nisanlinizin "istemiyorlar" demesi de gelecekde ki kocanizin sizin yaninizda degilde annesinin yaninda olacaginin belirtisi. Bundan daha buyuk sinyalmi olur? Niye kendinizi riske atiyorsunuz? Nisanlilik donemi genclerin VE ailelerin birbirlerini tanima donemidir. Kendilerini tanitmislar isde daha ne yapacaklar? Allahin sevgili kuluymussunuz ki size bunlari evlenmeden once gostermis. Sizde cok sukur diyin yolunuza devam edin bence

Kendi kararını alamayan, sizi bu kadar masrafa sokan, işine gelip konu ilk açıldığında kendi fikirlerini açık açık beyân etmeyen biriyle evlenip ileride daha farklı bir sorun olduğu zaman daha büyük bir yükün altına giremeye hazırsanız nişanı atmayın. Her zaman evlilikten dönmek daha zordur bunu asla unutmayın. 2. nişanı atacağım ayıplarlar beni diye düşünmeyin. Elalem hep konuşur. Siz Allah korusun ama yarın öbür gün anlaşamayıp evlenseniz ve evliliğiniz bitse yine konuşurlar

Madem Kendilerine yakın ev tutmanızı istiyorlarmış, sizde onlara yakın ev tutmayacaksınız.
en başta kabul edip sonra reddetmek çok çirkince olmuş. sizde onların dediğini kabul etmeyin.

Benimki hiç anneci olmamasına ve hep bildiğini okumasına rağmen dolduruşa geldi. Sonra geri vites yaptı ama en güzel günümüz kötü bir anı ile başladı. Şu an durum nasıl? Biraz alttan alın ve sakince konuşun. Aman siz de dolduruşa gelmeyin. Herkes hata yapar, o da hatasını anlayacaktır.

Şuan bana beni sevdiğini ama arada kaldığını söyledi..

Nasıl hangı tarıhte gorulmuş. Benım eşimde aıleden benim olan eve geldi oturdu paşa paşa? Neyi varmış, niye oturamazmış?
O kaynana çar çar konusacagına bir tane evde oğluna alsın. Öyle başında bitiyle gurur olmuyor. Nişanlında oturmam diyorsa sal gitsin. Kendılerını ne sanıyorlar merak edıyorum erkegın aılesının evine veya erkegın evıne kız gelınce sıkıntı olmuyor nedense. İyi tabı kv gerine gerine "oooğğğlumunn evi" dıyıp istedıgı gıbı at koşturabılıyor. Bir sıkıntı oldumu adam, "topla esyanı gıt anana" dıyebılıyor. Ev kızın olunca böyle artıstlıkler yapılmıyor ya ondan heralde...

Merhabalar
2 yıllık bir ilişkim var 4 ay oldu nişan yapalı. O kadar emek verdim ki bu ilişkiye ve hala çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama olmayınca olmuyormuş demek ki.. Daha önce ailesiyle oturup konuşmuştuk benim kendi ailemin bi boş dairesi vardı ev alana kadar orada oturalım kiraya çıkmayalım demiştik bana ve aileme tabi ki sorun yok oğlumuz isterse oturun falan demişlerdi aradan 3 ay geçti dün nişanlım aradı bizimkiler istemiyor orada oturmamızı (zaten nişanlımda gönüllü değildi) dedi. Bende dedim dalgamı geçiyorsunuz biz masraf yapıyoruz eve tadilata soktuk dedim..Hiçbir şey diyemiyor haklısın diyor sadece ama istemiyorlar diyor bu kadar!! Anneme söyledim bende annemde bizimle dalgamı geçiyorlar madem niye bu zamana kadar söylemediler diye kayınvalidemi aradı.. O melek kaynana gitmiş yerine tanıyamadığımız biri gelmiş sanki..
( İstemiyoruz hangi tarihte görüşmüş erkeğin kız evine gittiğini masraf yaptıysanız sizin eviniz biz onaylamıyoruz kiraya çıksınlar) Şoka girdim resmen hala şoktayım... Babama anlattık tabi babam zaten bilendi bile şimdiden.. Gözümün içine baka baka ailemi ve beni kandırmışlar .. İstememelerini anlarım ama neden yalan?? Annemde şimdi bana biz sana baştan dedik sen onların ailesine uyum sağlayamazsın diyor :KK43::KK43:
2. kez nişanlandım ne yapacağım bilmiyorum rezil rüsva olurum yüzüğü atarsam ama atmak istemiyorum seviyoruz birbirimizi ama nişanlımdan şunu beklerdim ki ailesine karşı beni öyle bir savunsun ki sussunlar..
Merhabalar
2 yıllık bir ilişkim var 4 ay oldu nişan yapalı. O kadar emek verdim ki bu ilişkiye ve hala çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama olmayınca olmuyormuş demek ki.. Daha önce ailesiyle oturup konuşmuştuk benim kendi ailemin bi boş dairesi vardı ev alana kadar orada oturalım kiraya çıkmayalım demiştik bana ve aileme tabi ki sorun yok oğlumuz isterse oturun falan demişlerdi aradan 3 ay geçti dün nişanlım aradı bizimkiler istemiyor orada oturmamızı (zaten nişanlımda gönüllü değildi) dedi. Bende dedim dalgamı geçiyorsunuz biz masraf yapıyoruz eve tadilata soktuk dedim..Hiçbir şey diyemiyor haklısın diyor sadece ama istemiyorlar diyor bu kadar!! Anneme söyledim bende annemde bizimle dalgamı geçiyorlar madem niye bu zamana kadar söylemediler diye kayınvalidemi aradı.. O melek kaynana gitmiş yerine tanıyamadığımız biri gelmiş sanki..
( İstemiyoruz hangi tarihte görüşmüş erkeğin kız evine gittiğini masraf yaptıysanız sizin eviniz biz onaylamıyoruz kiraya çıksınlar) Şoka girdim resmen hala şoktayım... Babama anlattık tabi babam zaten bilendi bile şimdiden.. Gözümün içine baka baka ailemi ve beni kandırmışlar .. İstememelerini anlarım ama neden yalan?? Annemde şimdi bana biz sana baştan dedik sen onların ailesine uyum sağlayamazsın diyor :KK43::KK43:
2. kez nişanlandım ne yapacağım bilmiyorum rezil rüsva olurum yüzüğü atarsam ama atmak istemiyorum seviyoruz birbirimizi ama nişanlımdan şunu beklerdim ki ailesine karşı beni öyle bir savunsun ki sussunlar..

Merhaba sizde kismet kapaliligi olabilir. Enerji alaniniz dusuk veya cok fazla nazara magruz kaldiginiz icin iliskilerinizde surekli sonuclanmama sorunu yasiyor olabilirsiniz. tarafindan yazili olan kitaplari okumanizi ve uygulamanizi tavsiye ederim. Inanin cok iyi gelecek. Allahin izni ile Allah yardilciniz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizde kira ya evet diyin evi tutsunlar sözleşme imzalansın kapora verilsin vazgeçtim diyin atın nişanı müstahak yani siz parayı sokakta mı topluyorsunuz kimbilir baban ne umutlarla tadilat ettirdi evi

Erkekler bu konuda gurur yapiyorlar. Aslinda 1.sevinmen 1.de uzulmen gereken bir konu var. Sevinmen gereken sey esinin acgozlu olmamasi. Kimse beni yanlis anlamasin lutfen kadinin evinde oturan acgozludur anlaminda degil bu. Zorunlu olunca oturulabilir ama erkekler kendini icguveysi gibi hissediyorlar bu da ailede huzuru bozuyor. Ve bazi erkekler kotu niyetli olabiliyor. Gozu kizin ailesinin malinda mulkunde olan tipler var. Benim halamin esi.oyleydi. Durup durup dedemin malindan bahsederdi. Nisanlin oyle biri degil. Uzulmen gereken konu ise ki bu cok vahim esin kararlarini kendi almiyor ailesinin lafiyla hareket ediyor. Ilerde bu sana cok sorun cikartir. Ailenin evinde oturmak istemiyor olmasi cok ciddi degil. Icguveysi durumuna dusmek istemiyor. Ama kararsiz olmasi ve ailesinin lafiyla hareket etmesi kotu.

Merhaba sizde kismet kapaliligi olabilir. Enerji alaniniz dusuk veya cok fazla nazara magruz kaldiginiz icin iliskilerinizde surekli sonuclanmama sorunu yasiyor olabilirsiniz. tarafindan yazili olan kitaplari okumanizi ve uygulamanizi tavsiye ederim. Inanin cok iyi gelecek. Allahin izni ile Allah yardilciniz olsun.

Mesela kimin kitapları??

Back
X