Merhabalar
2 yıllık bir ilişkim var 4 ay oldu nişan yapalı. O kadar emek verdim ki bu ilişkiye ve hala çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama olmayınca olmuyormuş demek ki.. Daha önce ailesiyle oturup konuşmuştuk benim kendi ailemin bi boş dairesi vardı ev alana kadar orada oturalım kiraya çıkmayalım demiştik bana ve aileme tabi ki sorun yok oğlumuz isterse oturun falan demişlerdi aradan 3 ay geçti dün nişanlım aradı bizimkiler istemiyor orada oturmamızı (zaten nişanlımda gönüllü değildi) dedi. Bende dedim dalgamı geçiyorsunuz biz masraf yapıyoruz eve tadilata soktuk dedim..Hiçbir şey diyemiyor haklısın diyor sadece ama istemiyorlar diyor bu kadar!! Anneme söyledim bende annemde bizimle dalgamı geçiyorlar madem niye bu zamana kadar söylemediler diye kayınvalidemi aradı.. O melek kaynana gitmiş yerine tanıyamadığımız biri gelmiş sanki..
( İstemiyoruz hangi tarihte görüşmüş erkeğin kız evine gittiğini masraf yaptıysanız sizin eviniz biz onaylamıyoruz kiraya çıksınlar) Şoka girdim resmen hala şoktayım... Babama anlattık tabi babam zaten bilendi bile şimdiden.. Gözümün içine baka baka ailemi ve beni kandırmışlar .. İstememelerini anlarım ama neden yalan?? Annemde şimdi bana biz sana baştan dedik sen onların ailesine uyum sağlayamazsın diyor

2. kez nişanlandım ne yapacağım bilmiyorum rezil rüsva olurum yüzüğü atarsam ama atmak istemiyorum seviyoruz birbirimizi ama nişanlımdan şunu beklerdim ki ailesine karşı beni öyle bir savunsun ki sussunlar..