• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey bitti

Ne kadar şanslı olduğunuzu göremiyorsunuz insan cehennemi yasamadan cenneti bilmezmiş en basta aileniz o babanız eli öpülesi adam keşke dovseydi adami... Neyse su at gozlugunuzu bir an önce cikarirsiniz cehenemi yaşamazsınız umarım ...dinlemeyeceksiniz ama emeklerinizi zayi etmeyin isinize sarılın.. Belki eşin senden boşanıp sevgili yapacak hemen sende kendine ve ailene yaptığın eziyetle kalırsın ortada yapmayın böyle

Evet belki öyle belkide umurunda değil bilmiyotum ama
Niye banlandın bilmiyorum ama umarım okuyorsundur mesajları.
İnan çok fevrisin. Bak bu konuna istinaden yazmıyorum bunu,eski konularını da gauet iyi biliyorum. Seni adamı bunaltmakla suçlayanlar olacaktır ama eşinde inan düzgün bir adam değildi,benim konularından anladığım kadarıyla.
Kendini suçlama. Akışına bırak ve lütfen hayatının geri kalanını etkileyecek kararlar verme şu an. Yaralısın,üzgünsün evet ama sakin ol. Hayatına devam et. Dik dur,perişan bitik durma eşinin senden beklediği gibi.
O rahatsız olup gitsin illaki biri gidecekse. Evden sen gitmişsin,oda iş ortamımınızdan gitsin. Evlenecek,çocuğu olacak vs deme,belki o evlenemeyecek sen birini çok sevip evleneceksin,belli olmaz bu işler.
Lütfen bi sakin ol,ani kararlar verme.

ya arkadaşlar arkadaşın konusunu okuyorum sırf bu kıskanç bunaltıyor diyenler için eski konularını da okudum. Ana tema bu arkadaşla eşindeki sorun beklentilerinin ve isteklerinin farklı olması. Çok uyumsuzlar. Arkadaş eşimle uyumlu olayım dedikçe eşi yine farklı bişi yapıyor doğal olarak da konu sahibinin sinirleri dayanmıyor. Bana göre de bitmesi mantıklı geldi. Böyle hayat geçmez. Adam her şeyin içine bir çöp sokuyor mutlaka.

Ne başlamıştı ki bitsin Elif? sanıyorum daha ilk iki konunun birinde bu adam seni aldatıyor demiştim, çünkü adamı o kadar sıkıyordun ki muhtemelen dünyadaki nesli tükenen türlerin son halkası sanmıştı kendini.. ne kadar düşersen üzerine o kadar adam yerine koymaz seni de dedik, sen buna da razıydın.. çok samimi söylüyorum 1.5 sene çok uzun bir zaman senin evliliğin için, acilen tedavi olmalısın acilen..

bence de boşanın
başta biz seni suçlu buluyoduk adamı çok sıkıyosun diye ama o da az değil.
bence ömür geçmez böyle
sürekli seni aşağılıyor, hakaret ediyor.
ayrıl gitsin derim

Boşanma kararı zaten artık olacağı belli birşeydi burada her hafta hatta bazen haftada iki konu açıyordunuz hiçbirşeye tahhammül edemiyor, alttan alamıyor her söyleneni yapılanı sorun ediyordunuz. Eşiniz, kayınvalide, kayın, görümce hakkında konu açmadığınız kimse yoktu. Eşiniz sizi eleştirdiği zamanda içerliyordunuz. En ufak sözden başka başka manalar çıkarıyordunuz şimdide mahvoldum dayanamam diyorsunuz. Ama tükenmiş artık birşeyler aile içinde bazı şeyler çok soru yapılıp sürekli eşe şikayet edilince bir de eşle sorunlar başlıyor ve düzelmiyor. Sorunsuz bir gününüz yoktu ki en hayırlısı olmuş. Hatalarınızdan sizde ders çıkarın elbet birgün başka biride çıkacak karşınıza herşeyi büyütmeyin hayatınızı kurun önünüze bakın işte hep bunlar boşanamaz ayrılamaz dediğimizden oluyor ama herkesin dayanma gücü var.

Adamın hayatında biri bar muhtemelen.Elifle evlilik çok zor tabi ama yıllardır sineye çeken adam çöp için gemileri yakmazdı bence.

Elifcim artık aklını başına al.Önce evine git ne münasebet kovuyor senin orası senin evin.O gitsin nereye gidecekse.Okuldan tayin falan isteme derim normalde ama sana güvenmiyorum aynı okulda bi sekilde barışırsın adamla o yüzden iste yeni bi hayata başla.Ve tedavi ol elif.Emin ol hayatta verdiğin en doğru karar olacak bu boşanma.Bol şans

Ben hep seni haksız bulurdum.
Bu konuda eşinden tiksindim.
Kapına eşyalarını bırakmak ne demek.
Vay öküz vay!
Daha dayanamam seviyorum ölüyorum deme Allah aşkına.
Nefret etmen için çok büyük bir sebep sunmuş sana.

Kopekler insandan bioe daha sadik daha anlayisli kimsenin onlara kotu demeye ve kotu hakaretlerde bulunma hakkini vermez ...dogru olani yapmislar

elife defalarca yorum yapmıştım ama ben kocasını suçlamıyorum.
eşi öğretim görevlisi sınavda 1 kıza silgi verdi diye kıskançlık krizlerine girmiş ve kendini haklı bulmuştu daha neler neler vardı.

elif derslerinde kendini de anlat ben yaptım siz yapmayın, bir insanın psikoloji nasıl bozulur diye ders vermelisin.

boşan adam kurtulsun

Siz haklıydınız ne deseniz haklısınız ama nolur şimdi bunları söylemeyin bana yalvarırım
Benim desteğe ihtiyacım var lütfen
Boşanıyoruz , sebebi önemli değil geçen gün kavga ettik evle ilgili bi sebep yüzünden ben haksızdım o büyüdü büyüdü ve iş aytılmaya gelfi bugün, çirkin şeyler söylendi
Ve en sonunda eşyalarımı toplamış kapımızın önüne getirdi düşünebiliyomusunuz?
Bu ne demek herkes gördü babamı zor tutuyo annem
Benimde hatalarım vardı ama bu kadarını haketmedim kimse haketmez
Tek emin olduğum bişey var oda bahane aradığı ne zamandır ayrılmak için
Biz aynı okuldayız onunla yarın bir gün evlendiğini duyucaö çocuğu olduğunu duyucam ben nasıl kaldırıcam bunu?
Normalde evliliğin güzel gidiyordu da herşey bir kavga yüzünden mi bozuldu?

elife defalarca yorum yapmıştım ama ben kocasını suçlamıyorum.
eşi öğretim görevlisi sınavda 1 kıza silgi verdi diye kıskançlık krizlerine girmiş ve kendini haklı bulmuştu daha neler neler vardı.

elif derslerinde kendini de anlat ben yaptım siz yapmayın, bir insanın psikoloji nasıl bozulur diye ders vermelisin.

boşan adam kurtulsun

Herzaman diyorum sorunlara tek tarafli bakmamak lazim siye herzaan her iki taraftada sorun ve hata vardir bence tek trafi dinleyip yorum yapmak ne kadar dogru tartisilir bence

Ya bide salak gibi yarın gidip konuşmak bile geçti aklımdan bu eşya olayından önce ki eminim onu yapsak git konuşmak istemiyorum derfi bana
Eğer biriyle berabrrse bende anlaşmalı boşanmak istrmem açıkcası
Kimi yutabilirim ki kim takip eder ki
İçimi çeke çeke ağladım ama rahatladım asla
Canım hala çoknyanıyo onu düşünüp açı çekiyorum kıvranıyotum acıdan
Elifciimmm ne anlaşmasıııı, dur sakin ol öncelikle.. Bende geçtim bu yollardan, adam kıytırık bi sebepten dünyayı zehir etti bana! 8 ay dayandım, neyseki uzun sürmeden gözüm açıldı...

O pislikte daha ben evden gitmeden hazırladığım valizimi kapının önüne koymuştu, insanın accaayip zoruna gidiyor çok iyi anlıyorum. şuan tiksiniyorum ondan yaa ıyyy, hatırladımda...

Ailemin yanına döndükten sonra konu açtım hatta burada, değişir mi acaba diye kızlara sormuştum! Saftirik ben... Değişir mi acaba diye düşünürken adam altınları kaçırmış, evlendikten snra aldığımız arabayı abisinin üstüne geçirmiş...

Yani ayrılırken çoook pisleşebiliyor insanlar.

Benim ilk haberim yoktu bu araba ve altın mevzusundan, anlaşmalı bitirelim vs diye konuştuk! Bide öğrendimki adam hırsızlık ve dolandırıcılık yapmışşşşş... Haysiyetsiz heriffff.. Gittim açtım çekişmeli davamı, davayı açtığım gün hafiflediğimi hissettim. Bide soyismime kavuşursam benden keyiflisi olamaz:)

Demem o ki. MissCherryBlossom MissCherryBlossom a katılıyorum. Üstündeki şu rehaveti attıktan sonra harekete geç. Gelecekte yaşayacağın güzel günlere odaklan. Zaman geçtikçe daha iyi hissedeceksin. Ekonomik özgürlük, ailenin desteği ve çocuk olmaması büyük avantaj. Gün geçtikçe farkına varacaksın hepsinin.

Kangren olmuşsa bir ilişki, seni içten içe çürütüp bitirirdi. O kangreni kesip atmak en doğrusu...

En kısa sürede iletişimi güzel, seni anlayacak bir avukat bulmalısın. Aynı şehirde olsaydık gözüm kapalı benim avukatımı tavsiye ederdim sana.

Neyse, hakkında hayırlısı olsun inşallah. Psikolojik destek al ve yalnız kalma bu süreçte. Daha güçlü, daha ayakları yere basan, ne istediğini bilen bir elif olarak doğacaksın küllerinden...

Back
X