Ya bide salak gibi yarın gidip konuşmak bile geçti aklımdan bu eşya olayından önce ki eminim onu yapsak git konuşmak istemiyorum derfi bana
Eğer biriyle berabrrse bende anlaşmalı boşanmak istrmem açıkcası
Kimi yutabilirim ki kim takip eder ki
İçimi çeke çeke ağladım ama rahatladım asla
Canım hala çoknyanıyo onu düşünüp açı çekiyorum kıvranıyotum acıdan
Elifciimmm ne anlaşmasıııı, dur sakin ol öncelikle.. Bende geçtim bu yollardan, adam kıytırık bi sebepten dünyayı zehir etti bana! 8 ay dayandım, neyseki uzun sürmeden gözüm açıldı...
O pislikte daha ben evden gitmeden hazırladığım valizimi kapının önüne koymuştu, insanın accaayip zoruna gidiyor çok iyi anlıyorum. şuan tiksiniyorum ondan yaa ıyyy, hatırladımda...
Ailemin yanına döndükten sonra konu açtım hatta burada, değişir mi acaba diye kızlara sormuştum! Saftirik ben... Değişir mi acaba diye düşünürken adam altınları kaçırmış, evlendikten snra aldığımız arabayı abisinin üstüne geçirmiş...
Yani ayrılırken çoook pisleşebiliyor insanlar.
Benim ilk haberim yoktu bu araba ve altın mevzusundan, anlaşmalı bitirelim vs diye konuştuk! Bide öğrendimki adam hırsızlık ve dolandırıcılık yapmışşşşş... Haysiyetsiz heriffff.. Gittim açtım çekişmeli davamı, davayı açtığım gün hafiflediğimi hissettim. Bide soyismime kavuşursam benden keyiflisi olamaz:)
Demem o ki.
MissCherryBlossom
a katılıyorum. Üstündeki şu rehaveti attıktan sonra harekete geç. Gelecekte yaşayacağın güzel günlere odaklan. Zaman geçtikçe daha iyi hissedeceksin. Ekonomik özgürlük, ailenin desteği ve çocuk olmaması büyük avantaj. Gün geçtikçe farkına varacaksın hepsinin.
Kangren olmuşsa bir ilişki, seni içten içe çürütüp bitirirdi. O kangreni kesip atmak en doğrusu...
En kısa sürede iletişimi güzel, seni anlayacak bir avukat bulmalısın. Aynı şehirde olsaydık gözüm kapalı benim avukatımı tavsiye ederdim sana.
Neyse, hakkında hayırlısı olsun inşallah. Psikolojik destek al ve yalnız kalma bu süreçte. Daha güçlü, daha ayakları yere basan, ne istediğini bilen bir elif olarak doğacaksın küllerinden...