• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey bitti

Elif ve eşi be yaptı acaba çok merak ediyorum. Hesabıda pasif yorumda yapamıyor son durum nedir merak ettim. Zira elif emteresan bir eş adamda hödüklükte nirvanaya ulaşmaış:duduk:

Siz haklıydınız ne deseniz haklısınız ama nolur şimdi bunları söylemeyin bana yalvarırım
Benim desteğe ihtiyacım var lütfen
Boşanıyoruz , sebebi önemli değil geçen gün kavga ettik evle ilgili bi sebep yüzünden ben haksızdım o büyüdü büyüdü ve iş aytılmaya gelfi bugün, çirkin şeyler söylendi
Ve en sonunda eşyalarımı toplamış kapımızın önüne getirdi düşünebiliyomusunuz?
Bu ne demek herkes gördü babamı zor tutuyo annem
Benimde hatalarım vardı ama bu kadarını haketmedim kimse haketmez
Tek emin olduğum bişey var oda bahane aradığı ne zamandır ayrılmak için
Biz aynı okuldayız onunla yarın bir gün evlendiğini duyucaö çocuğu olduğunu duyucam ben nasıl kaldırıcam bunu?
eger o boyle yapiyorsa sen kendini uzme hicbisey senden degerli degil

Öncelikle şunu söyliyim başka bir konu yüzünden banlandım ben orda bi kaç kendini bilmezle polemiğe girdim malesef

Çok fazla bir gelişme yok yaptığı hatanın farkında değil olsa bile çok geç
Cuma annesi aradı yok işte engel olmaya çalıştım sinirinden yaptı dedi. Bende o kadar basit mi dedim sizin çocuğa aynı şey yapılsa affedermiydiniz dedim..
Bu arada evde kalıyomuş annesine gitmemiş
Dün sınavı vardı bende evde olmamasını fırsat bilip lazım olan bi kaç eşyamı almaya gittim
Annesi vardı evde temizlik yapıyodu!
Poşet poşet çöp doldurmuş kapıda duruyodu çöpler işte atılmamış boş kutular vs
Bende dedim ki bu evde bir tek ben mi yaşıyorum o hiçbirşeye elini sürmüyo, ben atmayı unutuyosam o atsaymış
Ama tani hala aynı kafadalar evin işini bayan yapar erkek ancak ona yardım eder..
Neyse odaya gittim biriktirdiğim parayı almaya bide ne göreyim yok para hepsini almış ya şok oldum!
Gidip annesine sordum evet aldı dedi ama bilmiyorum nereye koyduğunu dedi
Söyleyin getirsin dedim
Neyse aradı işte oğlunu bana ver parasını ben elife veririm dedi öyle kapattılar
Ben çıktım evden
Bugün yine aradı annesi ben aldım paranı benden alırsın dedi
Başka bir gelişme olmadı
Eşim için adam kurtuldu diyen bi kaç üye var onlara yazık diyorum sadece hadi iki tarafında hatası var deseler anlarım bana yapılan şey onların çocuğuna yapılsa ne hissederler merak ediyorum

Öncelikle şunu söyliyim başka bir konu yüzünden banlandım ben orda bi kaç kendini bilmezle polemiğe girdim malesef

Cuma annesi aradı yok işte engel olmaya çalıştım sinirinden yaptı dedi. Bende o kadar basit mi dedim sizin çocuğa aynı şey yapılsa affedermiydiniz dedim..
Dün sınavı vardı bende evde olmamasını fırsat bilip lazım olan bi kaç eşyamı almaya gittim
Bende dedim ki bu evde bir tek ben mi yaşıyorum o hiçbirşeye elini sürmüyo, ben atmayı unutuyosam o atsaymış
Ama tani hala aynı kafadalar evin işini bayan yapar erkek ancak ona yardım eder..
Neyse odaya gittim biriktirdiğim parayı almaya bide ne göreyim yok para hepsini almış ya şok oldum!
Söyleyin getirsin dedim
Neyse aradı işte oğlunu bana ver parasını ben elife veririm dedi öyle kapattılar
Ben çıktım evden
Başka bir gelişme olmadı
Eşim için adam kurtuldu diyen bi kaç üye var onlara yazık diyorum sadece hadi iki tarafında hatası var deseler anlarım bana yapılan şey onların çocuğuna yapılsa ne hissederler merak ediyorum
Sen evi neden onlara bıraktın yahu senin evin orası.Boşanma durumunda erkek gider evden kadın değil dön evine.Parayı da almış çapsıza bak sen.

Elif lütfen bu kararlılığını bozma ve boşan.Sana da cok pisman kızdım zamanında hala da kızıyorum ama bu adam zaten beş para etmez biri belliki.Kendin için bunun sonrasında yardım al zaten boşanmayı da tek başına atlatabilecegini düşünmüyorum.Dilerim yüklerinden kurtulup mutlu bi kadın olarak yaşarsın bundan sonra

Söyleyin getirsin dedim
Ben çıktım evden
Başka bir gelişme olmadı

o parada özellikle gözü olduğu belliydi
ne pislik adammış
başkasının emeğini nasıl alabiliyor öyle düşünmeden inşaAllah bu karardan vazgeçmezsiniz

Söyleyin getirsin dedim
Ben çıktım evden
Başka bir gelişme olmadı

senin hataların başka..
sana en çok giydirmiş üyelerden biri olarak kocanın seni haketmediği gerçeğini de rahatlıkla söyleyebilirim..
parayı bile almış çiğ herif..
birde iyiki baban olaya müdahil oldu yoksa sen barışırdın yine bence duyulmasaydı..

Actigin tum konularda hakliydin
Esine guvenmemenin sebepleri vardi ki suphelenip kisitliyodun
Batum olayinda mesela konunun üstünü kapatmistin
Var bir falsolari ama sen gormezden gelip devam etmeyi ama kisitlamayi tercih etmistin bence
Zaten bu konuda da yazmissin burda her yaptigini anlatmadim bile diye
Hissetmissin iste

Uzulme guclu ol
Evine don orasi senin gidecek biri varsa erkektir

Valla beni biliyosun baştan beri seni bu hale getirenin bu adam olduğunu düşünüyorum, duygusal açıdan dengesizliğe sürükleyen bu adam,nesine acıyolarmış essahtan bi adammış gibi, seni karanlıkta mı gördü bu adam zorla mı evlendi de acıyolar, senin forumda kıskanç diye adın çıktı ne desen sen suçlusun, bi sen bi limoncu hep haksızsınız forumda birilerine göre

Valla beni biliyosun baştan beri seni bu hale getirenin bu adam olduğunu düşünüyorum, duygusal açıdan dengesizliğe sürükleyen bu adam,nesine acıyolarmış essahtan bi adammış gibi, seni karanlıkta mı gördü bu adam zorla mı evlendi de acıyolar, senin forumda kıskanç diye adın çıktı ne desen sen suçlusun, bi sen bi limoncu hep haksızsınız forumda birilerine göre

Ben de yazdım başından beri adam dengesiz mi artık problemli mi bir cins diye

İyice şerefsiz çıktı kadını at parasına kon yuh yani

Son düzenleme:
Ben de yazdım başından beri adam dengesiz mi artık problemli bir cins diye

İyice şerefsiz çıktı kadını at parasına kon yuh yani

Ayrılmak aklına gelmiyor nasılsa gelir diye düşünüyor da ondan mı aldı parayı, ya da nasılsa ayrıldık parayı da cukkalayayım mı dedi bilemedim, gerçi iki alternatif de çirkin ama 2.si daha cirkin, tamah edeceğini beklemezdim açıkçası, beni şaşırttı pis

o parada özellikle gözü olduğu belliydi
ne pislik adammış
başkasının emeğini nasıl alabiliyor öyle düşünmeden inşaAllah bu karardan vazgeçmezsiniz

Valla Jessey bunların topu pislik

Boşanan herkese yazıyorum acımayın finansal olarak kazıklanırsınız diye

Kadınlar evim yuvam diye zırıldarken adamlar altının paranın tapunun peşine düşüyor bunların hepsi aynı pislik

Bu ilişki içinde sadece Elif değildi ki kıskanç olan, adam da kantin konusunda kısıtlıyodu, olayları eksik okudu heralde okuyan bazı kadınlar, ha Elif zamanla adamın huyuna gitmiş kıskançlığa mahal verecek pozisyonlara girmemiş ama adam bu kızı sürekli didikledi sürekli kaşıdı, damarına bastı kardeşim ya kıskanç insanla evlenmezsin ya da bendeki malzeme bu der önünü ardını hesap ederek hareket edersin

Haklısınız ne diyeyim biraz kafamı toplamaya çalışıyorum bide yarın sınavlar başlıyo izin filan da alamam hem sizin hem ailemin desteği iyi geldi ama içim acıyo hala
Paraya nasıl dokunabildi bilmiyorum eksik çıkarsa şaşırmam hiç

Back
X