- 13 Ocak 2016
- 1.479
- 1.967
- 133
- 36
- Konu Sahibi elifff_____
-
Madem barıştınız evlilik terapisine gidin, ikinizin de hataları var, yine aynı noktaya gelmemek için tedavi olmalısınız
hikaye yarım zaten böyle bitemezdi. çocuk eksik burada. taçlandırın ondan sonra bakarsınız duruma
Yani bana öyle geliyor ki adam gitmesin diye elif 2 tane de çocuk doğurur sonra da sonsuza kadar kavga dövüş yuvarlanır giderler
Madem barıştınız evlilik terapisine gidin, ikinizin de hataları var, yine aynı noktaya gelmemek için tedavi olmalısınız
Eğer bu evliligi sürdürmek niyetindeyseniz oturup adam akıllı çözün sorunları yok beceremiyorsaniz terapi alın.
Ben hicbir yuvanin yikilmasini istemem de zaten tekrar bir araya geleceginizi de tahmin ediyordum. Sadece bir buyugun olarak sunu soyleyim ki boyle devam ederseniz bir gun bu bombanin pimi bir yerde cekilir ve bu yilan hikayesinin de bir sonu gelir yani boyle devam ederseniz bir gun bu bosanma da gerceklesir. Evcilik degil de evlilik yaptiginizi ve artik iki tarafin da birbirini yiyip bitirmeyi birakip hayati paylasmak icin evlendiginizi ogrenmeniz gerekiyor. Siz hala ayni evde yasayip flort ettiginizi saniyorsunuz. Umarim iki taraf da derslerini almistir. Gecmis olsun ve umarim bu son olur cunku gercekten aileleriniz cok yiprandi.
Sen alttan alıp sürdüremeye çalıştıkça o daha da kuduracak ve seni ezecek. Sen alttan aldigin için ailesi onu haklı görecek ve senin onun hayatını zehir ettiğini eşe dosta anlatacak. O senin ailene yansittıysa sende onun ailesine yansit oğullarına rahat battığını anlasınlar. Birbirinize saygınız kalmadıysa o evlilik gitmez. Evlilik aşktan sevgiden ziyade kişinin kendisine ve karşısındakine olan saygısı ile yürüyor. Eşim bazen saka yapiyor kızıyorum, sen karımsın kelimelerimi seçmem mi gerekiyor diyor. Kusura bakmasın saka da olsa her zaman düşünüp kelimelerini seçecek. Çocuk yaptığında daha kötü olacak bence hiç bir evlilik çocukla kurtulmaz
Yeni yol haritanız ne?Aklı başında ve kırıcı olmayan yorumlarınız için tşk ederim, haklısınız
Aklı başında ve kırıcı olmayan yorumlarınız için tşk ederim, haklısınız
Aklı başında ve kırıcı olmayan yorumlarınız için tşk ederim, haklısınız
Him diğer yorumlar aklı başında değildi yani öyle mi elif :)Aklı başında ve kırıcı olmayan yorumlarınız için tşk ederim, haklısınız
Babası başından atıvermiştir kurtulmak içinelif şaşırmadım hatta yazmıştımda şimdiye barışmıştır diye . ama merak ettim hadi senden bekliyordum zaten de baban nasıl ikna oldu? babandan umutluydum halbuki ben..
Babası başından atıvermiştir kurtulmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?