- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi elifff_____
-
Elif arasa affedecek gibisin sanki? Okulda gördün mü?Bu defa mesajlar atıyo
Değil tabi ki
Evet gördüm bugün ortak bir sınav vardıElif arasa affedecek gibisin sanki? Okulda gördün mü?
Hala akıllanmamışsınız intikam peşindesiniz o bana ne yaptıysa bende yapıcam mantıgındasınız zaten bu yüzden bitmiş gibi görünüyor evliliginiz o sizin yarışta rakibiniz degildi biraz sessiz kalıp asil olun o yaptıgı kötülüğü kat be kat alır zaten sen boşadın hayır ben boşadım kavgası gibi çok çirkin görünüyor buradanKeske elimde bi kanıt oldaydıda bende onu ortaya koysaydım benim eşyalarımı koyduğu gibi
Özür dilese affet dese ne yapmayı düşünüyorsun?Evet gördüm bugün ortak bir sınav vardı
Her konuda anlasalim derken senin kiskancligindan mi bahsetti? Adam senden bunalmis ve senden kurtulmak icin esyani kapinin onune koymus elif ben oyle anladim. Peki sen de ona sart sunsan? Sen de beni kiskanmayacaksin,ben de erkek arkadas edinecegim desenSon gelişmeler şöyle
Annesi bi kaç kez bize geldi
Kendisi de aradı 2kez gel konuşalım diye
2.sinde gittim neyse konuştuk ama yaptığın şeyi bende affedemem ailemde dedim
Ama aklım hala barışmada aptal gibi...
Brz konuştuk fln ama biyere varamadık
Yaptıkları soğuttu beni ama ben çok üzülüyorum oda ayrı bi mesele
Bide utanmadan şart sundu bana
Yok kıskançlık yapmycakmş birileryle doyasıya sohbet edip samimi olmasna bişey demycekmişim yani açık açık böyle demedi ama bunu ima etti
Her konuda anlaşalım dedi
Sus dedim ben anlaşmak istemiyorum kalktım gittim
Allah bilir daha ne istycekti
Sosyal medya kullanıcam
Telefonu karıştramycaksın
Bilmem ne
Bunları sayacaktı
Dinlemedim
Görüşmem hataydı
Ama eskisi gibi olmayı çok isterdim
Şimdi kabul ederse yine ben üzülcem yaHer konuda anlasalim derken senin kiskancligindan mi bahsetti? Adam senden bunalmis ve senden kurtulmak icin esyani kapinin onune koymus elif ben oyle anladim. Peki sen de ona sart sunsan? Sen de beni kiskanmayacaksin,ben de erkek arkadas edinecegim desenbir denesene ne diyecek? Hatirladigim kadariyla esin de seni kisitliyordu erkekler konusunda. Bence telefon et de ki sartlarinikabul ettim,ama benim de sartim var aha bu. Kabulse barisalim de yine barisma ama tepkisini gor bence
Şimdi kabul ederse yine ben üzülcem ya
Çünkü hiç sevmeyen insan kabul eder kıskanmaz
Ne iğrenç bi insan ya aklı fikri onunla bununla fingirdemekte demek ki yazık gerçekten yazık
Cnm ben çıktım evden eşyalarımı getirdi o rezil evetBu adam sağlam pabuç değil kanka
Ben senin yerinde olsam beni dilenci gibi kapı önüne koymuş biriyle buluşnaya gitmezdim baştan defolsun ne hali varsa görsün
Sen bilirsin ama toptan miktiretmen taraftarıyım ben
Şimdi kabul ederse yine ben üzülcem ya
Ne iğrenç bi insan ya aklı fikri onunla bununla fingirdemekte demek ki yazık gerçekten yazık
Anlattiklarina gore kabul etmez. Sonucta o da seni kisitliyordu. Bir de sen sadece tepkisini gormek icin kabul ettim sartlarini sen de benimkini kabul et diyeceksin,barismak icin degil. Sonra yine ayril. Sizinki gibi evlilik olmaz cunku elifcim artik bunu anlaman lazim. Evlilik,sevmek,baglilik ve sadakat surekli birbirini kiskanmak ve kisitlamak degildir.Şimdi kabul ederse yine ben üzülcem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?