Herşey bitti

Keske elimde bi kanıt oldaydıda bende onu ortaya koysaydım benim eşyalarımı koyduğu gibi
Hala akıllanmamışsınız intikam peşindesiniz o bana ne yaptıysa bende yapıcam mantıgındasınız zaten bu yüzden bitmiş gibi görünüyor evliliginiz o sizin yarışta rakibiniz degildi biraz sessiz kalıp asil olun o yaptıgı kötülüğü kat be kat alır zaten sen boşadın hayır ben boşadım kavgası gibi çok çirkin görünüyor buradan

Son gelişmeler şöyle
Annesi bi kaç kez bize geldi
Kendisi de aradı 2kez gel konuşalım diye
2.sinde gittim neyse konuştuk ama yaptığın şeyi bende affedemem ailemde dedim
Ama aklım hala barışmada aptal gibi...
Brz konuştuk fln ama biyere varamadık
Yaptıkları soğuttu beni ama ben çok üzülüyorum oda ayrı bi mesele
Bide utanmadan şart sundu bana
Yok kıskançlık yapmycakmş birileryle doyasıya sohbet edip samimi olmasna bişey demycekmişim yani açık açık böyle demedi ama bunu ima etti
Her konuda anlaşalım dedi
Sus dedim ben anlaşmak istemiyorum kalktım gittim
Allah bilir daha ne istycekti
Sosyal medya kullanıcam
Telefonu karıştramycaksın
Bilmem ne
Bunları sayacaktı
Dinlemedim
Görüşmem hataydı
Ama eskisi gibi olmayı çok isterdim

Her konuda anlasalim derken senin kiskancligindan mi bahsetti? Adam senden bunalmis ve senden kurtulmak icin esyani kapinin onune koymus elif ben oyle anladim. Peki sen de ona sart sunsan? Sen de beni kiskanmayacaksin,ben de erkek arkadas edinecegim desen bir denesene ne diyecek? Hatirladigim kadariyla esin de seni kisitliyordu erkekler konusunda. Bence telefon et de ki sartlarinikabul ettim,ama benim de sartim var aha bu. Kabulse barisalim de yine barisma ama tepkisini gor bence

Şimdi kabul ederse yine ben üzülcem ya
Çünkü hiç sevmeyen insan kabul eder kıskanmaz
Ne iğrenç bi insan ya aklı fikri onunla bununla fingirdemekte demek ki yazık gerçekten yazık

Ne iğrenç bi insan ya aklı fikri onunla bununla fingirdemekte demek ki yazık gerçekten yazık

Bu adam sağlam pabuç değil kanka

Ben senin yerinde olsam beni dilenci gibi kapı önüne koymuş biriyle buluşnaya gitmezdim baştan defolsun ne hali varsa görsün

Sen bilirsin ama toptan miktiretmen taraftarıyım ben

Cnm ben çıktım evden eşyalarımı getirdi o rezil evet
Çok haklısın zaten sağlam pabuç olsa bana o şartları koşabilir mi

Başka bir adam olsa derim ki ne var sosyal medyada aktif olsun telefonunu da kurcalama ama bu adamın şaibeli bir geçmişi ve flörtöz bir tavrı var, ha bence bu adamla zaten olma birlikte olsan sürekli telefon mu karistiracaksin böyle mi yaşamak istiyosun

Anlattiklarina gore kabul etmez. Sonucta o da seni kisitliyordu. Bir de sen sadece tepkisini gormek icin kabul ettim sartlarini sen de benimkini kabul et diyeceksin,barismak icin degil. Sonra yine ayril. Sizinki gibi evlilik olmaz cunku elifcim artik bunu anlaman lazim. Evlilik,sevmek,baglilik ve sadakat surekli birbirini kiskanmak ve kisitlamak degildir.

Çok haklısınız
Benim şu an tek derdim kendimi kesin ayrılık fikrine alıştırmak
Çünkü çok canım yanıyo ya
Kabullenemiyotum bir türlü
Ama sürekli kadınların kızların ağzının içine düşecek biriyle de yapamam eskiden öyle değildi mesela
Şimdi neden öyle olmak istiyo, demek ki özünde vardı ve özüne döndü rezil
Birileriyle samimiyet kurmadan hayatına devam edemiyor

Konunu okudum eski konularını okumadım. Ama kıskanç biriymişsin yorumlar bunu gösteriyor. Ben seni suçlamıyorum Elif. Çünkü erkekler çok acayip olabiliyor bazen. Adam ilk zamanlar işten eve evden işe takılan, sosyal olmayan bir insanken bir anda değişebiliyor mesela öyle olunca da normal bir insanda göze batmayacak şeyleri kıskanabiliyor insan.

Ayrıca eğitimli bir kadınsın üstteki yorumunda "beni kıskanmazsa sevmiyordur" minvalinde bir şey var. Hayır kıskançlıkla sevgi birbirine düşündüğün kadar bağlı şeyler değil.

Kendini suçlamayı bırak artık. MissCherryBlossom 'un yorumlarını okuduğumda ben bile gaza geldim. Kimseye muhtaç değilsin güzel bir işin var. Süründür mahvet onu arkadaşım yapabilirsin sana güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…