Herşey bitti

Sen en iyisi adamı işten çıkart eve kapat, çıkarken de kapıyı üstüne kitle.
O yemek yapsın temizlik yapsın kimseyle konuşmasın ancak öyle memnun olacaksın gibi.
Gerçekten tedavi olmalısın bak insan sevdiğini kıskanır ama seninki hastalığa dönüşmüş.
 
Bu derece kıskançken aynı okulda çalışıyor olmanız da fitili ateşleyen cinsten.
Her an gözetimin altında adam, ona selam verme şuna silgi verme buna gülerek konuşma vs.
Adamı bu kadar bezdirmişken kalkıp evi terketmişsin sence bu adam peşinden gelir mi geri dön diye?
 

Eşinin ruhsal durumunun da çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben.
Bence gelebilir geri dön diye.

Tencere-kapak gibi düşünün.
 
Eşinin ruhsal durumunun da çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben.
Bence gelebilir geri dön diye.

Tencere-kapak gibi düşünün.

Bunu ben de yazdım adamda da bir gariplik var. Normal bir insan bu tip bir ilişkide zaten yer olmaz.

Adamda da bir nanelik var yani.
 
Eşinin ruhsal durumunun da çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben.
Bence gelebilir geri dön diye.

Tencere-kapak gibi düşünün.

Aynen adam da da tuhaflık var çünkü böyle bir evlilik gerçekleşmiş neticede.
Dön dese bile ve elif dönse bile (ki döner) ben yokken kimlerle konuştun o kadını yemeğe çıkardın mı vs vs diye paranoyaklığına devam ettikçe bu kısır döngü devam edecektir.
 
Ahh ahh bin kerede desek 10 bin kerede anlamicaksın ama iş arkadaşları ister istemez samimi olurlar bilmem kaç saatleri birlikte geçiyor şunu anlayın bi artık.
Hoş sen bi pasta daha alabilirmiyim diyen çocukla bile kavga ediyordun
 
Maymun gözünü açtı diyorsun yani...Sen açtırdın ama bunu bil...
 
Çok kötü şeyler söyledi bana evden ayrılmıyım napiyim ki
Sana ne demiştim evlilik sevgililiğe benzemez diye öyle kötü lafları yersin işte anlamıyorsunki yahu o değilde boşanma davanız olsa hakim dese sorun ne hakim bey hanım eşime iş arkadaşına silgi verdi mi diceksin çok merak ediyorum.
Hiç sana böyle kendi kendine söylerken garip gelmiyormu
 
Elif sen koca değil bitki gibi saksısında duran bir şey istiyorsun ama öyle bir adama da sen bakmasın. adam senle evlendi diye de karakterini değiştiremez. seni etkileyen özellikleri seninle birleşince bitmez. kendini bir fanusa koyup da yaşamaz. sosyal yaşamı, ilişkileri, arkadaşlıkları aynen devam eder. sizinkisi epey hastalıklı bir durum. lütfen kendi iyiliğiniz için psikolağa gidin. kocanızın hataları varsa dahi sizin durumunuz normal değil.
 
Daha önce ki konularınızı okumadım sadece bu konuya göre yorum yapıcam. Böyle bir durumda bende olsam kiskanirim ve eşime kizarim nasıl böyle konuşabilir seninle bir başka kadın diye. Ama evi terketmem bu sebeple ev terkedilmez. Eşimle ufak tefek problemlerimiz hep oldu olurda normaldir olması. Ama ben ne kadar haklı bile olsam hiçbir zaman evi terketmedim. Çünkü bu ancak basit meselelerin gereksiz yere büyümesine sebep olur.
 

Yani çok pardon ama tam tescilli bir ruh hastası gibi davranıyorsunuz. 20 sayfanın tamamını okudum, size hak verenlere de daha büyük bir hayretle baktım.
markete gidip alışveriş yaptığınızda bile gülümseyerek paranızı öderken eşinizin SİZİN YANINIZDA bir bayan tanıdığı ile gülerek konuşmasını fesatça karşılamanın sağlıklı bir ruhun ürünü olduğuna kesinlikle inanmıyorum.
herkes kendinden sorumlu başkasının eşiniz için SİZİN YANINIZDA bir takım şeyler söylemesi(aşırı abartılmayacak şeyler) tamamen eşinizin değil söyleyen kadının sorumluluğunda olan birşey bunun faturasını eşe kesmek nasıl büyük bir saçmalık.
bence de bütün suç eşinizde size karşı bu konularda en başından kesin bir tavır içinde olmalıydı. ama belkide geçer düzelir diye düşünmüştür. biz kadınlar hep öyle düşünürüz ya. ama siz düzelmek yerine hergün daha beter olmuşsunuz.
silgi konusunu ciddiye alıp cevap bile yazmamıştım asma şimdi dayanamadım. eğer bu kafayla devam ederseniz eşinizi cevrenizi arkadaşlarınızı hatta kendinizi kaybedebilirsiniz.
kimseyi kafeslere sokup sadece size ait olmasını bekleyemezsiniz.EVLİLİK HAYATI SINIRLAMAK, KISITLAMAK DEĞİL ORTAK BİR HAYATI SEVGİ VE SAYGIYLA BESLEYEREK YÜRÜTMEKTİR.
bence siz bu kafadayken adam size rest çekmekte geç bile kalmış.
 
Bu kızın her konusunun 20 sayfayı geçmesi de Türk kadınının sabrını ve ısrarını gösteriyo sanırım.

Yahu bırakın artık, bi arkadaşta demiş. Tıp bile çare bulamadı, biz napalım?
 
canim bu yuzden evlilik biter mi yuva o kadar kolay kurulmuyor... esin eminim o firsati vermedi ama bazi kadinlar o kadar yuzsuz ki suratına tukursen yine gelip yapisir erkeklere. o yuzden esine kizip evinden ayrilma... hem evli kadinmis, akademisyenler bulusup yemek yer genelde ama sen istemiyosun belli esin zaten yemege goturmezdi. bence biraz sakinles ama madem bir sey yapmissin arkasinda dur..
 

Yemege götürse ne olur? Esiniz akademisyen mi? Benim eşimin de asistanları var, çalışmak için yemeğe de çıkıyorlar, kahveye de gidiyorlar. Böyle bir yaklaşım sizi hatalı konuma düşürür. Uçan dişi sineği dahi tehlike olarak görmemeli insan. Güzel bir mesaj atın, barışıp, öpüşün. Hayat böyle şeyler için değil, güzel günlere odaklanmak lazım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…