- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bugünü bekliyordum ne zaman gelecek diye.
Bu derece kıskançken aynı okulda çalışıyor olmanız da fitili ateşleyen cinsten.
Her an gözetimin altında adam, ona selam verme şuna silgi verme buna gülerek konuşma vs.
Adamı bu kadar bezdirmişken kalkıp evi terketmişsin sence bu adam peşinden gelir mi geri dön diye?
Benim söylediğim şeyler saçma değildi ki o kızı sevmediğimi biliyor kızın sınavlara gelmesi zaten yanlış
Eşinin ruhsal durumunun da çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben.
Bence gelebilir geri dön diye.
Tencere-kapak gibi düşünün.
Eşinin ruhsal durumunun da çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben.
Bence gelebilir geri dön diye.
Tencere-kapak gibi düşünün.
elif kk da toplu intihar sebebi olur yeminle olur
acaba türk kadının sabrı konulu bir tez çalışması yapıyor yıllardır bizi de alet mi ediyor nedir
Maymun gözünü açtı diyorsun yani...Sen açtırdın ama bunu bil...Bişey yapmıyo aslında geçmişte güvenimi sarstı.
Şimdi dinliyodu beni ama nasıl dinlemekse hep biley çıkıyo.
Kendide dedi zaten ben hep istediğin gibi davrandım bundan sonra görürsün diye.mideme kramp giriyo hatırladıkça hatırlamak istemiyorum
Sana ne demiştim evlilik sevgililiğe benzemez diye öyle kötü lafları yersin işte anlamıyorsunki yahu o değilde boşanma davanız olsa hakim dese sorun ne hakim bey hanım eşime iş arkadaşına silgi verdi mi diceksin çok merak ediyorum.Çok kötü şeyler söyledi bana evden ayrılmıyım napiyim ki
Kız yükseklisans öğrencisi ama sınavlara giriyo bende dedim ki onun bi yetkisi yok sınavlara girmesi yanlış müdahale bile edemez.
Oda kızı savunur nitelikte konuştu.
Bayan hocayıda sabah giderken gördük ben arabaya binmiştim kadın bizim orda oturuyomuş neyse işte bunlar konuştular 5dk güldüler filan ben duyuyorum yani arabadan.
Dünkü yemek konusuda tuz biber oldu
mrb herkese
Bu sabah tartıştık,annemlere gidip orada kalcam bi süre sonra nolur bilmiyorum
Nolur biraz eleştirmek yerine destek olup teselli etseniz çok kötü hissediyorum midem çok fena
Kavganın çıkış noktası;dün bi bayan asistan eşim hakkında "x e diyorum ki şu sınavdan para alıyosan nolur beni yemeğe götür banada bi faydası olsun diyorum"dedi.
Dün bi sınavda karşılaştık bu bayanla tanıştık, eşinide eşim tanıyo ama işte fırsat vermiycekti öyle söylemesine.
Tabi sadece bu konu değil,2konu daha var buna benzer.
Özet bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?