Herşey bitti

Benim söylediğim şeyler saçma değildi ki o kızı sevmediğimi biliyor kızın sınavlara gelmesi zaten yanlış

Ha yani siz o sınava giren yüksek lisans öğrencisi bir erkek olsaydı bunun konusunu bile açmayacaktınız değil mi? Gerçekten hastasınız ne deyim. Allah ıslah etsin.

Lorena senin kadar hasta insan bu forumda zor bulunur.
16898432567884 kere insanlar sana tedavi ol yazdı tınmadın. Kendine yazık 24 saat hafiyelik, her gün kavga senin sinirlerin nasıl dayanıyor anlamıyorum. Kendine yazık ediyorsun.

Sırf adamın paçasına daha rahatça yapışmak için akademiye de yöneldin ya helal olsun. Adama yapışmak için kariyer tercihi yapnayı ilk kez duyuyorum!?***,??!

Tedavi ol yazıyorum 1457327742. kez.

Adamın evlenmeden önce akademisyen olduğunu bilmiyor muydunuz?? Biliyordunuz
Adamın öğrencilerinin yaşlarının en az 17-18 olduğunu da biliyordunuz
Akademisyen adamın başka ilde de semineri olur yeri gelir yurtdışına da gider
Orada diğer akademisyenlerle oturup yemek yerler şehri gezerler, aynı otelde kalırlar
Bunları bildiğiniz halde evlenmişsiniz

Erkek hocalarımıza hocam çok şık olmuşsunuz da dedik
Yeri geldi çay ısmarladık onlar da bize ısmarladı, yeri geldi oturup bahçede sohbet muhabbet de ettik
Bunları eşinizin öğrencisi yapsa herhalde öğrencileri kesersiniz siz.

Ciddimisin sen
Bunu okuyunca şimdi anladım ki beni dinliyomuş gerçekten ama artık çok geç

ben olsam çoktan gitmiştim gitmemesi kabaHAT zatenn
Gitti işte o da

Sizin tedavi görmeniz lazım bu kıskançlık sizi ağaç gibi içten içe kuruyup kendini bitiriyorsun eğer erkek olsaydım sana tahammül edemezdim çok şanslısın diyeceğima ma şimdi sen onuda kıskanırsın

gitmez gı korkma geri gelir siz sevgiliyken de böyleydiniz ayrılamazsınız çünkü sizi sizden başkası çekmez
Yok bu defa başka başka bi kızı savunmak ne demek?hemde ne savunma ayrıca muhtemelen bana inat artık saöimi olcak herkesle olsun nasıl olsa bitti

Ciddimisin sen
Bunu okuyunca şimdi anladım ki beni dinliyomuş gerçekten ama artık çok geç

Gitti işte o da

Çok ciddiyim 10 yıllık evli 15 yıllık sevgiliyim

Ben de giderim işyerimizde parti vs olurdu gece yemek vs eşim bazen gelir bazen gelmezdi içkili vs yemek bunlar

Yine geçen bir erkek arkadaş ile toplantıya gideceğiz erken çıktık trafik yokmuş bir yerde oturup çay içtik gayet kamuya açık bir alan ben dedim oturup çay içelim içtik

Bir başka gün ben kahvaltı ediyordum arkadaş da geldi o da çay içti hesabı o ödedi bana kahvaltı ısmarladı

Ben de sana kahvaltı borcum var dedim ister evde ister dışarıda dedim mesela

Karşıdaki de, evdeki teklifin eşli olduğunu dışarıda da bu şekilde tost vs olduğunu anladı

Benim eşim küsmedi onunki de küsmedi ya da en azından boşanmadı

Olabilir herkesin yaşantısı farklı ama bunlar bana çok fazla işte

valla elif lorena nın mantığına bakarsak:

bu adam sen öğrenci o asistanken senle sevgili oldu di mi?
öyle olduysa şimdi de başka öğrencilere bakabilir.

bence böyle düşündüğü için herkesten her şeyden kıskanıyor.
ben öğrenciyken benle sevgili oldu, şimdi başka öğrencilere de yazar diyebilir.

Yok bu defa başka başka bi kızı savunmak ne demek?hemde ne savunma ayrıca muhtemelen bana inat artık saöimi olcak herkesle olsun nasıl olsa bitti

Evlilik bu evcilik degil.
Daha bu kurumun ciddiyetini kavrayamadan evlendiniz.
Bir kiskanclikta baba evine dondun.
Sonra bosanmalar neden artiyor? Evcilik oynayan tabiki bosanir .
Kaldi ki hafiften bir çark etmeye baslamissin konunun basindaki eliften eser yok.
Bu defa bari aklini kullan aksam evine dön.

ya bu konuda kapanacak eşiyle barışacak konu sahibi ama birgün çok ciddi ve gerçek bir şekilde aldatılacak aha da buraya yazdım işte o zaman lorenanın balatalar öyle bir yanacak ki ben forumdan kaçarım yane

16 sayfayı okudum, kıskançlık konularına genelde yorum yapmak isterim çünkü zamanında kıskanç bir psikopattan çok çektim, ama aklıma burda yazılanlardan başka birşey söylemek de gelmedi
yalnız sevgilimin kıymetini anlamış oldum, zira bende erkek arkadaşlarımla çıkar gezerim, bişeyler içeriz sinemaya gideriz garibimin gıkı çıkmaz yeni sevgiliyken daha bir kere ses edecek oldu, böyle düşünüyorsan olmaz bu iş ayrılalım dedim o gün bugün ufak laf çarptırır ama büyük kavga çıkartamaz korkudan
gerçekten bir doktora gidin, inanın siz de rahatlayacaksınız, eşiniz de, evliliğiniz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…