- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
- Konu Sahibi elifff_____
-
Benim söylediğim şeyler saçma değildi ki o kızı sevmediğimi biliyor kızın sınavlara gelmesi zaten yanlış
ben olsam çoktan gitmiştim gitmemesi kabaHAT zatennYlisans yapan kız benden daha değerliymiş demek ki onu koruduğuna göre şimdi gitsin onun dibine
Ciddimisin senElif ne dedi yaz ki onları da açıklayalım sana
Yani yemek muhabbeti vs bir şey değil
Geçen eşimin bekar bir bayan arkadaşı var 35 üstü alımlı hoş vs
Biz X ile bira içecektik ona da gel dedim o da geldi dedi. ama bunu bana genel muhabbetin içinde anlattı neden kadının orada olduğunu anlatmadı yani
Bana gecikeceğim diye bir mesaj attı sadece
gece 12.30 da geldi kadını da evine bırakmış zira eşimde araba var kadında yok
Kadını tanınıyorum bir kere uzaktan gördüm sadece cinayet vs çıkmadı bizim evde
Gitti işte o daben olsam çoktan gitmiştim gitmemesi kabaHAT zatenn
Yok bu defa başka başka bi kızı savunmak ne demek?hemde ne savunma ayrıca muhtemelen bana inat artık saöimi olcak herkesle olsun nasıl olsa bittigitmez gı korkma geri gelir siz sevgiliyken de böyleydiniz ayrılamazsınız çünkü sizi sizden başkası çekmez
Yok bu defa başka başka bi kızı savunmak ne demek?hemde ne savunma ayrıca muhtemelen bana inat artık saöimi olcak herkesle olsun nasıl olsa bitti
Ciddimisin sen
Bunu okuyunca şimdi anladım ki beni dinliyomuş gerçekten ama artık çok geç
Gitti işte o da
Olabilir herkesin yaşantısı farklı ama bunlar bana çok fazla işteÇok ciddiyim 10 yıllık evli 15 yıllık sevgiliyim
Ben de giderim işyerimizde parti vs olurdu gece yemek vs eşim bazen gelir bazen gelmezdi içkili vs yemek bunlar
Yine geçen bir erkek arkadaş ile toplantıya gideceğiz erken çıktık trafik yokmuş bir yerde oturup çay içtik gayet kamuya açık bir alan ben dedim oturup çay içelim içtik
Bir başka gün ben kahvaltı ediyordum arkadaş da geldi o da çay içti hesabı o ödedi bana kahvaltı ısmarladı
Ben de sana kahvaltı borcum var dedim ister evde ister dışarıda dedim mesela
Karşıdaki de, evdeki teklifin eşli olduğunu dışarıda da bu şekilde tost vs olduğunu anladı
Benim eşim küsmedi onunki de küsmedi ya da en azından boşanmadı
Yok bu defa başka başka bi kızı savunmak ne demek?hemde ne savunma ayrıca muhtemelen bana inat artık saöimi olcak herkesle olsun nasıl olsa bitti
Valla iyi dayanıyon ben olsam bıçaklardımYapamaz işte ben bunu en başında söyledim ona zaten kaldıramam ben bunu öylede oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?